Trojka Palic

Prikazuje starejšega moža, ki se naslanja na palico ter glede z roba pečine proti morju, kjer je videti tudi nekaj ladij. V ospredju vidimo dve palici. Ladje, ki pljujejo simbolizirajo njegovo inspiracijo ter ideje, ki so že »odplule«. Zdaj se mora odločiti ali naj sprejme pomoč, dve stoječi palici, kar bi povečalo možnost uspeha, ali naj napreduje sam. Vsak uspešen človek sčasoma spozna kako pomembno je sprejeti pomoč drugih, kadar je to potrebno.

Imate zaradi vizionarskega vpogleda možnost boljšega predvidevanja prihodnosti? Kako vaše pretekle izkušnje vplivajo na vas, ali vas podpirajo pri trenutnih prizadevanjih? Se pripravljate na kakšen novi projekt, imate kakšno svežo idejo? Kdo vam pri tem pomaga in ali ste pripravljeni sprejeti pomoč? Kakšne cilje želite realizirati, kaj žele pridobiti? Čemu ste se morali odpovedati? Kako se počutite glede vaše prihodnosti – ste optimistični, pesimistični ali nevtralni? Čemu posvečate, ali poskušate posvečati, svojo pozornost? Ali se preveč časa posvečate razpravljanju o idejah, namesto nabiranju energije, ki je potrebna za njihovo realizacijo? Zakaj se počutite kot da vas kaj ovira, frustrira? Ali vam manjka moč volje, ki je potrebna za realizacijo idej?

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016