Tedenski horoskop (06.07 - 12.07.2015)

Oven

01 oven mini
21.3 - 20.4
V začetku tedna, ko bo luna prehajala ribje znamenje boste tudi vi izkoristili cas za počitek. Lepa povezava med soncem in luno bo spodbujala dobre odnose z drugimi. Množica planetov v vaši družinski hiši bo stopnjevala pritiske in zahteve tistih, ki jih imate najraje do vas. V sredini tedna bo luna prehajala vaše znamenje, kjer bo tvorila zadnji krajec. Postali boste bolj občutljivi na kritiko in imeli boste občutek, da z različnimi zahtevami in prošnjami izkoriščajo vašo dobroto. Tudi v službi boste pod stresom, potrebno bo nekaj zaključiti, časa bo primanjkovalo in v sredini tedna bodo nadrejeni precej nerazpoloženi in stopnjevali bodo pritiske. Bo pa zato konec tedna toliko lepši. Luna bo v sosednjem Biku pozitivno vplivala na vašo samozavest, veseli boste svojih uspehov in v soboto se boste udeležili lepe zabave. V nedeljo boste še bolj klepetavi, saj bo luna potovala preko dvojčkov.

Bik

21.4 - 20.5
02 bik mini
Bolj kot doma se boste v tem tednu počutili dobro v službi, med sodelavci, ki bodo radi v vaši družbi tudi izven delovnega časa. Tisti, ki boste na dopustu boste verjetno v družbi starih dobrih prijateljev ali bratov ter sester. V sredini tedna boste težje prenašali vpliv zadnjega krajca, ki bo v vaši dvanajste hiše. Vpliv boste še najbolj občutili mlajši in dinamični predstavniki rogatega znamenja, ki ga boste občutili kot neko ujetost in zaprtost med štiri stene svojega doma, saj vam obveznosti ne bodo dovoljevale, da se v resnici sprostite. Proti koncu tedna bo situacija diametralno nasprotna, saj bo luna prestopila v vaše znamenje. Nekdo vam bo jasno dal vedeti kako vas ceni in misli na vas, kar vas bo resnično razvedrilo in v prihodnost boste gledali skozi rožnata očala novega upanja. V nedeljo bo luna prešla v sosednje znamenje dvojčka in dobili boste informacijo o možnostih dodatnega zaslužka.

Dvojčka

21.5 - 21.6
03 dvojcka mini
O ljubezenskih odnosih boste bolj govorili in se pogovarjali ter gledali, kot delovali. Luna v znamenju malo zmedenih ribic bo v začetku tedna voda na mlin vašim prizadevanjem za bolj pristne odnose z ljubljeno osebo. V sredini tedna, ko bo luna prehajala Ovna in tam dopolnila zadnji krajec, boste tudi vi brez energije in malo užaloščeni. Imeli boste občutek, da so vas določene osebe izdale in se ne obnašajo do vas kot do prijatelja. Proti koncu tedna, ko bo luna prehajala čutnega Bika in čas bo, da se prepustite užitkom. Ne zanemarjajte potreb svojega partnerja, ki vam bo dal vedeti, da vas bo podprl pri novih projektih samo, če boste tudi vi njega ali njo. Samski boste hrepeneli po osebi, ki je na videz malo odmaknjena, a po določenih prijateljskih spodbudnih besedah se bodo okovi začeli manjšati. Vaš občutek za pripadnost se bo stopnjeval do nedelje, ko boste spet v svojem elementu.

Rak

22.6 - 22.7
04 rak mini
Če ste še samski, si boste zaželeli romantike. Ko boste ugotovili, da se po tem čudnem svetu sprehaja polno ljudi, ki imajo povsem druge potrebe kot vi. Počakajte dovršitev zadnjega krajca, ki bo v sredo, nato se lahko lotite novih podvigov tako v ljubezni kot tudi v poslu. V službi se bo odprla možnost napredovanja. Povabili vas bodo na daljše potovanje, ki vas bo razvedrilo in vas spravilo v dobro voljo. Proti koncu tedna boste uživali v prijateljski družbi, le da boste zaradi obveznosti v službi le tej dali prednost. V nedeljo pa boste ves dan počivali po svoje, saj boste zaradi različnih obveznosti in opravkov, ki jih boste prisiljeni opraviti čez teden zelo utrujeni. Privoščite si dovolj spanca, zdrave vitaminske hrane in kmalu se boste počutili bolje.

