Trojka Mečev

Trije meči prebadajo srce, iz oblakov nad njim pa padajo dežne kaplje. Vemo, da sta bolečina in trpljenje del življenja. Olajšanje, ki ga predstavljajo dežne kaplje, je rezultat žalovanja in jokanja. Da lahko pridemo do olajšanja moramo tudi ugotoviti kaj je vzrok naše žalosti - meči obrnjeni navzdol nakazujejo potrebo po samorefleksiji. Srce nam tudi kaže, da lahko olajšanje nastopi ko ugotovimo zakaj smo tako navezani na doseganje ali zakaj se upiramo početju.

Kakšno tesnobnost čutite? Ali namerno ali nenamerno povzročate bolečino komu? Ali ste skozi kakšno vznemirjajočo situacijo pridobili razumevanje ali jasnost? Ali se počutite izdane? Kaj je nujno, kljub temu da vam prinaša bolečino? Katero bolečino bosta morali še nekaj časa prenašati? Kaj vam prebada srce? Kaj bi vam lahko pomagala pri celjenju? Ali je v vaši bolečina skrita kakšna lekcija? Kaj se vam izmika glede vaše trenutne situacije? Ali bi morda potrebovali pomoč? Ali ste zmožni analitično razmišljati glede vaše situacije ali se preprosto distancirate od te travme? Kakšna potlačena bolečina vpliva na vaše življenje? Ali ste pripravljeni prevzeti odgovornost za situacijo v kateri ste? Na kakšen način sproščate svojo bolečino?

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016