Tedenski horoskop (23.11 - 29.11.2015)

Oven

01 oven mini
21.3 - 20.4
Ta teden boste že občutili dobrobiti nedeljskega prehoda sonca v širokogrudnega Strelca. V ponedeljek boste do poznih popoldanskih ur pod zaščito lune v vašem znamenju, tako da boste v službi zadovoljni z napredkom. Pazite, da ne postanete preveč zahtevni do partnerja, ki komaj sledi vašemu tempu. Ravno v ponedeljek zvečer bo venera v napetem odnosu napram Uranu, ki ga trenutno gostite v svojem znamenju in lahko pride do kratkotrajnega, a silovitega prepira s partnerjem/ico glede prihodnosti. Napetost bo naraščala do sredine dopolnjene lune, ki bo v znamenju Dvojčkov. Nato bo nastopilo kratkotrajno olajšanje, saj vas bo pomiril vpliv vašega vladarja Marsa, ki bo iz znamenja spravljive Tehtnice pomagal, da boste zaplete razrešili mirno. Konec tedna bo pod vplivom lune v znamenju Raka obarvan družinsko in namenjen resnično počitku v udobju svojega doma.

Bik

21.4 - 20.5
02 bik mini
Zaradi naraščajoče lune boste v službi občutili precej napetosti v odnosih in ker bo do srede zvečer luna prehajala vaše znamenje bodo vsi od vas pričakovali pomoč in tudi rešitev določenih problemov. V sredo zvečer bo nastopil ščip v znamenju Dvojčkov, napetost bo malo popustila in tudi vi boste začeli razmišljati, kako na hitro izboljšati svoje finančno stanje. Bližajoči predpraznični veseli decembrski dnevi bodo izpraznili vašo denarnico, vaša pa je že sedaj napol prazna. V petek bo lep aspekt med venero in luno, ki vam lahko prinese kakšno idejo ali pa celo neko konkretno nakazilo. Mogoče se bo na vas spomnil dolžnik na katerega ste že pozabili ali pa vam bo kakšna inštitucija vrnila preveč vplačan znesek. Karkoli že bo, veseli boste spremembe. Konec tedna bo luna potovala preko družinskega raka, počitek in razvedrilo v družbi dobrih prijateljev je idealna ideja za preživljanje pozno jesenskega vikenda.

Dvojčka

21.5 - 21.6
03 dvojcka mini
Teden pred vami bo zaznamovalo Strelčevsko obdobje, ki trenutno gosti tako vladarja vašega znamenja komunikativnega Merkurja in od nedelje dalje tudi Sonce. Strelec je sicer vam nasprotno, a po drugi strani dopolnjuoče znamenje in poudarja vaše partnersko področje, S partnerjem/ico se boste v tem tednu veliko pogovarjala in dogovarjala, le da boste velikokrat precej napeti posebno do polne lune, ki jo bo gostilo vaše znamenje. Po ščipu se bosta malo umirila, ugotovila, da sta marsikaj razčistila in se nato lotila uresničevanja skupnih načrtov. Ugotovili boste , da vaš partner/ica sicer ni ravno vaš ideal, a da si ne želite sprememb ter predvsem, da ga/jo imate še vedno iskreno radi. Že samo spoznanje vas bo umirilo in konec tedna boste pod vplivom lune v raku resnično uživali v njegovi ali njeni družbi.

Rak

22.6 - 22.7
04 rak mini
V ponedeljek popoldan bo luna prešla v vaše prijateljsko zemeljsko znamenje bika in kar malo si boste oddahnili, saj vam vpliv ognjenih znamenj s svojo silno energijo, a nepotrpežljivostjo ne odgovarja preveč. Spoznali boste, da imate še precej časa, da rešite precej zapletene poslovne težave, zato se ne boste preveč vznemirjali, ampak si boste počasi utirali pot naprej. Polna luna v znamenju dvojčkov vam kaže, da je čas ravno za počitek, temeljit razmislek in šele nato se boste odločili kako naprej. Vsekakor se ne boste pretirano obremenjevali s skrbmi, saj vas izkušnje iz preteklosti učijo, da z njimi ne rešite ničesar, samo obremenite sebe. Konec tedna bo zaključila luna v vašem znamenju, tako da se boste lažje umirili in uredili svoje misli.

