Devetica Novcev

Prikazana je elegantno oblečena ženska, ki ji na orokavičeni roki sedi kapičast ptič. Stoji sredi cvetočega vrta v uspevajočem ter zaščiten okolju. Materialna varnost je v tem primeru zagotovljena. Čas in energija, ki sta bila porabljena za pridobivanje materialnih dobrin, se bližata koncu. Ptič simbolizira, da se približuje obdobje odkrivanja sveta ter drugih načinov življenja in videnja  - morda tudi začetek duhovnega popotovanja.

Ali uživate v obdobju dobrega počutja? Ali drugi cenijo vaše delo? Ali ste v obdobju materialne dobrobiti, vendar vam primanjkuje duhovnega zadovoljstva? Ali se dušite v določeni situaciji? Ste zadovoljni sami s seboj, je na obzorju razmerje? Si želite pobegniti pred skrbmi? Imate preveč prostega časa? Kako ukrepate v povezavi z vašo zaskrbljenostjo glede okolja? Imate radi da vas postavijo na piedestal? Se vam zdi uspeh breme? S čim se ponašate? Ali okrevate po bolezni? Kaj boste morda podedovali? Ste finančno neodvisni ali odvisni? S katerim projektom odlašate? Kaj žrtvujete za uspeh? Potrebujete pomoč pri urejanju financ? Ali je čas da se nagradite s potovanjem?

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016