Tedenski horoskop (12.11 - 18.11.2018)

Oven

01 oven mini
21.3 - 20.4
Stresen in naporen teden je pred vami. V sredo se bo v vašem znamenju dopolnila Luna in vi boste začutili močno potrebo, da opustite določene čustvene vzorce, ki so vas poganjali do sedaj. Na nek način boste postali čustveno bolj prizemljeni. Precej stresni aspekti bodo na nebu, zato povejte kakšno ostro besedo manj in počakajte na zeleno luč na semaforju. Po soboti se bo situacija na nebu umirila in v sebi boste začutili mir in postali boste hvaležni za vse lepe stvari, ki se vam v življenju dogajajo. Privoščite si dovolj počitka, in neobremenjen konec tedna v partnerjevi družbi. Če ste sami, povabite prijatelje in skupaj boste preživeli urice polne zabave in smeha. Sproščen smeh ima na telo isti učinek, kot meditacija, kažejo novejše raziskave, ki potrjujejo staro misel, da je smeh pol zdravja.

Bik

21.4 - 20.5
02 bik mini
V začetku tedna se boste jezili na druge, ker boste imeli močan občutek, da se ne potrudijo dovolj pri določenih skupnih projektih. Res je, da se le redko kdo lahko primerja z vami, ko se v vas sproži silna potreba, da uresničite določene projekte, a po drugi strani je tudi res, da redko najprej upoštevate svoje želje. Sredin Lunin ščip vas bo preko nekega razočaranja, naučil, da morate v bodoče dobro preudariti s kom sodelujete in se družite. V osnovi so vaša čustva iskrena, poštena in trdna, zato lahko upravičeno pričakujete, da vam bo povrnjeno v enaki meri. Konec tedna se bodo napete energije sprostile. Luna bo potovala preko znamenja živahnih dvojčkov, uživali boste v zdravi sebičnosti in si privoščili kaj dobrega in prijetnega. Če ste samski vas bodo zgovorni pogledi nekoga, ki vam je všeč tako vznemirili, da se lahko vaše obnašanje zelo spremeni.

Dvojčka

21.5 - 21.6
03 dvojcka mini
Teden, ki je pred vami začenjajo napetosti pred polno Luno. Zastojev v komunikaciji in previdnosti, ki se jo v tem času priporoča za vas, ne marate, saj ne prenesete omejitev. V sredo bo vaš nemir stopnjeval Lunin ščip, ki vas bo opomnil, da se morate tudi vi kdaj ustaviti, čeprav vam to ne leži. Se pa od srede dalje lahko spremeni odnos z določeno žensko osebo, prijateljico, ki vas podpira in bodri, kadar jo potrebujete. Mogoče vam je njena podpora preveč samoumevna in morate pokazati kaj več. Prevetrili boste svoja čustva in konec tedna boste dosti bolj sproščeni. Privoščite sebi in drugi sproščen konec tedna, ko boste skupaj uživali v obujanju spominov na uspešno in tudi malo manj uspešno rešene težave in se veselili, da ste tu in tukaj še vedno prisotni. Skupaj vam bo lepo.

Rak

22.6 - 22.7
04 rak mini
Sredin Lunin ščip, ki bo za vas še posebej pomemben, saj je vladarica vašega znamenja prav senzibilna Luna, ki bo v času svoje polnosti, potovala preko vaše hiše kariere, tako da lahko pričakujete premike na tem področju. Predvsem boste začutili, da morate spremeniti svoje paradigme in se vključiti v dogajanje dosti bolj čustveno neobremenjeno. Začetek bo težak, saj boste imeli občutek, da morate pomagati določenim ljudem, čeprav vas znova in znova prizadenejo in zavirajo napredek. Nič hudega ne prinašajo taka spoznanja, samo malo prizemljenosti za vas in seveda tudi za vaše bližnje. Proti koncu tedna bo Luna prešla v zemeljskega Bika in vaši občutki bodo že bolj stalni. Računate lahko na pomoč prijateljev in pomembnih znancev, ki bodo znali razpoznati vašo vizijo in vas podpreti. Pazite le na čustveno komunikacijo.

