Tedenski horoskop (22.01 - 28.01.2018)

Oven

01 oven mini
21.3 - 20.4
V ponedeljek boste pod vplivom Lune v znamenju Kozoroga, a ker Luna upada boste preprosto brez energije in tako tudi pravega navdušenja tokrat ne boste občutili. Še dobro, da v sredo Luna in Venera preideta v znamenje svobodomiselnega Vodnarja. Obremenjevali se boste s svojo kariero, ki jo boste težko uskladili s potrebami in željami vašega partnerja ali partnerice. Bodite potrpežljivi in ne odpirajte po nepotrebnem tem za katere veste, da imate s svojim dragim ali drago povsem nasprotna stališča. Tudi petek še ne bo prinesel odrešitve, saj bo mlaj v Kozorogu zopet prinesel na površje vašo ambicioznost, ki bo povzročila, da boste v januarju še bolj intenzivno zagrizli v delo. Počasi boste morali malo popaziti na svoje zdravje. Stanje se bo malo umirilo od četrtka dalje in prav možno je, da boste šele takrat zares začutili, da se je začelo novo leto in da se počasi negativni vzorci poslavljajo.

Bik

21.4 - 20.5
02 bik mini
Teden, ki je pred vami, boste v glavnem izkoristili za počitek in regeneracijo vašega telesa in duha, ki ju, zaradi natrpanega urnika v prvem mesecu leta resnično potrebujete. Torkov Mlaj v znamenju Kozoroga bo prav primeren za počitek. Preprosto morate ugotoviti zakaj se vam trenutno dogaja toliko negativnih premikov v življenju. Počutje tako ne bo ravno optimalno in tudi vi, ki ste pregovorno znani po svoji potrpežljivosti, lahko vzrojite zaradi občutka nemoči in nerazumevanja. Od četrtka dalje se bo situacija umirila. Vi boste na dogodke gledali širše in boste dosti manj boste obremenjeni z podrobnostmi, katerim ste še pred kratkim posvečali preveč pozornosti. Z novim, bolj pozitivnim, pristopom do življenja boste konec tedna osrečili tudi vaše sodelavce in prijatelje, ki bodo z veseljem pomagali uravnovešati vaše razpoloženje.

Dvojčka

21.5 - 21.6
03 dvojcka mini
Napetost vas bo zajela že v ponedeljek, ko bo Luna prehajala znamenje Kozoroga. Ker ste v zadnjem času preprosto preveč obremenjeni s službenimi obveznostmi, boste preprosto poizkušali kar nekaj obveznosti prevaliti na partnerjeva ramena. Bolj malo možnosti imate, da vam bo v resnici uspelo, saj ima tudi on ali ona v tem obdobju obveznosti, ki jih ne more in ne sme preložiti na jutri. Veliko več verjetnosti je, da se bosta s partnerjem sprla v petek. Kljub temu boste teden preživeli dokaj mirno in prve dneve , ko bo na nebu prevladoval vpliv nove Lune, boste večinoma počivali. Od četrtka dalje bo situacija dosti manj stresna, saj bodo povezave na nebu bolj spodbudne, tako da boste pravo veselje občutili šele v sredini tedna, ko bosta Sonce in Venera prešla v znamenje prijateljskega Vodnarja.

Rak

22.6 - 22.7
04 rak mini
V ponedeljek bodo od vas v službi še precej zahtevali, a tudi sami boste želeli počistiti določene zadeve, ki jih ne želite prenašati v prihodnje leto. V torek bo Lunin mlaj v znamenju Kozoroga in na nebu bo precej dinamičnih aspektov. Preprosto boste imeli občutek, da preveč pričakujejo od vas. Ob tem se počutili boste neskončno utrujeni, zato bo najbolje, da resnično počivate. Partner/ica bo brez besed razumel/a vašo stisko in poizkušal/a vam bo pomagati. Od srede dalje se boste bolje počutili, saj bo vaša vladarica Luna prehajala prijateljskega Vodnarja. Pravo zadoščenje pa boste doživeli konec tedna, ko vas bo nekdo presenetil in vas bo osrečil z razvajanjem, ki ga sicer niste vajeni.

