Tedenski horoskop (30.03 - 05.04.2015)

Oven

01 oven mini
21.3 - 20.4
V začetku tedna vam bodo sijale srečne ljubezenske zvezde. Jupiter in Luna bosta povezana v vročekrvnem Levu in strasti nikakor ne bo primanjkovalo. Pokažejo se lahko tudi dobre poslovne priložnost, le tu bodite previdni. Malo postojte, razmislite, Lunin mrk v znamenju Tehtnice bo dobrodošlo sito, ki bo prečistilo zadeve, ki so preživele in vam pokazalo komu v resnici lahko zaupate in komu ne. Partnerski odnosi bodo na preizkušnji, predvsem bo iz vašega življenja odplahnilo vse tisto, česar ne potrebujete več. Morda bo splahnela tudi vaša bojevitost in se bo pokazala nežnejša plat vašega značaja, kar bo vplivalo pozitivno na vaš duhovni razvoj v prihodnje. Naporno obdobje spomladanskih mrkov se bo v soboto zaključilo in lažje boste zadihali. Bolj močno se boste zavedali sami sebe in samozavestnejši boste.

Bik

21.4 - 20.5
02 bik mini
V prvi polovici tedna boste precej intenzivno občutili določene premike, ki bodo spodbujali vašo aktivnost na poslovnem področju. Obdobje pred sobotnim Luninim mrkom, ki bo zaznamovalo vaše poslovno področje, ne bo najbolj ugodno za nove začetke. Čas bo bolj primeren za počitek in analizo dosedanjega dela in razmislek o tem, česa ne potrebujete več in kam boste vložili energijo po sobotnem mlaju, ki bo seveda poudarjen z Luninim mrkom. Spremembe, ki se vam obetajo bodo precej intenzivne, zato bo počitek na mestu. V ljubezni boste še vedno zadovoljni in včasih celo srečni, predvsem zato ker boste sprejeli situacijo in se ne boste obremenjevali s tem kako bi moralo biti in se obremenjevali z malenkostmi. Kljub praznikom bo zaradi mrka precej nemiren čas, zato ne iščite prepira in umirite svoja čustva.

Dvojčka

21.5 - 21.6
03 dvojcka mini
V začetku tedna bo Luna v znamenju Leva v koaliciji s srečonosnim planetom Jupitrom k vam prinašala prijetne urice, ki jih boste v večini preživeli obkroženi s prijatelji in tudi s sodelavci. Ideje se bodo iskrile in vi boste blesteli v duhovitih razgovorih. Svojim nadrejenim se boste pokazali v najboljši luči, kar vam kmalu lahko prinese napredovanje. V sredini tedna se boste doma vključili v pred praznične priprave in tokrat vas ne bo potrebno siliti v akcijo. Lunin mlaj v soboto bo v obliki popolnega Luninega mrka pokazal razpoke v vaši ljubezenski vezi. Končno se ne boste več slepili z iluzijami o svojem partnerju, ampak ga boste sprejeli takega kot je. Malo vam bo hudo za časi nostalgije in naivnost, a ne preveč, saj se zavedate, da vas čaka še mnogo izzivov in se ne smete več ozirati nazaj.

Rak

22.6 - 22.7
04 rak mini
Ozirali se boste po dodatnem zaslužku, saj ste v zadnjem času zaradi nepredvidenih stroškov precej izpraznili svoj račun. Brez zapletov ne bo šlo, saj se približuje Lunin mrk, ki bo malo “počistil” na vašem domačem terenu, saj Tehtnica zaseda prav vašo hišo. Aktivirana bo os Tehtnica - Oven in dokončno boste razčistili razmerja med domačim okoljem in kariero. Čas po mlaju bo idealen, da rešite neke domače zaplete, saj se boste le v tem primeru lažje in bolj sproščeno posvetili kariernim ciljem. V tem tednu bo torej čas za relaksacijo, uživanje v lepih prazničnih trenutkih, ko se bo še posebej pokazala vaša močna povezanost s prijatelji in znanci iz otroštva, ki so vedno vir vašega navdiha, saj jim lahko zaupate. Vsekakor bo po praznično vzdušje prineslo težko pričakovane novosti, zato se pripravite že sedaj.

