Desetica Novcev

Vidimo lahko moža in žensko, ki stojita pod vratnim lokom, ki vodi do družinskega dvorišča. Spremlja ju otrok, ki radovedno opazuje dva psa, ki skrbita za starejšega moža, sedečega v ospredju podobe. Podobo na karti prekriva deset novcev, ki oblikujejo kabalistično drevo življenja – kar nakazuje dozorevanje in dovršitev, še en obrat na kolesu življenja. Več-generacijska družina se počuti varno v zavetju doma ter v družbi drug drugega. Starejši mož v ospredju spominja na cesarja, kar namiguje, da dogodke nadzoruje sila, ki je ni mogoče upodobiti – nespremenljiva resničnost, ki se izraža skozi neprestano spreminjanje.

Kakšno tradicijo ali kakšne vrednote spoštujete ali v njih dvomite? Katere nove tradicije hočete vpeljati v vaše življenje? Se spreminja ravnovesje moči v vaši družini ali skupini? Ali prepoznavate božanske duhove, ki se skrivajo v vašem vsakodnevnem življenju? Kakšno družinsko situacijo rešujete? Kaj vas motivira pri tem, da se obnašate spoštljivo do družinskega člana, ki mu ne zaupate? Zakaj vas hoče kdo razdediniti? Ali boste razglasili bankrot? Kakšen red se vzpostavlja ali prekinja? Ali uporablja denar za kontroliranje drugih? Kdo vam pomaga začeti v življenju ali na poslovni poti? Ali sprejemate ali zavračate dogovorjeno zakonsko zvezo? Se hočete osvoboditi pričakovanj drugih? Ali se izmikate plačevanju davkov?  Ali zaradi zrelosti bolj cenite ter sprejemate svojo družino? Ali skrbite za bolehnega družinskega člana?

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016