As Mečev

Karta As Mecev

Vidimo lahko meč, simbol razparanja, odstranitve in formacije pa tudi element zraka. Govori nam o analitičnem mišljenju in načrtovanju. Na koncu rezila ima postavljeno krono moči, držijo pa ga roke, ki prihajajo iz oblakov. Meč oblikuje ideje in zamišljanja, ki prihajajo iz višav v naše miselne vzorce ali matrice, po katerih se potem oblikujejo fizične oblike.

Kakšno resnico imate pred seboj? Kako bi si lahko bolje razvili analitične sposobnosti? Ali je čas, da se osredotočite na osnove in se znebite vsega kar je odveč? Katere ideje morate še izpiliti? Kakšen uspeh se vam zdi mogoč ali nemogoč? Kdo vas izkorišča, ali mogoče vi izkoriščate druge? Kakšno odločitev morate sprejeti? Imate dovolj ali premalo moči? Ali hočete zaščiti pravico ali jo izvrševati? Čemu morate dati prednost? Ali iz miselnega kaosa prihaja miselna jasnost? Kako ločujete med dejstvi in fikcijo? Zakaj imate težave z osredotočanjem misli? Katere načrte morate še razčistiti, pri katerih načrtih bi potrebovali pomoč? S kakšnimi ovirami se soočate?

  

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016