Tedenski horoskop (26.01 - 01.02.2015)

Oven

01 oven mini
21.3 - 20.4
Luna bo v ponedeljek prestopila v sosednje zemeljsko znamenje Bika, še prej pa bo v lepi povezavi z Venero in po dolgem času boste preprosto srečni. Zavedali se boste, da imate ob sebi osebe, ki vas imajo rade, ki vas občudujejo in bi brez vas težko živeli. Občutek bo lep. V torek bo prvi krajec in zavedli se boste, kako pomembno je sožitje z drugimi. V sredini tedna bo Luna prestopila v živahno znamenje Dvojčkov. Čeprav smo v obdobju retrogradnega Merkurja boste zgovorni kot že dolgo ne. Družbi prijateljev in znancev boste pripovedovali zgodbe, ki ste jih doživeli sami, ali pa ste jih slišali od drugih ter jih pri tem razveseljevali z res bistrimi domislicami. V soboto vas bodo lepe povezave na nebu kar malce spodbudile, da se podate v naravo in uživali boste v različnih športnih aktivnostih.

Bik

21.4 - 20.5
02 bik mini
Dinamičen, a obenem lep teden je pred vami, posebej, če ne boste preveč zazrti v svoje lastne težave in boste pogledali čez plot k svojim sosedom ali znancem. Venera, vladarica vašega znamenja, bo v torek prestopila v znamenje rahločutnih Ribic. Seveda se v čustvenih Ribicah kar dobro počuti, tako da boste tudi vi uživali v drobnih radostih, ki vam jih lahko prinese malo flirtanja. Sonce bo v tem tednu še vedno v znamenju racionalnega Vodnarja, tako da boste težko poleteli na krilih ljubezni. Boste pa od sredine tedna zgovorni in to bolj kot navadno, tako da samski lahko mimogrede osvojite srce nekoga, ki velikokrat nastopa v vaših sanjah. Konec tedna boste pod vplivom Lune v Raku začutili potrebo, da priskočite na pomoč šibkejšim od vas.

Dvojčka

21.5 - 21.6
03 dvojcka mini
Merkur, vaš vladar je že krepko zakoračil po svoji retrogradni poti, a tokrat vam ne bo povzročal večjih zapletov in težav. Dobro bi bilo sicer, da se v tem obdobju držite doma, saj Vodnar, kjer se trenutno nahaja Merkur obvladuje vašo deveto hišo potovanj in stikov s tujino. Na potovanjih se lahko zaplete pri formalnih opravilih, obstajajo možnosti zastojev v zračnem prometu in podobno. Zato bo bolje, da ta teden v službi rešite zaostale obveznosti, ki ste jih prelagali iz tedna v teden. V sredini tedna bo Luna prehajala vaše znamenje, izkoristite čas za vzpostavljanje in obnavljanje kontaktov. Pri napredku v karieri vam lahko priskočijo na pomoč stari prijatelji in tudi znanci. Konec tedna boste utrjevali svoj finančni položaj in poskušali boste dodatno nekaj zaslužiti, če je možno boste oddali neke prostore.

Rak

22.6 - 22.7
04 rak mini
Luna v znamenju Bika bo spodbujala vašo družabnost. V preteklem obdobju ste bili skoraj pretirano delavni, sedaj bodo pritiski popustili in čutili boste potrebo po tem, da se sprostite in se prepustite toku. Malo več časa boste posvetili sebi in različnim vrstam rekreacije. V sredini tedna bo Luna v družabnih Dvojčkih in se boste precej umirili. Bolj kot akcija vam bo prijalo malo lenarjenja. Retrogradni Merkur v znamenju Vodnarja bo sprožil vašo potrebo, da razmislite o bolj zdravem načinu življenja. Občutek imate, da živite precej nezdravo in včasih se počutite telesno in psihično preveč šibki in odvisni od svojega partnerja. Venera, ki bo v torek vstopila v sočutno znamenje Rib vas bo pomirila in začutili boste, da je opora, ki vam jo nudi vaš partner resnično pristna in obojestranska. Konec tedna bo Luna potovala preko vašega znamenja, kar bo še dodaten dokaz, da ste na pravi poti.

