Karta Kočija

VII. KOČIJA 

Karta Kočija (pripisuje se ji rimska številka VII) je osma karta v Veliki Arkani. Norec odraste in odide iz Rajskega Vrta.

Norčevo Popotovanje:

Norčeva osebnost je že močno razvita. Skozi svojo moč razvija nadzor nad svojo notranjostjo, kar vpliva tudi na njegovo okolico (Družbo). Norec se razvije v ponosno, odločno osebo, ki nadzoruje svoje odločitve in želje. Predstavlja samozavest mladosti ob vstopu v odraslost. V sredini karte je pokončna in odločna oseba, ki sedi na hitri kočiji.. V rokah ima palico, ki usmerja črno in belo sfingo. Sfingi sta vpreženi v kočijo. Na glavi ima krono na kateri je osmerokraka zvezda.

Pomen Karte Kočija:

Karta predstavlja bitko za življenske spremembe, potrebuje pomoč Volje. Imeti je potrebno jasen cilj, s katerim se lažje splanira načrt, tako se lahko premaga kateregakoli nasprotnika. Pri se moramo zanesti predvsem nase, potrebno je imeti jasno zavest o svoji notranji Moči. Čaka nas trdo delo. Karta simobolizira potovanje skozi Misterije vesolja/življenja.

Če ste v obdobju Kočije:

Potovanja in duhovne spremembe. Obdobje stabilnosti, ko se zavedamo kaj hočemo. Gibamo se usmerjeno, naprej. Znamo presoditi kdaj potrebujemo pomoč pri napredovanju. Odločni smo, vendar brez agresivnih teženj. Kontroliramo svoja čustva.

ključne besede:  potovanje, nadzor, urejenost, moč volje, disciplina, energija, pozitivnost, moč osebnosti

 

 

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016