Desetica Čaš

Vidimo deset čaš, ki tvorijo mavrico na nebu. Ta čudežni pojav proslavlja družina, ki stoji pod njimi. Mavrica simbolizira potencial, celoten prizor pa nakazuje, da se človekove sanje in upi, ki jih simbolizirajo čaše, lahko uresničijo. Otroci in odrasli, združeni v praznovanju, pa simbolizirajo miren soobstoj in možnost celjenja družinskih odnosov.

Ali delite ljubezen in intimnost z bližnjimi? Ali sanjate o domu in družini? Ali se vi ali bližnji trudijo za vaše zadovoljstvo? Zakaj mislite, da si ne zaslužite sreče? Ali je vaša navidezno srečna družina v bistvu disfunkcionalna? Si želite družino, vendar niste prepričani, da ste pripravljeni na čustvene zahteve, ki jih prinaša družinsko življenje? Ali prekipevate od zadovoljstva? Ali ste nezmožni ceniti vašo srečo? Se počutite preveč nestabilni za resno zvezo? Vam bolezen, izguba ali nezadovoljstvo kvarita družinsko življenje? Imate morda stresen odnos z vašimi starši ali vašimi otroci? Ali vas bližnji podpirajo?

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016