As palic

Karta As Palic

Palica, ki simbolizira božansko navdihnjenje in voljo ter predstavlja element ognja in vitalnosti, je prikazana v prijemu roke, ki sega iz oblakov, iz sveta nevidnih toda resničnih sil. Kot podaljšek palca, ki gleda navzgor, poudarja kako pomembno je, da smo pozorno na tisto, kar se nam dogaja pred očmi. Prav tako kaže, da je nujno biti pozoren na to kaj razmišljamo, kaj govorimo, kaj počnemo in kaj smo ter v kakšen namen. Vsaka palica v tem sklopu se odpira navzven, kar nakazuje, da kipi od življenja.

Kakšna moč je v igri? Kakšne nove priložnosti se vam ponujajo? Ali postajate bolj svojeglavi? Ali potrebujete še malo spodbude? Ali čutite naval kreativne energije? Katera ideja se je začela razvijati ali se ne more začeti razvijati? Kaj vam jemlje moč? Kaj vas žene? Se vam dozdeva do so življenjske sile nastrojene proti vam? Ali prepoznavate, da vam moč jemljejo sile, ki so večje od vas? Kakšni duhovni vpogledi in inspiracije vas navdajajo z navdušenjem? Ali ste pridobili kakšen novi vpogled, ki bi vam lahko pomagal do višjega duhovnega zavedanja? Koga ste prestrašili s svojo močjo? Kako obvladujete vašo novo moč ali nemoč? Katera situacija je morda ušla izpod nadzora?

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016