Lev

23.7 - 23.8
05 lev mini
Sonce in Merkur sta začela obdobje ognjenega Strelca, kar bo tudi vam pognalo kri po žilah. Samski lahko začnete vznemriljivo čustveno popotovanje z osebo, ki vas že nekaj časa vznemirja, čeprav je precej drugačna od vas, tako po načinu komunikacije kot tudi po vrednotah. Sredina polna luna v znamenju zračnih dvojčkov bo še poudarila vašo potrebo, da se družite z ljudmi, ki so drugačni od vas in imajo tudi drugačne nazore in vizije. Konec tedna bo luna prehajala znamenje vodnega raka. malo se boste umirili, poskrbeli za mirno vzdušje doma, pa tudi vi boste večinoma hrepeneli po počitku in relaksaciji. Nekomu, ki vas bo prosil za nasvet, ne boste odrekli pomoči.

Devica

23.8 - 22.9
06 devica mini
V ponedeljek bo luna še v ognjenem Ovnu, a se bo že v popoldanskem času preselila v zemeljsko znamenje bika. Napetosti pred polno luno bodo v glavnem izvirale iz obilice službenih obveznosti, ki jih boste le težko uskladili z domačimi obvezami. Občutek boste imeli, da morate svojim doma stati ob strani, obenem pa boste želeli v službi vse opraviti popolno. Najbolj vam bo primanjkovalo pomoči partnerja, ki bo v tem obdobju precej odsoten ali pa bo imel toliko svojih obveznosti, da bo vse prepuščal vam. Konec tedna bo luna potovala preko Raka in v prostih trenutkih boste morali pošteno poprijeti za službene obveznosti, ki ste jih zanemarili, ko ste se ukvarjali s težavami svojih domačih.

Tehtnica

23.9 - 22.10
07 tehtnica mini
 
V ponedeljek boste še posebej napeti, predvsem se boste spraševali o odnosu do vašega partnerja. Ali je res iskren/a do vas? So čustva res prava? Venera bo v napetem položaju proti Uranu, tako da lahko do razkritja določenih skrivnosti pride nepričakovano. Bodite potrpežljivi, saj se bo napetost stopnjevala samo do sredine polne lune, nato boste dobili prave informacije in ugotovili, da se juha ne bo pojedla tako vroča kot se je skuhala. Konec tedna bo luna prehajala vodno in sočutno znemneje raka, Zopet boste začutili pravo povezanost s tistimi, ki jih imate najraje in se veselili prostih trenutkov. V nedeljo se boste lotili kuhanja in za obed pripravili pravi kulinarični podvig.

Škorpijon

23.10 - 21.11
08 skorpijon mini
Vstop sonca in Merkurja v sosednjega Strelca bo v vas sprožil potrebo po malo bolj zagnanemu delu v službi, saj ste malo zanemarili svoje obveznosti. Nič alarmantnega, a že ponedeljek boste nadoknadili zamujeno. Do sredine poln lune v znamenju Dvojčkov, bo večina “pod streho” tudi večina tekoč obveznosti. Tako se boste malo sprostili in verjetno poveselili s svojimi prijatelji. Zelo boste razumevajoči do njihovih problemov, čeprav boste tudi vi tisti, ki boste občasno potrebovali pomoč in oporo. Konec tedna bo luna potovala preko vodnega Raka, čas bo za počitek in relaksacijo. Morda bi zavili do bližnjega pokritega bazena ali toplic in si privoščili večurno plavanje, ki bo ugodno vplival na vaše fizično in tudi psihično počutje.

