Tedenski horoskop (27.07 - 02.08.2015)

Oven

01 oven mini
21.3 - 20.4
Položaj Sonca v znamenju ognjenega Leva, kjer se seveda počuti kot doma in rastoča luna v znamenju Strelca bosta v začetku tedna garantirala, da boste tudi vi samozavestni in polni elana. Ne glede kje ste, ali v službi ali na dopustu, boste doživljali lepe ustvarjalne trenutke v družbi otrok ali mlajših kreativnih oseb, ki imajo polno idej, kako spremeniti in preobraziti svoje okolje, da se boste v njem počutili bolje. V sredini tedna boste želeli zablesteti v službi, rastoča luna bo prehajala resnobnega Kozoroga in prav lahko vam bi uspel večji premik naprej v karieri. Kljub povečani ambicioznosti, bo poudarjena tudi velika želja po uravnoteženem odnosu s partnerjem. V petek se bo namreč dopolnila polna luna v vam nasprotnem vodnarju, znamenju, ki podpira vaše odnose z drugimi. Še bolje se boste potrudili k motiviranju in spodbujanju partnerja/ice, da doseže svoje cilje. Konec tedna bo mirnejši in napetost polne lune bo popustila, tako da boste uživali v prijateljski družbi in veselih pogovorih z naključnimi znanci.

Bik

21.4 - 20.5
02 bik mini
Vladarica vašega znamenja Venera bo v tem tednu na začetku svoje retrogradne poti, tako da boste zopet v nekih starih zgodbah. Vaša nebesna zaščitnica bo poskrbela, da se boste dobro počutili v svoji koži in izžarevali boste posebno privlačnost. Na vaše nežnosti se bo spomnil nekdo, ki je tudi vam v preteklosti veliko pomenil, a se vajina veza ni razvila v pravo smer. Retrogradna Venera bo omogočila, da opravite popravni izpit. V tem tednu vas čakajo še drugi popravni izpiti, ki so malo manj lahkotni in se tičejo vaših financ. V ponedeljek bo luna prehajala znamenje Strelca in čas bo, da naredite bilanco stanja in si priznate določene pomanjkljivosti ter si zastavite nove cilje. Če kdo, se vi dobro zavedate, da pravega uspeha ni, če ga ne občutite kot povečanega priliva na vaš trr. V petek se bo dopolnila polna luna v vodnarju in dobili boste nove priložnosti na svoji karierni poti. Vse kaže, da boste morali poprijeti tudi za kakšno drugo delo, da si prislužite toliko denarja, da boste lažje in bolj sproščeno zrli v prihodnost vas in vaših potomcev.

Dvojčka

21.5 - 21.6
03 dvojcka mini
Že v začetku tedna boste pripravljeni na akcijo, luna v znamenju Strelca bo vplivala tudi na vašega partnerja, ki vam bo stal ob strani, ne glede česa se boste lotili. Če se boste odločili, da morate v službi bolj poprijeti, bo on/ona poprijel/a doma, če boste obratno, želeli več svojega časa posvetiti domu in družini, bo on/ona, svoj čas namenil/a službenim zadevam. V sredini tedna bo luna prehajala zemeljsko znamenje Kozoroga, tako da boste malo bolj pozorni na svoje počutje. Poletni čas je idealen za prečiščevanje, zato si sami naredite dietni načrt. Ni nujno, da shujšate, bolj važno je, da se v svojem telesu počutite bolje in boste lažje izžarevali svojo osebnost. V petek bo nastopil lunin ščip v znamenju zračnega vodnarja. Malo bolj sproščeno vzdušje v službi in umiritev odnosov doma bo povzročilo, da boste tudi vi bolj optimistični. Zadnje čase imate občutek, da ste na neki način obtičali na mestu in se le drugi premikajo naprej. Za začetek boste odšli na krajše potovanje v tujino.

Rak

22.6 - 22.7
04 rak mini
Luna, ki podpira vašo energijo, saj je gospodarica vašega znamenja bo v tem tednu rastoča in se v petek oblikovala v ščip, bo v ponedeljek prehajala ognjenega strelca. V službo boste radi hodili, saj vam bo mirno, ustvarjalno delo predstavljajo nekakšen ščit pred precej nemirnim družinskim ozračjem. V sredini tedna bodo napetosti naraščale in v četrtek bodite še posebno previdni, saj bo jutranji napet položaj med luno in uranom ter kmalu nato še z Marsom, povzročil trenja v odnosih. Na lepem boste opazili, da vam želijo naprtiti krivdo za peripetije med družinskimi člani, čeprav ste se ravno vi distancirali od vsega in pri tem precej trpite. Ne skrbite preveč, saj se bo situacija kmalu umirila, le malo manj boste zaupali svojim, kar pa ni njuno slabo, saj se boste bolj posvetili svojemu življenju in začeli načrtovati širše zastavljene cilje, kot ste jih do sedaj. Polna luna v znamenju vodnarja vam bo s svojo energijo pomagala, da naredite ta nujno potreben odmik oziroma distanco.