Lev

23.7 - 23.8
05 lev mini
V ljubezni končno lahko pričakujete večjo mero stabilnosti. Končno boste odstopili od nekih idealnih rešitev in hrepenenju po popolni ljubezni in se boste prepustili precej zemeljski ljubezni nekoga, ki je bil v sebi velikokrat zelo preizkušen, a se je ravno zato potrudil in izoblikoval močan značaj, ki je drugim lahko velika opora. Tudi vi boste to osebo začutili kot rešitelja ali rešiteljico iz trenutno precej zagonetne situacije. V drugi polovici tedna boste lažje zadihali in se predali počitku. Morda boste šli do morja in se prepustili nežnim toplim valovom, da boste zopet našli pot do sebe in svojega hrepenenja. V nedeljo bo še posebej zabavno, saj bo luna v znamenju živahnih dvojčkov spodbujala vaše veselje do življenja in akcijo. Poleg dela boste usmerjeni tudi v čimbolj pestro preživljanje prostega časa.

Devica

23.8 - 22.9
06 devica mini
V službi boste v tem tednu uspešni, imeli boste ogromno idej, a kljub temu obstaja verjetnost, da boste nezadovoljni s svojim napredkom. Zadnji krajec v znamenju ognjenega ovna bo na vas vplival zelo očiščujoče. Čas bo, da si vzamete čas zase in se obnovite predvsem v fizičnem smislu. Hrepenite po popolni ljubezni, a v neke nove povezave ne želite vlagati ne svojega časa in ne energije. Proti koncu tedna bo luna prehajala zemeljskega bika, ki bo v vaše življenje prinašal svež in poživljajoč vpliv, kot bi v soparen poletni dan zapihal svež pomladni vetrič. V vaš način razmišljanja bo prinesel nove sveže ideje, ki jih boste lahko kmalu uporabili v praksi. Kljub vaši silni želji, da o tem spregovorite, bodite previdni komu govorite o njih, saj se lahko zgodi, da vam sodelavec prevzame vaše ideje in vas izigra. Konec tedna bo veselo, predvsem v nedeljo, ko bo luna prehajala družabno znamenje dvojčkov.

Tehtnica

23.9 - 22.10
07 tehtnica mini
 
V tem tednu se boste odločali med dvema možnostima, tako v poslu, kot v ljubezni. V ponedeljek in torek bodo energije in vplivi na vas dokaj stabilni. V službi boste prizadevni in zlahka boste sodelovali tudi z bolj zahtevnimi sodelavci. Od srede dalje bo luna prestopila v ognjenega Ovna in ker se bo v tem znamenju dovršil zadnji krajec, boste začutili pošten padec energije. Če ne boste pazili, se lahko zgodi, da se vam lahko zamajejo tla pod nogami. Tudi partner/ica vam v tem tednu ne more stati ob strani, saj je razočaran/a zaradi nekih vaših prejšnjih izjav in prepričanj. Vse bolj se zavedate, da sta včasih na nasprotnih bregovih, a da z njegove/njene strani ni pripravljenosti za sklepanje kompromisov. Prestop luna v znamenje zemeljskega bika, bo spodbudil vašega partnerja, da spremeni mnenje in vas finančno podpre pri določenih projektih.

Škorpijon

23.10 - 21.11
08 skorpijon mini
Začetek tedna bo omogočal precej lahkoten prehod iz prijetne družabnosti prejšnjega konca tedna, ki ga je zaznamovala družabna luna v znamenju vodnarja, v delavni ritem. Luna bo prehajala ribe, čustveni in zasanjani boste. Za ljubljeno osebo ste pripravljeni narediti vse, a prav lahko se zgodi, da on ali ona ne bo prav zadovoljen /a z vašimi napori in bi raje več svobode. Vsekakor ne bo težav, ker se bo v drugi polovici tedna izkazalo, da boste morali v službi pošteno poprijeti za delo, če želite ujeti določene roke. V četrtek bo luna prestopila v znamenje bika, vaš fokus bo usmerjen proti partnerju/ci. V preteklem obdobju sta z bolj sproščenim načinom življenja posegla v skupne finance, zdaj pa vas čaka soočenje z realnim stanjem. Nič ni zamujenega, čez vikend bosta ponovno pregledala svoje načrte in na koncu bosta našla rešitev, ki vaju bo še bolj povezala in utrdila vajino vezo.

