Tedenski horoskop (22.12 - 28.12.2014)

Oven

01 oven mini
21.3 - 20.4
Zajela vas bo predpraznična evforija in skupaj s partnerjem oziroma partnerico boste uživali v prednovoletnih nakupih. Tokrat ne boste pretiravali z nakupi, ampak boste premišljeno izbrali samo tiste okraske, ki bodo res popestrile vaše bivališče. Malo vas bodo skrbele finance, a vam bo partner/ica pomagal/a z nasveti in tudi konkretno. Tako, da boste letošnje praznike preživeli brez nepotrebne navlake, ampak si boste rajši pošteno odpočili in si privoščili veliko gibanja na svežem zraku. Konec tedna boste obiskali kakšno posebno predstavo v gledališču ali si ogledali opero, saj boste želeli preusmeriti svoje misli k bolj softiciranim temam, saj vas vsakdanji pogovori o krizi in političnem dogajanju že močno dolgočasijo. Raje boste vi sami ustvarjali zgodbe in jih nato v napetem stopnjevanju zabavno pripovedovali v družbi duhovitih prijateljev in prijateljic.

Bik

21.4 - 20.5
02 bik mini
Začetek tedna bo precej obetaven, saj bo luna v tenkočutnem znamenjem Tehtnice, s katerim si delite vladarico Venero. V sredini tedna bo v Kozoroga vstopil Merkur, kjer se v tem času nahaja že Venera. Hrepeneli boste po potovanju v širni svet in tisti, ki ste prikovani na dom boste spremljali dokumentarce o tujih deželah in sanjarili, kako bi jih čimprej obiskali. V sredini tedna bo luna prehajala Škorpijona, vaše nasprotno znamenje, tako da se boste počutili, kot da ste ujeti v določene vzorce obnašanja od katerih se ne znate ali ne morete distancirati. Konec tedna bo luna prehajala ognjenega Strelca in lažje se boste sproščali. V veliko veselje vam bo ukvarjanje s športom in zabavali se boste v družbi otrok ob postavljanju novoletne smrekice. Razveselili boste tudi svojega partnerja ali partnerico, ki bo resnično užival/a v vaši družbi.

Dvojčka

21.5 - 21.6
03 dvojcka mini
V tem tednu boste končno naredili prave načrte za prihodnost. Merkur bo v sredini tedna prešel v znamenje odgovornega Kozoroga in tudi vi se boste zavedli, da morate veliko stvari pri sebi spremeniti. Po res iskrenem pogovoru s staro prijateljico boste ugotovili, da morate v svojem življenju marsikaj spremeniti, če želite napredovati. Pri tem boste malo pozabili na določene ljudi, ki so precej negativni, a vam na vsakem koraku solijo pamet pri tem pa so izrazito manj sposobni od vas. Počakajte raje, da se okoliščine malo spremenijo in šele nato ukrepajte, saj boste dosegli več. Konec tedna si boste malo oddahnili, saj vas čaka sproščen vikend v dobri družbi. Prijatelj/ica vas bo prosil za uslugo, ki pa jo bo težko povrnil. Partner bo konec tedna od vas pričakoval, da mu pritrjujete v vseh stališčih, kar bo za vas zelo težko.

Rak

22.6 - 22.7
04 rak mini
V začetku tedna bi se najraje izognili vsem službenim obveznostim, saj boste imeli dovolj domačih opravil in se boste še posebej veselili sodelovanja družinskih članov pri okraševanju vašega bivališča. Službene obveznosti boste želeli preložiti v prihodnost, a žal ne bo šlo in boste morali še kako poprijeti za delo. V sredini tedna bo luna prehajla v Škorpijona in vaša želja po čustveni povezavi bo čedalje močnejša. Malo boste ljubosumni, če vam vaša izbranka ali izbranec ne bo naklanjal/a želene pozornosti. Ne pozabite, da si oba želita isto, a trenutno so pač razmere take, da ima prednost delo. Konec tedna boste že boljše volje, saj vam bo vaš partner/ka dal priznanje, ki si ga že toliko časa želite in ga v resnici potrebujete skoraj tako, kot žejni potovalec po puščavi požirka vode v oazi. Ker boste doma opravili vse kar ste si zadali, se boste lotili še službenih obveznosti. Privoščite si vsaj malo zabave, bliža se vendar Novo leto.