Lev

23.7 - 23.8
05 lev mini
V tem tednu boste blesteli v vsem svojem sijaju, saj v svojem znamenju poleg sonca gostite še vedno Jupitra, Merkurja in konec tedna se bo v vaše naročje prikradla tudi Venera, ki se je v vaše znamenje vrnila, ker se trenutno po nebesnem svodu pomika nazaj. Pričakujete lahko nostalgično razpoloženje, spomnili se boste na ljubezenske vezi, ki ste jih nekoč gojili in se jih veselili. V preteklost se boste vračali z razlogom, saj vam trenutne čustvene povezave ne nudijo več toliko zadoščenja. Polna luna, ki se bo dopolnila v petek bo še bolj razgalila razmerje v katerem ste in če ne boste občutili več prave strasti, boste začeli razmišljati o alternativah. Tudi odnosi v službi bodo napeti. Včasih boste imeli občutek, da ste dosegli že vse in da naprej ne gre več. Konec tedna bodite pozorni, da na zabavah, kjer bodo stregli s hrano in alkoholnimi pijačami, ne pretiravate. Kmalu boste ugotovili, da bodo posledice pretiravanj opazne pri vašem počutju.

Devica

23.8 - 22.9
06 devica mini
V začetku tedna bo luna prehajala ognjenega strelca, kar vas bo prikovalo na dom in reševanje težav z vašimi bližnjimi. Pri tem boste imeli občutek, da se določeni dogodki odvijajo z večjo naglico kot ste si lahko predstavljali. V sredini tedna bo luna prehajala kozoroga, znamenje, ki podpira vašo hišo ustvarjalnosti in ljubezni. Velikih premikov v tem tednu na tem področju ne bo. Samski boste mislili na neko davno ljubezen, ki je bila skrita in za njo nihče ni vedel. Retrogradna Venera bo obudila spomine in končno lahko ovrednotite svoja pretekla čustva in jih primerjate s sedanjimi. Ne boste se preveč vznemirjali. Navsezadnje ste vi tisti, ki odločate, kaj je prav in kaj ne in kakšno pot boste izbrali vnaprej. Konec tedna bo luna prehajala zračnega vodnarja, kjer bo v v petek zasijala v obliki ščipa. Malo ste zanemarili službeno področje in boste morali bolj poprijeti in popraviti določene napake, ki vas bodo drugače veliko stale.

Tehtnica

23.9 - 22.10
07 tehtnica mini
 
V tednu, ki je pred vami boste prav hrepeneli po počitku in uživanju doma. Težko boste prenašali pritiske, ki jih bodo izvajali nadrejeni v službi, zato bo najbolje, da si vzamete dopust, če tega že niste storili brez nasveta zvezd. V sredini tedna boste pod vplivom lune v znamenju kozoroga še bolj napeti, saj boste imeli občutek, da vas sodelavci izkoriščajo in prelagajo svoje dolžnosti na vaša ramena. V četrtek bo še posebej naporno, saj bo luna v napetem položaju z Marsom lahko povzročila, da se napeto stanje spremeni v žolčen prepir, ki bo imel močne posledice. Konec tedna boste imeli malo več volje do družabnega življenja, luna bo prehajala sorodno znamenje vodnarja in uživali boste v iskanju novih znancev. Samski lahko najdete osebo, s katero boste takoj našli kontakt in boste uživali v sproščeni komunikaciji. Čisto možno, da bo le ta potekala v tujem jeziku in bo dotična oseba znimiv tujec ali tujka.

Škorpijon

23.10 - 21.11
08 skorpijon mini
Začetek tedna bo pod vplivom lune v znamenju ognjenega Strelca poudarjal potrebo, da uredite svoje finančne zadeve. V torek bo luna prehajala znamenje resnobnega kozoroga in v službi boste poprijeli za delo, saj ste zadnje čase malo zanemarili vsakodnevne obveznosti. Sodelavci bodo pripravljeni priskočiti na pomoč, da hitro dokončate nek projekt, a ker bodo imeli tudi svoje obveznosti, se lahko zgodi, da boste na koncu ostali sami in se bodo pojavile napake. Pazite na obveznosti, ki vas čakajo, saj boste imeli občutek, da določene zadeve ne zna prav postoriti nihče drug razen vas. Po eni strani vam bo mnenje o vas laskalo, a ko boste videli, kako naporna bo delovna naloga, ki vam jo bodo prepustili, boste drugačnega mnenja. Po petkovi polni luni v znamenju vodnarja se bodo napetosti pomirile in imeli boste občutek, da morate sami narediti kar veliko nalog tudi doma., le da boste tu lažje povedali svoje mnenje.

