As Čaš

Karta As Čaš

Vidimo lahko čašo, simbol dovzetnosti in zadrževanje, kot tudi elementa vode, ki predstavlja čustva in domišljijo. Čašo drži roka, ki sega iz oblakov. Karkoli je nalito v čašo, prevzame njeno obliko. Voda simbolizira tudi univerzalno kreativno materijo iz katere izhaja vse kar se manifestira v svetu. Vidimo kako se izteka iz čaše v vodo pod njo, ki predstavlja svet. Celotna podoba nakazuje hranjenje zemlje. Ta materija, ki jo prejme vsaka človeška domišljija, prevzame obliko te hranilne posode oziroma osebnosti v katero vstopi. Grlica, simbol Svetega Duha, ponuja dar čaši – kaže nam to, da vsa čustva in ideje prihajajo iz višav in lahko na njih gledamo kot gostitelje nebeškosti.

Katere sanje imajo potencial, da se uresničijo? Ali prejemate ali potrebujete duhovno hranjenje in utrditev? Kaj vas preplavlja? Ali ugotavljate kaj so vaše srčne želje? Kako vi sami prispevate k vaši žalosti, nezadovoljstvu in pomanjkanju izpolnitve? Ali ste v obdobju destruktivnega, vendar obenem konstruktivnega, čustvenega preobrata? Ali čutite da obstaja veliko možnosti, ki se še niso pokazale? Kaj vam prinaša užitek? Ali dobivate sporočila preko vaših sanj, fantazij in meditacij? Na katerem področju od vas zahtevajo, da tudi dajete in ne samo prejemate? Kako bi si lahko ponovno napolnili čašo?

  

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016