Lev

23.7 - 23.8
05 lev mini
V tem tednu boste nezadovoljni s svojim položajem v službi in četudi navadno zaplete rešujete mirno, a odločno, tokrat ne bo tako. Posebno previdni bodite v komunikaciji v sredini tedna, ko lahko zmedena energija Luninega ščipa vpliva na vas, da se boste znašli v precej kočljivi in nepredvidljivi situaciji. Paziti boste morali, da vaši konkurenti ne prevzamejo pozicij, ki ste si jih trudoma prisvojili in ste še pred kratkim mislili, da ste nepremagljivi. Vpliv se lahko zavleče tam do konca tedna, tako da bo najbolje, če ste potrpežljivi in optimistični. V ljubezni si boste zaželeli več sočutja in občutka za vaše težave, a partner/ica je vpet v svoje težave in ima občutek, da vam že tako dovolj pomaga in vas spodbuja, zato vam bo predlagal samo, da opustite ali spremenite določene načrte za katere mislite, da jih ne boste mogli uresničiti. Konec tedna boste kovali nove karierne načrte.

Devica

23.8 - 22.9
06 devica mini
Očitno je, da boste morali v tem tednu opustiti določene finančne projekte, ki ste si jih zamislili v preteklosti. Lunin ščip v znamenju ognjenega Ovna bo pokazal, da ne morete računati na partnerja pri konkretnih premikih in je njegova ali njena podpora bolj splošna. Tudi možnost najetja novega kredita, da bi z njim pokrili določen primanjkljaj iz preteklega obdobja, se bo izkazala za iluzorno, zato bo najbolje, da poiščete novo pot. Večina vaših sedanjih težav je pogojena s tem, da ste predolgo vztrajali pri določenih zamislih. Po poteku časa in dogodkov, so se določene okoliščine spremenile, tako da jim ne morete več slediti. Luna v Dvojčkih vam bo konec tedna pomagala, da znova razširite svoja obzorja.

Tehtnica

23.9 - 22.10
07 tehtnica mini
 
Napetost bo naraščala do srede, ko se bo v vaši hiši odnosov zgodil Lunin ščip. Ker so ravno odnosi z drugimi vaša najvažnejša preokupacija vas lahko precej prizadene določena oseba, ki se bo nenadoma umaknila z vašega življenja in povzročila, da boste morali na poslovnem ali zasebnem področju spremeniti prioritete. Vaš občutek za pravičnost se bo malo zamajal, saj boste imeli občutek, da ste vedno samo vi tisti, ki iščete pravo pot in se morate prilagajati drugim, čeprav ste velikokrat prav vi glavni iniciator in povezovalec različnih idej in tudi ljudi, ki stojijo za povsem različnimi stališči. Samskim in tistim, ki ste v precej trhlih vezah se bo proti koncu tedna oglasil nekdo, ki bo želel z vami deliti neko precej težko izkušnjo. Obrnil se bo na vas ker bo želel slišati vaše mnenje. Globoko v vas še vedno tlijo določena čustva do te osebe, zato bodo stiki z njim ali njo vznemirljivi.

Škorpijon

23.10 - 21.11
08 skorpijon mini
Teden se bo začel malo naporno in imeli boste precej obveznosti, ki se jih ne bo dalo odložiti. V sredo bo polna Luno v Ovnu, v vaši šesti hiši dela in zdravja. To bo pomagalo, da boste bolj fokusirani, tako se boste lažje spopadli z zastoji. Pogum in etičnost sta tako in tako stvari, ki Škorpijone vodita v življenju. Verjetno se bo v tem času začel nov projekt, kjer boste morali delati v ogromni ekipi, kar vam ne bo povsem odgovarjalo. Bo pa pomagal, da boste finančno končno splezali na zeleno vejo, kar vam bo rešilo veliko zagat. Čez vikend bo Luna prehajala živahne dvojčke, kar bo idealno, da se sprostite in posvetite sebi in drugim. Prijateljska družba vam bo dobro dela in tudi sproščanje, najbolje v toplicah.