Strelec

22.11 - 21.12
09 strelec mini
V prihodnjem tednu si lahko obetate kar nekaj lepih priložnosti, ki vam bodo pomagale, da uresničite svoje sklepe, ki ste si jih zadali pred časom. V nedeljo se je z vstopom Sonca v vaše znamenje začela vaša vladavina, tako da boste tako pri poslu kot v ljubezni zmagovalni. Že v tem tednu se boste takoj po sredini polni luni počutili, kot da imate v rokavih skritih kar nekaj asov, ki jih lahko polagate na različne živlenjske situacije. Ne pozabite na tiste, ki jim usoda ni naklonjena, ne pozabite pa tudi na to, da je treba začetne uspehe, ki jih pridobite zaradi spretnosti in priljubljenosti nadgraditi s trdim delom. Vladar vašega znamenja Jupiter je trenutno v znamenju Device in vas uči ravno tega, da je prava sreča in zadovoljstvo rezultat prizadevnega in natančnega dela ter upoštevanja pravil.

Kozorog

22.12 - 19.1
10 kozorog mini
Teden naraščajoče lune, ki bo v sredo zvečer tvorila ščip bo poskrbel, da boste energetsko močni. Bodite pa previdni pri iskanju opore pri partnerju, saj boste imeli ta teden precej dela s člani svoje družine, ki bodo iskali vašo oporo. Poleg tega pritiski na delovnem mestu ne bodo nič manjši. Osredotočite se na vsak dan posebej in naredite vse kar lahko, nato naslednji dan nadaljujte. Zavedajte se, da ima dan le 24 ur in ne 25 ali več, zaloge vaše energije so tudi omejene. Kljub temu boste imeli kar nekaj ljudi na svoji strani in prav je, da jih poprosite za pomoč, saj boste s tem razveselili tudi njih. V petek bo luna potovala preko raka, lepo se bo povezovala z venero in tudi vam bodo zavore popustile. Privoščili si boste malo odklopa, kot pripravo na bližajoči veseli december.

Vodnar

20.1 - 18.2
11 vodnar mini
V začetku tedna boste precej obremenjeni s skrbmi povezani z vašimi sorodniki, ki bodo od vas pričakovali, da boste za njih uredili neke obveznosti, kar vas bo precej vznemirjalo, še posebej, ker se boste zavedali, da določenih službenih opravkov ne morete preložiti in boste tako begali od ene obveznosti do druge. V sredini tedna bo polna luna v znamenju dvojčkov pospešila vaš srčni utrip ob osebi, ki vam je že dolgo všeč in se vam bo približala. Preprosto boste začutili, da prihaja vajin čas in tokrat boste tudi odprti za čustveno izpoved. Tudi vezani boste znali svoji partnerki ali partnerju pokazati, da se v resnici zavedate zakaj sta ostala skupaj in se boste veselili prijetnih skupnih večerov. Konec tedna bo luna prehajala znamenje družinskega raka, kar bo v vas še spodbudilo skrb za druge, kar boste uresničili tudi skozi pomočjo pri hišnih opravilih.

Ribi

19.2 - 20.3
12 ribi mini
Teden, ki je pred vami bo zaznamoval vpliv sredine polne Lune v znamenju zgovornih dvojčkov. Komunikacija s starejšimi člani vaše družine bo za vas nujna, poskrbeti boste morali za koga, ki sam ne zmore več. To vam seveda ne bo težko, čeprav boste imeli obilico drugih opravkov in boste zelo obremenjeni z njimi. Po polni luni boste občutili precejšnje olajšanje. Luna bo prehajala dvojčke, bolj kot v službi boste uživali doma in si privoščili malo več pohajkovanja s prijatelji, saj vam bo družba somišljenikov zelo pomagala pri vaši samozavesti. Začutili boste povezanost malo posebno radost in ne glede na težko politično in migrantsko krizo boste občutili precejšnjo mero optimizma, ki ga boste prenesli med svoje doma. Luna bo konec tedna potovala preko znamenja raka, ko boste tudi vi začutili, da se morate spočiti.

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2012

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke.Omogočajo nam, da lahko poleg prilagajanja vsebin in analize obiska spletnega mesta, zagotovimo povezavo z družbenimi omrežji in spletno oglaševanje.

Dovolim uporabo piškotkov.