Lev

23.7 - 23.8
05 lev mini
Zaradi vpliva prihajajočega mlaja boste v tem tednu bolj malo razpoloženi za delo in boste bolj uživali v številnih prednovoletnih dogodkih, ki se bodo odvijali v vašem kraju. Od sredine tedna dalje, ko bo luna prehajala znamenje Škorpijona boste morali biti malo previdnejši, saj se razbrzdana želja po užitkih lahko hitro precej negativno konča. Pretiravanje pri jedi in tudi pijači, vam lahko ponagaja in prav lahko se zgodi, da boste morali kakšen dan odležati v postelji, da pozdravite svoje “rane”. Konec tedna boste zopet v svoje koži. Luna v znamenju ognjenega in optimističnega Strelca bo poskrbela, da boste pozitivno in optimistično naravnani. Energije vam bo zaradi bližajočega mlaja še vedno primanjkovalo, a nič zato, saj ste pošten počitek že dolgo potrebovali.

Devica

23.8 - 22.9
06 devica mini
Po precej napornem tednu, ko je bil zadnji krajec v vašem znamenju in so na plano prišle določene travme, za katere ste misli, da ste jih že pozabili, bo ponedeljkov prehod lune v znamenje sproščene tehtnice na vas deloval blažilno. Delali boste načrte za prihodnost, saj imate občutek, da se negativno obdobje zaključuje in ste zopet v svojem elementu. Prepričani boste, da vas le korak loči do težko pričakovane nagrade. Žal boste morali malo počakati in zagonetna škorpijonova luna vas bo spomnila, da temu ni tako. Ena lastovka še ne prinese pomladi, tako da vas čaka še precej dela na sebi, da boste napredovali na svoji duhovni poti in boste začeli uresničevati svoje cilje. Konec tedna boste imeli priložnost, da svojim domačim dokažete, da ste se spremenili in vas vsaka malenkost ne spravi več iz začrtane poti.

Tehtnica

23.9 - 22.10
07 tehtnica mini
 
Teden se bo začel z upodajočo Luno v vašem znamenju, tako da bodo v ospredju odnosi z drugimi. Venera, vladarica vašega znamenja, biva v vaši četrti hiši, tako bodo v ospredju odnosi z vašimi najdražjimi. Kot naročeno za predpraznične dni. V prostem času se boste ukvarjali z okraševanjem svojega doma, ki bo tako ob zaključku letošnjega leta bleščal od čistoče in urejenosti. V sredini tedna bo v naravno hišo vaših temeljev vstopil tudi Merkur in podkrepil vašo željo, da bi v svojem sedanjem bivališču kaj spremenili, saj si želite, da bi malo polepšali svoje okolje. Soočili se boste s spremembami, ki prihajajo, morda so otroci odrasli in jih morate spustiti izpod svojega krila. Ali pa ste vi tisti, ki morate splesti svoje gnezdo. V drugem tednu, ko bo sonce prešlo v znamenje kozoroga in bo obenem mlaj v tem ambicioznem znaku boste začutili prave vibracije, ki bodo v vas sprožile željo po spremembi. Zato v tem tednu v glavnem počivajte in nabirajte energijo, kot se za teden pred mlajem spodobi.

Škorpijon

23.10 - 21.11
08 skorpijon mini
Luna, ki bo v tem tednu upadala do mlaja, ki bo nastopil naslednji ponedeljek bo vplivala, da boste prisiljeni malo upočasniti svoj delovni ritem. Posebno v začetku tedna se lahko počutite precej brez energije. Bučna prednovoletna praznovanja raje odložite na prihodnji teden, saj vam bi pretirano uživanje alkoholnih pijač, lahko povzročilo težave v “jutru potem” in posledice alkoholnega ali moralnega mačka bi se lahko vlekle še dolgo. Od sredine tedna bo luna v vašem znamenju in vaše vedenje lahko sproži ljubosumje pri vašem partnerju ali osebi s katero ste močno povezani. Težko pridobljeno zaupanje boste zlahka izgubili in ga še težje pridobili nazaj. Zato previdnost ne bo odveč. Tudi v prometu bodite previdni, saj se lahko zgodi manjša nezgoda in računajte, da boste morali za popravilo zapraviti denar, ki ste ga namenili za praznovanje. Kljub vašim dobrim namenom, boste tako doživeli kritiko vaših bližnjih.