Strelec

22.11 - 21.12
09 strelec mini
V tem tednu boste zelo zadovoljni, saj bo šlo veliko stvari točno tako kot ste si predstavljali. V sredo bo vsakoletna opozicija Urana in Sonca, kar bo pomagalo, da boste našli pravo mero med zasebnim in poslovnim življenjem. Predvsem tisti Strelci, ki ste se v zadnjem času držali malce nazaj, boste imeli veliko priložnosti, da znova zadihate s polnimi pljuči in se morda osredotočite bolj na lastne potrebe. Vaša zabavnost in odprtost bo ljudem pomagala, da se bodo bolj sprostili in tako bodo razmere na delovnem mestu, kljub določenim neprijetnim povezavam, zelo na nivoju. Sploh po sredi, ko se bo na nebu zgodila polna Luna v Ovnu, se lahko nadejate močnih ljubezenskih premikov, saj bo to pretreslo vašo peto hišo glamurja in romanc. Samski Strelci boste v tem času begali od cveta do cveta, brez, da bi se zares odločili, kje boste srkali sladek nektar. Čez vikend bo Luna v živahnih Dvojčkih, kar bo fokus usmerilo na partnersko življenje.

Kozorog

22.12 - 19.1
10 kozorog mini
Precej zmeden teden, čeprav se bodo začele določene zadeve jasniti in boste imeli čedalje jasnejšo sliko o nastali situaciji. Predvsem odnosi doma so pripeljali do vrelišča in absurda, zato boste izjemno občutljivi na določene provokacije vaših najbljižjih. Preprosto ne morete verjeti, da se določeni družinski člani, ki ste jim vedno stali ob strani tako ignorantsko vedejo do vas in vaših potreb. Važno je, da se ne pustite sprovocirati in ne nasedate provokacijam. Posvetite se raje službenim projektom, ki vas čakajo in pa sebi. Vsekakor vas ne določa samo odgovornost do drugih, ampak predvsem do svojega življenja in bivanja. Če ste pred kratkim začeli redno vaditi, potem vztrajajte, saj vam bo le telesna aktivnost pomagala k napredku. Konec tedna bo Luna v znamenju živahnih Dvojčkov, ki vas bo spodbudilo k družabnemu življenju. Tudi vi zavijte v kakšen klub, kjer ponujajo sprostitvene masaže in savne.

Vodnar

20.1 - 18.2
11 vodnar mini
V sredo bo nastopila opozicija med vladarjem vašega znamenja Uranom in Soncem, ki trenutno biva v zračni Tehtnici. Taka napetost lahko povzroči požar, lahko pa izkoristite eksplozivno mešanico, da iz svojega življenja hitro in učinkovito odstranite določene elemente, ki so vas zavirali. Ključ je v pridobivanju novih spoznanj in iskanju sreče pri preizkušanju novih področij. V sredo bo tudi lunin ščip v Ovnu, kar bo zamajalo vašo tretjo hišo komunikacije. Predvsem vam bo to pomagalo, saj bo otoplilo odnose z določenimi ljudmi, ki so se do sedaj upirali vašemu šarmu. Tako na zasebnem kot poslovnem področju boste imeli veliko priložnosti, da ustvarite dolgotrajne in uspešne povezave. Konec tedna boste bolj sproščeno uživali, saj bo Luna v živahnih dvojčkih podpirala vaše delovanje.

Ribi

19.2 - 20.3
12 ribi mini
Nov teden bo Ribicam prinesel olajšanje predvsem na finančnem področju, saj boste v tem času pravi magnet za nove prihodke. Veliko planetov bo zbranih predvsem v vaši drugi in osmi hiši, ki sta naravno naravnana na finančno izjemno pozitivne dogodke. V , ko se bo v Sonce znašlo opoziciji z Uranom lahko pričakujete veliko idej, ki vam bodo kratko in dolgoročno prinesle veliko lažje finančno življenje. Predvsem na vseh tehnoloških področjih, kjer ima svoje prste vmes Uran, veliko priložnosti, da zares uspete. Kreacija novih aplikacij ali pa ustvarjanje kakšne spletne trgovine, sta idealna podviga za moderno dobo. Če sami niste zadosti vešči, se posvetujte s kakšnim strokovnjakom iz tega področja. Tudi v sredo, ko bo polna Luna v Ovnu lahko pričakujete veliko sprememb, saj bo vaša druga hiša luksuza in denarja doživela pravcati razcvet. Naslednje tri tedne vas bo spremljal val pozitivnih priložnosti, ki ga velja zahajati. Odličen čas za kakšne romance, ki so v zadnjem času malce zastale in predvsem za to, da se vam vrnejo določene investicije na katere že niste več računali. Odlično.

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016