Lev

23.7 - 23.8
05 lev mini
V začetku tedna bo Luno v vašem znamenju podpiral Jupiter in zdelo se bo, da je vse kar ste si zamislili uresničljivo in mogoče. Poslovni projekti, ki ste si jih zamisli bodo cveteli, posebej tisti, ki jim manjka samo še pikica na i. Vsekakor bodite previdni pri novih začetkih. Občutek boste imeli, da morate pohiteti, a bo bolje, da počakate vsaj na drug teden, ko bo mimo Lunin mrk, ki vam bo pokazal na ovire povezane s pridobivanjem sodelavcev za določen projekt. Vaše nepredvidljivo obnašanje v preteklosti bo od sodelovanja odvrnilo določene zveste sodelavce. Bolje bo, da se sprijaznite z dejstvi in si pripravite rezervni, prav tako obetaven načrt, ki vas bo popeljal k uspehu. Konec tedna bo torej praznično vzdušje malo turobno, saj svojim domačim ne boste uspeli uspešno razložiti pomena vašega pretiranega prizadevanja za uresničitev svojih ciljev.

Devica

23.8 - 22.9
06 devica mini
V začetku tedna boste sanjarili o temeljiti spremembi oziroma skoraj preobrazbi svojega življenja, saj imate občutek, da v tem okolju ne funkcionirate več. Stalni občutek, da se vam godi krivica ogroža vaše prepričanje vase. Marsikdo med vami bo iskal rešitev v delu v tujini, saj ste oseba, ki se pod prisilo rada prilagaja. Od svojih domačih boste iskali pomoč in Lunin mrk, ki bo sprožil določena vprašanja glede finančnega stanja, boste lahko izkoristili, da opustite stare vzorce in nezaupanje, ki ga občutite, ko pomislite na pridobivanje financ. Od sredine tedna bo Luna potovala preko vašega znamenja in lažje boste razmislili o določenih premikih, ki jih morate narediti, da bo vaša poslovna pot zložnejša. Po mlaju boste imeli dosti več energije in optimizma, delo bo steklo in skrbi bodo večinoma izginile.

Tehtnica

23.9 - 22.10
07 tehtnica mini
 
S sobotnim Luninim mrkom se končuje precej težko obdobje, ki vam je prineslo precej preizkušenj. Polna Luna v vašem znamenju, ki je seveda v obliki popolnega Luninega mrka prinaša res napetost in bo stopnjevala vaše nelagodje, a po drugi strani vas bo tudi rešilo bremen. Po tem nebesnem dogodku boste začutili precejšnje olajšanje, saj bodo odpadle določene nekonsistentnosti v vašem življenju. Najbolje bo, če boste v tem tednu največ časa namenili relaksaciji in meditaciji. Mrk bo v času praznikov, ki nam simbolično sporočajo, da se moramo spremeniti, če želimo doseči neke viške v svojem življenju in da se zato ne smemo obremenjevati z mnenji drugih. Dovolj samozavesti ste si nabrali, da lahko določene za vas pomembne zadeve rešite sami.

Škorpijon

23.10 - 21.11
08 skorpijon mini
Začetek tedna se bo začel optimistično, Luna v znamenju Leva vas bo spodbujala in vam dajala dodatno energijo. Nadrejeni v službi bodo opazili vaša prizadevanja, kar vas bo še spodbudilo, da pokažete kaj zmorete. Polna Luna v vaši dvanajsti hiši zaključkov bo v obliki popolnega Luninega mrka, kar vas bo še bolj spodbudilo, da zaključite z določenimi načini čustvenega delovanja. Ugotovili boste, da morate malo paziti nase in se ne več toliko razdajati. Kljub malo nelagodnemu občutku boste veseli, da se bodo začeli bolj optimistični pomladanski dnevi, ki vam bodo prinesli dobro počutje in obilico svežih moči, ki jih boste še kako potrebovali, če želite speljati določene načrte, ki ste si jih v preteklosti zastavili, pa nekako niste našli časa, da jih realizirate.

