Sedmica Čaš

Pred temno figuro v ospredju se dvigujejo čaše, napolnjene z vizijami ter nadzemskimi možnostmi. Čaše simbolizirajo kreativno domišljijo. Kaže, da je bila priklicana cela vrsta različnih ustvarjalnih možnosti, kar nakazuje da ima ta oseba zelo aktivno domišljijo. Podoba nam predstavi skrite izzive – imamo za uresničitev vseh priklicanih idej dovolj energije ali bi bilo bolje izbrati le nekaj idej ter se jim nato popolnoma posvetiti?

Ali se od vas zahteva, da sprejmete težko odločitev? Ali doživljate nasprotujoča si čustva? Ali ugotavljate, da imajo vsake sanje svoje meje? Ali spoznavate moč kreativne domišljije? Kaj povzroča zmedo v vašem življenju? Ali ste nemirni zaradi poplave paranormalnih fenomenov? Ali je mogoče da doživljate senzorično preobremenjenost? Kakšni realnosti se izogibate s svojim svetom fantazij? Katere vaše sanje imajo potencial, da se uresničijo? Bi bilo mogoče koristno, da razmislite čemu dati prednost? Ali vam halucinogene droge pomagajo dosegati spremenjeno stanje zavesti? Ali vas meditiranje motivira iskati stvari s spiritualno vrednostjo? Kaj zamujate medtem ko je vaša glava v oblakih? Se bolj ukvarjate s tem kar nimate kot s tem kar imate?

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016