Petica Mečev

Akcija vodi k reakciji. Vidimo moža, ki gleda zviška na dva moža, ki se umikata. Njuni meči ležijo na tleh. Mož, stoječ v ospredju, pa drži v eni roki dva dvignjena meča ter v drugi meč obrnjen navzdol. Vse stvari se spreminjajo, trenutno ima mož moč nad drugimi. Če moža v ospredju motivira maščevanje potem samo izgleda kot zmagovalec, čeprav v resnici ni. Če se moža v ozadju upreta pretepu zato ker ne verjameta v upravičen vzrok le tega pa se morda ne zdita kot zmagovalca vendar to kljub temu sta.

Kakšne miselne igrice se igrate? Ali se razhajate s prijatelji, družino ali sodelavci? Ali bi lahko koga razorožili z resnico? Ali se zavedate, da če zmagate z goljufanjem niste zares zmagali? Ali se umikate ker menite, da to za kar se borite ni dovolj pomembno? Ali se počutite superiorne drugim? Ali čutite sram, ponižanje, poraz ali brezup? Ali se zavedate, da že plačujete ceno za škodo, ki ste jo povzročili drugim? Ali je vaša samozavest poškodovana? Ali si tako močno želite zmage, da vam je vseeno na kakšen način jo dosežete in kakšne bojo posledice? Komu se maščujete, kdo se maščuje vam? Ali se počutite strahopetne? V katerem sporu izgubljate? Kdo vam grozi in komu vi grozite?

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016