Lev

23.7 - 23.8
05 lev mini
Sonce v Vodnarju, znamenju, ki je vam nasprotno, v vas zbuja mešane občutke. Odnosi s čustvenimi in poslovnimi partnerji so lahko napeti in zaradi retrogradnega Merkurja, ki je trenutno v istem znamenju vas lahko begajo. Občutek imate, da ste preveč odvisni od določenih ljudi. Venera v znamenju sentimentalnih Ribic, vam bo pomagala, da se boste dobro počutili na delovnem mestu, kjer bi lahko dobili nekaj večjo nagrado za predano delo. Vaše prepričanje, da denar in priznanja zacelita vse čustvene rane, bo dobilo potrditev. Konec tedna bo Luna prešla v Raka, malo slabše počutje vas bo zajelo in tisti, ki še niste preboleli gripe ali viroze, vas to malo zoprno obolenje lahko doleti prav ta vikend. Veliko počitka in ležernosti bo hitro pozdravilo vse težave, zato si ju privoščite in ne vztrajajte v vlogi junaka.

Devica

23.8 - 22.9
06 devica mini
V začetku tedna bo Luna prehajala sorodno znamenje Bika, kar bo v vas okrepilo željo po učenju in osvajanju novih znanj. Razmišljali boste, da se odpravite na pot, nekam daleč stran od vsega. V torek bo v znamenje Rib vstopila Venera in okrepila vaše partnerske vezi. V petek bo Venera v napetem položaju s Saturnom in boleče se boste začeli zavedati določenih omejitev, ki vam jih postavlja odnos v katerem ste se znašli. Čez vikend si boste zaželeli spremembe in po dolgem času gostili svoje prijatelje. Vsekakor boste veseli, da imate toliko podpornikov in malo manj boste napeti zaradi tega, ker vam odnosi s partnerjem zaradi nedorečenosti ne prinašajo več pravega zadovoljstva. Veselje, ki ga boste občutili ob družabnih srečanjih s podobno mislečimi ljudmi vas bo sprostilo za dalj časa, saj boste občutili zadovoljstvo ob sproščenem druženju.

Tehtnica

23.9 - 22.10
07 tehtnica mini
 
V službi ali pri poslu boste že v začetku tedna začutili, da se končno nekaj premika z mrtve točke in boste napredovali. V torek bo prvi lunin krajec in prestop Venere v znamenje sočutnih Ribic, kar bo v vas vzbudilo spoznanje, da se morate prepustiti toku, tako v ljubezni kot tudi v financah. V petek se na obeh področjih, zaradi napetega položaja med Venero in Saturnom lahko pojavijo težave. Vaš občutek, da ne morete sami spremeniti nastale situacije vas bo begal in od sredine tedna dalje se boste poskušali na vsak način pogovoriti s tistimi, ki nasprotujejo vašim zamislim. Prav veliko ljudi vam ne bo uspelo prepričati, zato boste konec tedna, ko bo Luna prehajala družinsko znamenje Raka poizkušali z drugo taktiko, s prijetnim prepričevanjem in pridnostjo boste nepričakovano osvojili srce nekoga, ki že dalj časa malo misli na vas.

Škorpijon

23.10 - 21.11
08 skorpijon mini
V tem tednu boste večinoma počivali in se posvečali domačim opravilom. Znamenje Vodnarja predstavlja vaše temelje in v tem času boste precej obremenjeni z razmišljanjem kako preurediti svoje bivališče, da bo le to malo bolj funkcionalno. Prihod Venere v znamenje vodnih Ribic bo v vas vzbudil željo po druženju in ljubezenskih dogodivščinah. Želje boste tokrat potlačili, saj vas čaka veliko dela, ki ga morate opraviti vi, saj ne smete pustiti, da se vam priložnosti izmuznejo, saj že tako nazadujete. Ne bodite preponosni in p0vejte, če koga potrebujete, saj vam bo z veseljem pomagal. Konec tedna boste bolj sproščeni in veseli. Luna bo v znamenju nežnega Raka in tudi vi boste vabili svoje prijatelje in tudi tiste, ki jih želite pritegniti v svoje življenje. Veseli bodite in ne kregajte se z domačimi.

