As Novcev

Karta As Novcev

Kovanec, simbol vidnega sveta ter vsega kar le ta vsebuje, elementa zemlje in trdnih oblik, vidimo na dlani roke, ki sega iz oblakov. Lebdi nad vrtom, ki je podoben tistemu, ki ga vidimo na karti Čarovnika. V središču novca vidimo pentagram. Ta peterokraka zvezda ima glavo, roke in noge ter simbolizira človeštvo kot varuha rajskega vrta (Zemlje). Pentagram simbolizira tudi magijo – natančneje, čudežno združevanje nebes in Zemlje. Vse kar vidimo je le duh v začasno zamrznjeni obliki.

Ali začenjate z novo službo ali pa se boste v kratkem preselili? Se počutite blagoslovljenje z materialnimi dobrinami? Bi lahko delili te dobrine z drugimi? Ali si želite boljšega plačila za vaše delo? Za koga od bližnjih bi bilo koristno, da se ne zanaša več na vaš denar? Ali se zavedate, da so fizične stvari le preoblečene duhovne ideje? Kakšna semena sadite? Ali imate težave z zdravjem? Kako obvladujete lastne finance? Ali uživate v vaših čutih in v vašem telesu? Ali gre kakšna službena ali finančna zadeva iz rok? Ali razmišljate o kakšnih novih priložnostih na področju zaposlitve, varnosti ali zdravja? Kako vas ali bližnje kvari materialni uspeh? Si vaše telo in okolje zaslužijo boljšo skrb? Ali ste pretirano navezani na vašo lastnino? Kaj za vas pomeni imeti »dovolj«?

  

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016