Lev

23.7 - 23.8
05 lev mini
V ponedeljek bo vladar vašega znamenja Sonce, v napetem položaju z uranom in tako se priporoča, da ste previdni in se ne izpostavljate. Posebno previdni bodite tisti, ki ste se odpravili na daljšo pot. Tudi v torek bo veljalo ohranjati mirno kri in se ne razburjati ter zapletati v prepir. Od četrtka dalje bo situacija dosti bolj umirjena. Bolj intenzivno boste občutili določene premike v vašem partnerskem odnosu, saj boste imeli več volje, da zadeve uredite tako, da boste za obe strani sprejemljive. Konec tedna boste preživeli v naravi. Stanje na nebu se bo sprostilo in imeli boste kar se da prijetno in sproščujoče druženje s prijatelji, ki ste jih zaradi različnih okoliščin že nekaj časa zanemarjali. Precej veseli boste njihove izrečene podporo, saj bodo v neki zapleteni čustveni situaciji stopili na vašo stran in branili vaša stališča.

Devica

23.8 - 22.9
06 devica mini
Dnevi pred Mlajem bodo seveda tudi vam grenili vzdušje, še posebej, ker boste imeli občutek, da določeni ljudje prav stremijo k negativnem in sovražnemu vedenju. V torek bo sicer Mlaj v znamenju Kozoroga, ki bo odprl vašo ljubezensko področje, a bolj verjetno kot da bi spoznali novo ljubezen bo, da boste zaradi Venere, ki bo prešla v znamenju Vodnarja utrjevali odnose s sodelavci. Kljub temu, da boste zaradi tega samski precej slabe volje, ne bo nujno slabo, saj boste končno spoznali, da je potrebno iti naprej in znova ljubiti. Tisti, ki imate otroke vam ti lahko povzročajo skrbi in težave, kljub veliki skrbi in ljubezni, ki jim jo nudite. Konec tedna bo manj stresen, predvsem, ker bo luna v znamenju rahločutnih Rib in bo partner pokazal razumevanje za vaše težave.

Tehtnica

23.9 - 22.10
07 tehtnica mini
 
Začetek tedna bo že precej napet, saj boste doma reševali precej nalog, poleg tega boste imeli v službi precej obveznosti, ki jih boste morali opraviti preden boste lahko sproščeno uživali v prostem času. Do sredine tedna boste precej nervozni. Mlaj v znamenju Kozoroga bo povzročal, da boste povsem brez energije, utrujeni in siti vsega. Že v sredo, ko bo Luna prešla v zračno znamenje Vodnarja bo počutje boljše, a čedalje več boste razmišljali, da bi ne glede na okoliščine, ki temu nikakor niso namenjene, v tem obdobju zamenjali stanovanje. Konec tedna boste v družbi dobrih prijateljev pozabili na skrbi, ki vam jo povzročajo določeni ljudje v vašem življenju, ki vas obsipajo z negativnostjo in se obrnili k tistim, ki pozitivno razmišljajo in delujejo vam v dobro.

Škorpijon

23.10 - 21.11
08 skorpijon mini
Začetek tedna vas bo spravil v precej slabo voljo, saj boste imeli občutek, da se vse odvija prehitro. Napeta povezava med planetom akcije Marsom in Plutonom, ki sta med drugim oba vaša vladarja vas bo vznemirjala in vam nalagala precejšnje obveznosti, kar bo vplivalo na delovno vzdušje, ki bo delovalo precej obremenilno. Vaši načrti za družabno življenje lahko padejo v vodo, a nič zato, saj boste zato konec tedna dosti bolj spočiti kot navadno in vam ne bo odveč opraviti določene službene zadeve, saj se boste zavedali, da ne morejo čakati. Mlaj, ki bo v znamenju Kozoroga , bo pomagal, da se boste spraševali, na kakšen način narediti primerne premike v svojem življenju in kako doseči, da bodo v vaše življenje vstopile zelo nujne spremembe, ki vam bodo prinesle pravo zadovoljstvo in bolj sproščeno in neobremenjeno življenje.