Strelec

22.11 - 21.12
09 strelec mini
Začetek tedna bo zaznamovala luna v znamenju senzibilne Tehtnice in zaželeli si boste več stika z vašimi prijatelji in znanci. Vaša telefonska številka bo neprestano zasedena. Prijatelji bodo v vas našli ne samo potrpežljivega sogovornika, ki zna prisluhniti, ampak boste pripravljeni tudi konkretno priskočiti na pomoč. V sredini tedna bo luna prestopila v malo temačno znamenje Škorpijona in na lepem boste imeli občutek, da stvari ne gredo v pravo smer. Ljubosumni boste na partnerja/ico, čeprav boste vi tisti, ki boste nemirni in boste iskali spremembo. Predpraznični čas vas bo spodbujal k razmišljanju o tistih, ki jih imate najraje in zaželeli si boste, da bi jim letos res pričarali pravo Božično vzdušje. Ker ste radi originalni, bo presenečenje res veliko. Konec tedna bo luna prehajala vaše znamenje, razmere se bodo sprostile in prav verjetno je, da boste večere preživeli v res prijetni družbi, na imenitni lokaciji.

Kozorog

22.12 - 19.1
10 kozorog mini
V ponedeljek bo luna že navsezgodaj zjutraj prešla v zračno znamenje Tehtnice in potrebno se bo spopasti s precej napornimi izzivi, ki vam jih prinaša začetek novega tedna. Ker bo drug teden mlaj, bo vaša sposobnost koncentracije in sodelovanja z drugimi čedalje manjša. Imeli boste občutek, da vsi želijo od vas samo eno, in to je, da ste jim vedno in povsod na razpolago. V službi boste naredili veliko. Malo zato ker bodo tako zahtevali od vas, malo pa iz lastne iniciative. Ponosni boste na svoje začetke. Pazite na stroške in ne zapravljate preveč, saj se vam lahko zgodi, da boste ostali za praznike ob prazni mizi. Luna, ki bo od sredine tedna vladala v strastnem škorpijonu, vas bo potisnila v objem nekoga, ki ga globoko cenite in občudujete. Malo boste zmedeni, saj ne boste vedeli, kaj lahko pričakujete od dotične osebe. Vprašajte odkrito in dobili boste zelo pozitiven odziv in željo po bolj poglobljenem druženju.

Vodnar

20.1 - 18.2
11 vodnar mini
V službi boste v začetku tedna močno pod vplivom lune v sorodnem znamenju zračne Tehtnice in poskrbeli boste, da se bodo sodelavci v vaši družbi dobro počutili. Res je, da boste malo počasnejši in se bo v vašem delovanju čutil vpliv prihajajočega mlaja ter vstop Merkurja v zadržanega Kozoroga. Bolj kot z besedami boste komunicirali s kretnjami in pogledi, saj se boste želeli izogniti določenim pojasnilom. Od sredine tedna dalje boste zahrepeneli po spremembi in začasni zamenjavi okolja. Ker pri vas navadno pot od ideje do izvedbe ni prav dolga, boste rezervirali krajše potovanje, po vsej možnosti še pred vstopom v Novo leto. S seboj povabili neko osebo, ki vam v zadnjem času ogromno pomeni in čedalje bolj uživate v njeni ali njegovi družbi. Konec tedna bo luna v znamenju razigranega in družabnega Strelca poskrbela, da vam bo res lepo.

Ribi

19.2 - 20.3
12 ribi mini
Začetek tedna bo pod vplivom spravljive Lune v Tehtnici, ki bo osvetlila vašo osmo hišo razmerij in erotike, izjemno zanimiv in predvsem poln energijsko nabitih izpovedi. Kmalu bo nastopil mlaj, ko bo Merkur vstopil v Kozoroga, v vašo enajsto hišo druženja, kar bo prišlo ravno prav, saj boste tako v decembru zelo socialno predvsem na poslovnem področju, kjer se vam obeta kar nekaj pomembnih sestankov in dogovorov. Od sredine tedna vam bo upadajoča Luna v znamenju Škorpijona prinesla kopico novih obveznosti, ki bi jih najrajši izpustili in jih prestavili na po novoletni čas. V tem obdobju boste najbolj zadovoljni, če vas bodo domači pustili na miru in si boste lahko privoščili malce popoldanskega počitka. Morda del obveznosti prenesite na kakšnega zanesljivega sodelavca. Čez vikend boste ob sebi želeli imeti nekoga, ki vas bo grel v mrzlih nočeh, Luna bo prehajala ognjenega in družabnega Strelca, tako da boste prav z veseljem v goste povabili kakšnega prijatelja.

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2012

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke.Omogočajo nam, da lahko poleg prilagajanja vsebin in analize obiska spletnega mesta, zagotovimo povezavo z družbenimi omrežji in spletno oglaševanje.

Dovolim uporabo piškotkov.