Trojka Novcev

Vidimo lahko kiparja, ki so ga najeli za delo v samostanu. Trije novci vklesani na vrh stebra nakazujejo, da je njegovo delo izraz njegovih duhovnih idealov. Nakazano je tudi, da je bilo med umetnikom ter njegovimi meceni doseženo medsebojno razumevanje. Vidno je, da je kipar zelo sposoben umetnik, saj lahko zaradi njegovega dvignjenega položaja opazimo, da drugi cenijo njegove sposobnosti ter da je za svoje delo dobro plačan.

Zakaj imate radi svoje delo? Kaj si želite proizvajati? Ali potrebujete pri delu več podpore ali prepoznavanja? Vam kaj blokira produktivnost? Bi vam morda pomagalo sodelovanje z drugimi? Se vam zdi da imate priložnost za napredek na vašem delovnem mestu, ali se počutite kot da to delovno mesto ne vodi nikamor? Kakšne storitve nudite drugim oziroma si jih želite nuditi? Ali si želite konstruktivno kritiko? Katero službo obvladate? Kakšne praktične sposobnosti bi se bilo dobro naučiti? Imate zase visoke standarde ali jih imajo drugi za vas?  Kdo ne zna ceniti vašega umetniškega čuta ali perfekcionizma? Za kakšno delovno mesto ste preveč ali premalo kvalificirani? Ali ste potrpežljivi ko učite druge? Ali je delo za vas kot meditacija ali sledenje duhovni poti? Ste deloholik? Se počutite, kot da ste izbrali napačen poklic? Potrebujete morda dopust?

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016