Strelec

22.11 - 21.12
09 strelec mini
V nedeljo bo Luna prestopila v sosednje znamenje resnobnega Kozoroga. Tako bo malo bolj resnoben začetek tedna, še posebaj, ker bo nastopil mlaj v torek. Tako bo časa za veseljačenje primanjkovalo in prav kmalu se boste zavedli, da bo naslednji dan delovni in boste morali biti zelo zbrani pri delu. Pod vplivom nove Lune v znamenju Kozoroga se boste obremenjevali s stanjem vaših financ, ter z občutkom, da morate narediti kaj več zase in za svoje domače. V drugi polovici tedna bo Luna prešla v znamenje prijetnega in družabnega Vodnarja in privoščili si boste krajši izlet, še posebej, če ste novo leto dočakali doma na kavču ob gledanju televizije. Pri tem boste nadvse domiselni in boste zbrali kraj, kjer boste resnično uživali. Morda bo na sporedu kakšen obisk vinske kleti, ali kaj podobno zabavnega.

Kozorog

22.12 - 19.1
10 kozorog mini
Napeto vzdušje v vašem okolju, ki vam v zadnjem času kroji vaš vsakdanjik se bo nadaljevalo tudi v tem tednu. Ne počutite se razpoloženi, da bi pretirano počivali saj imate občutek, da bi se morali v teh časih vsi bolj zavedati odgovornosti. No, ne pretiravajte, čeprav so časi težki in je veliko težkih trenutkov, vi nimate pretiranega razloga za črnogledost. Premagali ste številne težave in sedaj ste na poti k uspehu in družbenem priznanju, to pa je tisto, kar si potihoma želite vsi Kozorogi. Venera v vašem znamenju sicer v vas budi nostalgične spomine na ljubezenske dogodivščine, a kaj posebej si ne boste želeli, da se v vaše življenje povrne dramatična doživetja iz preteklosti. V torek, bo mlada Luna v vašem znamenju napovedovala začetek intenzivnega delovnega in poslovnega napredka in zopet boste v svojem elementu, zagnani in neutrudni. Tisti, ki imate v tem obdobju tudi rojstni dan boste ob praznovanju zasijali in prijatelji vas bodo občudovali, da kljub težavam znate na prihodnost pogledati tudi s svetle plati in se pošaliti tudi na svoj račun.

Vodnar

20.1 - 18.2
11 vodnar mini
Luna v znamenju sosednjega Kozoroga vas bo malo , a pravega zadovoljstva ne boste občutili. Precej napeti aspekti in Mlaj, ki bo nastopil v torek, vas bodo vznemirjali in kvarili razpoloženje. Ne poskušajte ga popravljati s (pre)velikimi količinami alkohola, kar vas bo samo dodatno obremenilo z občutkom krivde. Mlaj v znamenju Kozoroga bo spodbudil vaša razmišljanja o prihodnosti. Globoko boste razmislili o določenih vprašanjih, ki vas mučijo in se jih do sedaj niste prav dobro zavedali. V januarju boste morali bolj skrbeti za svoje počutje, saj se vam prav lahko zgodi, da vaš imunski sistem precej popusti. Zato ne bo odveč, če se takoj po novem letu začnete ukvarjati s telovadbo in v svojo prehrano vključite čim več zdrave hrane, kot so prehranske maščobe in beljakovine. Konec tedna bo Luna v znamenju sosednjih ribic in priložnost za uresničevanje prvih novoletnih zaobljub bo tu.

Ribi

19.2 - 20.3
12 ribi mini
Kljub temu, da je zaključek lanskega leta kazal na določene napredovanja v vašem življenju, so se ti zgodili postopno, tako da niti sami niste opazili velikih sprememb. Vsekakor spadate med znamenja, ki ste v krizi nekako trpežnejši od drugih, saj je skoraj vse vaše življenje nekakšna krizna preizkušnja in ste si zato znali poiskati strategije preživetja. Teden bo precej stresen, saj bo prinesel precej napetosti, ki bodo pogojene z povezavami Lune in težkih aspektov. Mlaj v znamenju Kozoroga bo poudarjal pomembnost prijateljstev v vašem življenju, predvsem tistih odgovornih in varnih povezav, ki nam lahko pomgajo skozi življenje. Sredina tedna bo v znamenju Vodnarja in prav lahko boste v sproščeni družbi malo pozabljenih znancev podoživeli prehod v novo . Tako se bo slavje nadaljevalo in tudi vi boste prišli na svoj račun, posebej, če ste med novoletnim praznovanjem imeli druge obveznosti.

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016