Strelec

22.11 - 21.12
09 strelec mini
Prva dva dni v tednu se boste počutili odlično. Vaše razpoloženje bo dvigoval vpliv Lune v ognjenem znamenju Leva in lepe povezave z Jupitrom. V torek bo v ognjenega Ovna vstopil Merkur, ki bo spodbujal vašo ljubezensko komunikacijo. Samski boste blesteli in ljubljeni osebi boste razkrili svoja čustva. Od sredine tedna bodo vaša občutja bolj umirjena. Luna bo prehajala Devico, kar bo seveda povečevalo vašo delovno vnemo. Četudi vam navadno ne ležijo natančna administrativna dela, tokrat ne bo tako. Še sami nad seboj boste začudeni, kako zlahka vam gredo od rok. V soboto bo nastopil Lunin mrk v znamenju Tehtnice. Občutek boste imeli, da vas vaši siceršnji prijatelji in podporniki ne cenijo več. Vsekakor se bo vaše nerazpoloženje kmalu popravilo. V resnici vas prijatelji in znanci še vedno brezpogojno podpirajo, le malo bolj so zaposleni s svojimi težavami, da bi lahko reševali še vaše.

Kozorog

22.12 - 19.1
10 kozorog mini
Že v začetku tedna boste precej utrujeni, saj tole obdobje med dvema mrkoma sproža v vas precej negativne vibracije. Možno je, da boste utrujeni in brezvoljni. Občutek imate, da vas vaši bližnji izkoriščajo ali pa so navajeni, da je vaše delo in prevzemanje odgovornosti za napake drugih samoumevno. Lunin mrk vam bo pokazal novo pot iz zapletene in včasih mučne situacije in vas prisilil, da se ne boste obremenjevali s stvarmi, ki jih ne morete spremeniti in se boste posvetili nalogam, kjer napredujete in ste uspešni. Manjše zdravstvene težave, ki vas lahko spremljajo ta teden boste zlahka premagali z dovolj počitka in sprostitve. Konec tedna, ko bo Luna prehajala znamenje Tehtnice boste kljub prazničnemu času načrtovali nove poslovne podvige, ki vam bodo prinesli uspeh, ki si ga tako želite.

Vodnar

20.1 - 18.2
11 vodnar mini
V tem tednu boste zaradi vpliva sobotne polne Lune čustveno precej napeti. Lunin mrk, ki se bo zgodil v vaši hiši dolgoročnih vizij, bo lahko za precej časa spremenil vaše načrte. Čustveno pregreto ozračje lahko povzroči spore in nerazumevanje v partnerskem odnosu, saj boste čutili potrebo, da impulzivno izrazite svoja čustva. Pri tem bodite previdni, saj se lahko zgodi, da bodo na dan izbruhnila predvsem negativna. Vsekakor boste po sobotnem popolnem Luninem mrku lažje začutili, kdo je na vaši strani in kdo ne. Jasni občutki vas bodo pripeljali k osebi, ki vam v resnici pomeni dosti več, kot ste si upali priznati in ji dali vedeti, da si brez nje težko predstavljate življenje. Čustvena vznemirjenost bo vplivala tudi na odnose s sodelavci, saj bodo le ti začutili, da se mora nekaj spremeniti v odnosih in ste vi tisti, ki lahko sprožite te spremembe.

Ribi

19.2 - 20.3
12 ribi mini
V začetku tedna bo čas za akcijo. Dnevi pred ščipom vas bodo spodbujali k različnim aktivnostim in začutili boste pravo veselje do napredka in celo neko vrsto ambicioznosti, kar se vam dogaja sorazmeno redko. Lunin mrk bo sprožil določene potrebe po preobrazbi, kar v večini primerov pomeni, da se boste odpovoedali škodljivim razvadam, kot so kajenje, premalo gibanja ali nepravilna prehrana. Bolj resno in odgovorno boste začeli urejati svoje finance, saj počasi dojemate, da ste za določene zadeve odgovorni sami. Sicer pa bodo vibracije tega tedna večinoma pozitivne in ker ne boste imeli velikih pričakovanj, bo vse kar boste dosegli za vas precejšen uspeh in nadgradnja prejšnjih prizadevanj. V službi bi lahko dobili neko priznanje, pohvalo, ki je boste veseli, še bolj pa se boste razveselili obeta denarne nagrade, ki jo lahko pričakujete.

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2012

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke.Omogočajo nam, da lahko poleg prilagajanja vsebin in analize obiska spletnega mesta, zagotovimo povezavo z družbenimi omrežji in spletno oglaševanje.

Dovolim uporabo piškotkov.