Strelec

22.11 - 21.12
09 strelec mini
Vaša pričakovanja bodo velika, potrudili se boste, da bi naredili več, a lahko se zgodi, da bo izkupiček konec tedna bolj klavrn. Bolj kot konkretno delovanje, bo v tem obdobju važno, da se soočite sami s seboj. Najbolje boste odnesli tisti, ki ste v tem tednu, ki ga bo zaznamoval zadnji krajec v znamenju ovna, na dopustu. Kombinacija sonca, svežega zraka in čiste vode, vas bo zazibala v prijeten sen in mirno meditacijo, ki vam bo prinesla totalno sprostitev. Važno je, da uživate v družbi osebe, ki vam je blizu, tako čustveno, kot duševno, saj v tem obdobju potrebujete sprejemanje in ne obsojanja ter kritiziranja. Od četrtka do sobote bo luna prehajala zemeljsko znamenje bika in tisti, ki niste na dopustu, boste delo zlahka opravljali. Konec tedna boste tako zaslužili pošten počitek in v nedeljo se vam bo pridružil tudi partner. Lepo bo.

Kozorog

22.12 - 19.1
10 kozorog mini
V tem tednu boste doživeli nek preboj in od sredine tedna dalje vam bo jasno, zakaj je bilo vredno vztrajati. Vašo preobrazbo bo opazil vaš partner, ki bo ponovno začutil močno navezanost na vas. V začetku vam tega ne bo znal na pravi način povedati, zato bo najbolje, da mu pokažete, kaj menite o tem, da bi zopet zbližala vajin odnos. Dosti bolj kot besedno se bosta zbližala intimno, saj bo strast močna. Od srede, ko bo v vašo partnersko hišo vstopil Merkur, bo oživela tudi komunikacija med vama in zaželeli si boste, da bi bilo tako kot je vedno. Konec tedna boste tako zelo zadovoljni, da sta zopet skupaj, da boste odšli na lep izlet, morda na krajše potovanje. Tisti, ki imate otroke, se boste odpravili na skupen potep, saj vas bodo prav oni razveselili z prijetno novico.

Vodnar

20.1 - 18.2
11 vodnar mini
V začetku tedna, ko bo luna v sosednjem znamenju rib, bo čas, da preverite stanje svojih financ. Preprosto imate občutek, da morate določene projekte zastaviti drugače, če želite uspeti. Zadnji krajec, ki se bo v sredo dovršil v znamenju ognjenega ovna, vas bo soočil z bolečim spoznanjem, da ste za veliko svojih težav krivi sami in da ljudje, ki vas obkrožajo niso pripravljeni sprejeti odgovornosti za svoja dejanja in jo prelagajo na vaša ramena. V vaši naravi ni, da bi se dolgo kujali, zato boste že od četrtka dalje boljše volje. Ugodno ozračje v vašem domu, med družinskimi člani, vas bodo spodbujali, da si zastavite nove načrte, ki bodo nadomestili stare, neuporabne projekte. V nedeljo bo luna vstopila v znamenje dvojčka in preprosto boste preveč dobre volje, da bi se pustili vplivati od negativnih ljudi.

Ribi

19.2 - 20.3
12 ribi mini
Teden se bo začel z dobrodejnim vplivom lune v vašem znamenju. Zadovoljni boste sami s seboj in svojim življenjem, malo manj z rezultati svojega dela. Končno boste doumeli, da morate sami določiti usmeritve v svojem življenju, kaj želite delati in s kom želite deliti svoje sanje. V drugi polovici tedna se boste odprli proti drugim in res pokazali, da zmorete v kratkem času rešiti svoje težave sami, samo če v resnici hočete. V drugi polovici tedna bo luna prehajala zemeljskega bika, čas bo nadvse ugoden, da se povežete s svojim sodelavci, sosedi in starimi prijatelji, ki vas bodo spodbujali k skupnim projektom. Konec tedna boste uživali v gledanju filma pod zvezdami z zanimivo osebo, s katero/im se nikoli ne dolgočasite, saj imata toliko skupnih točk, da pogovor vedno teže kot namazan.

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2012

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke.Omogočajo nam, da lahko poleg prilagajanja vsebin in analize obiska spletnega mesta, zagotovimo povezavo z družbenimi omrežji in spletno oglaševanje.

Dovolim uporabo piškotkov.