Strelec

22.11 - 21.12
09 strelec mini
Pred vami je prijeten teden, ki ga bo začel prehod lune preko vašega znamenja. Dobre volje boste, kar bodo občutili tako vaši sodelavci, nadrejeni, kot tudi naključni znanci, ki vas bodo srečevali. Za vsakega boste našli lepo besedo, mu povedali šaljivo pripombo ali duhovit dvotip. Vsekakor boste dobre volje in polni energije skozi ves teden. V sredini tedna bo luna prehajala kozoroga, kar bo malo zresnilo vaše vedenje. Iskali boste nove vire zaslužka, mogoče tudi na nekonvencionalen napis. Ne vznemirjajte se preveč, saj se bo kmalu pokazalo, da imate še veliko adutov v rokavu in da vode ne bo zmanjkalo. V petek bo luna prehajala v polno. Začutili boste neko posebno povezanost z vsemi skupinami. Konec tedna bo luna potovala znamenje Vodnarja in postali boste še bolj družabni.

Kozorog

22.12 - 19.1
10 kozorog mini
Precej napet teden je pred vami, polno dogodkov, ki bodo pomenili vzpone in padce, a po drugi strani se bo marsikaj razčistilo. V službi boste prizadevni, kljub temu, da boste imeli veliko skrbi in opravkov tudi doma. Malo več energije bi potrebovali, da rešite zapletene čustvene in finančne težave, zato bo bolje, da se v tem obdobju malo umaknete iz prizorišča in počakate na boljše čase. Zavedali se boste precej zapletene situacije, ki jo morate rešiti počasi in z občutkom. Partner vam bo nudil čustveno oporo. Občutek boste imeli, da točno ve, kaj vas muči, četudi mu tega ne opišete na dolgo in široko. V petek bo polna luna v vodnarju vplivala na vaše finančno področje. začutili boste potrebo po večji koherentnosti na tem področju. Odločno se boste postavili v svoj bran in od drugih zahtevali, da vas podprejo pri določenih projektih, ki so v skupno dobro. Konec tedna boste bolj sproščeni in uživali boste v družbi svojih znancev.

Vodnar

20.1 - 18.2
11 vodnar mini
V začetku tedna boste uživali v bolj sproščenem vzdušju tako v službi kot tudi doma in še posebej med prijatelji. Takoj v torek bo stanje bolj nepredvidljivo, saj bo luna prešla v znamenje resnobnega kozoroga. Nadrejeni bodo od vas pričakovali dodaten angažma, a vam bo primanjkovalo energije in boste težko opravljali celo rutinska dela. Primanjkovalo vam bo volje, da uresničite svoje zamisli in zaradi tega vas bodo gledali malo po strani. še posebej v četrtek dopoldan, ko bo luna v napetem položaju na Mars boste še posebej občutljivi. Mimogrede se lahko sprete z ljudmi, ki so vam obljubili določene prednosti, a se bo izkazalo, da nimajo prav veliko možnosti, da vam veliko pomagajo in so se samo bahali. Zelo se boste razjezili, saj vas najbolj motijo ljudje, ki ne znajo držati dane besede. Konec tedna boste boljše volje, saj boste organizirali lep izlet ali piknik.

Ribi

19.2 - 20.3
12 ribi mini
Precej naporen teden je pred vami in lahko se vam zgodi, da na koncu ne boste prav prepričani ali ste vse to norenje in dokazovanje svojega prav res doživeli, ali pa se vam samo zdi. V sredini tedna bo luna v znamenju kozoroga in pri vaših načrtih vas bodo podprli vaši sodelavci. Nesoglasja se bodo umirila in dobili boste občutek, da ste na pravi poti. Nove možnosti boste dobili v tujini, ali se boste končno odločili, da kariero nadaljujete tam, ali pa boste s svojim podjetjem začeli sodelovati s tujino. Vsekakor boste zadovoljni in tudi veseli, da vas je dober prijatelj ali znanec prepričal, da niste sprejeli neke službe, ki bi bila pod vašimi sposobnostmi in vas bi samo vezala, a vam bi nudila izjemno slabe pogoje dela. Konec tedna bo luna prehajala vodnarja in zaradi precej napornega delovnika in dodatnih skrbi na zasebnem področju boste precej utrujeni. Počitek in razumevajoča partnerjeva družba bodo vse kar si boste želeli.

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2012

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke.Omogočajo nam, da lahko poleg prilagajanja vsebin in analize obiska spletnega mesta, zagotovimo povezavo z družbenimi omrežji in spletno oglaševanje.

Dovolim uporabo piškotkov.