Strelec

22.11 - 21.12
09 strelec mini
Sonce in planeti v prijateljskem znamenju Vodnarja bodo vplivali na prijetne odnose v službi. Sodelavci bodo v vas videli pravično in pošteno osebo, ki si je pripravljena priznati tudi svoje pomanjkljivosti. V sredini tedna bo Luna prehajala družabne Dvojčke in ne boste ostali samo pri besedah. Venera v vaši četrti hiši, ki predstavlja vaš dom, vam bo pomagala, da boste začeli razmišljati, kako narediti svoje stanovanje čimbolj prijetno Mogoče boste kmalu začeli z opazovanjem drugih, saj boste v njih prepoznali odsev svojega ravnanja. Konec tedna bo Luna prešla v znamenje Raka. Potrudili se boste, da bo vaše ravnanje optimistično in polno pozitivnih dejanj.

Kozorog

22.12 - 19.1
10 kozorog mini
V ponedeljek proti večeru bo Luna prešla v zemeljskega Bika in vam prinesla užitek v ljubezni in ustvarjanju. Tudi vi se boste otresli večne zaskrbljenosti, v službi delali bolj z lahkoto in uživali v lahkotnemu osvajanju. Privlačni boste za druge in samskim se lahko zgodi dolgo želeni sanjski zmenek. Hitite počasi, saj se vam lahko zgodi, da vas ponese naval dolgo zatajevanih čustev, tako da se boste le stežka vrnili v varen pristan. Venera bo v petek prestopila v senzibilno znamenje Rib in na pot vam lahko prinese ljubezen iz davnih šolskih dni. Ne odhitite mimo, sprejmite povabilo na pijačo ali kavo in obudite spomine. Ne skrbite zaradi zunanjosti, vaš izbranec iz šolskih dni v vas še vedno vidi najstniško dekle ali prijetnega, romantičnega fanta. Konec tedna bo Luna v nežnem Raku, idealen čas za izmenjavo nežnosti.

Vodnar

20.1 - 18.2
11 vodnar mini
Teden prijetnih, božajočih energij je pred vami, ki ga bo še olepšal vstop Venere v sosednje sočutno znamenje Ribic. Srečno roko boste imeli tako pri finančnih transakcijah, kot tudi v ljubezni. V sredini tedna bo Luna prešla v zračne Dvojčke in občutili boste potrebo, da nekomu izpoveste svoja čustva ali pa občutek pripadnosti. Ker je Merkur retrograden v vašem znamenju je možno, da dotični ne bo vedel/a prav dobro kaj hočete od nje ali njega. Ali mu/ji ponujate večno prijateljstvo, trdno poslovno sodelovanje ali pa mu/ji razlagate svoje videnje razvoja vesolja. Vsekakor boste uspešni, saj boste izžarevali neko posebno mehkobo in radost, tako da bodo drugi začutili, kaj jim hočete povedati. Konec tedna bo Luna prestopila v znamenje Raka, čas bo idealen, da v miru premislite o svojih bodočih poslovnih načrtih.

Ribi

19.2 - 20.3
12 ribi mini
Rastoča Luna v znamenju Bika bo pomagala, da boste napredovali na način, ki ga imate najraje, preudarno in mirno. V torek bo Venera prešla v vaše sočutno znamenje in v vaš dom bo vstopila ljubezen in predanost, ki ju boste delili svojim najbližjim. Vaši predanosti ne bo konca. Vašo čustveno vznesenost bo otežila napeta povezava med Venero in Saturnom, ki bo v petek. V vaši ljubezenski vezi se bi lahko pojavila preizkušnja ali prepreka. Če ste na začetku veze, vas lahko le ta prestraši in se boste umaknili. Če vaša veza traja že dalj časa in je preizkušena, se bo tudi tokrat samo še utrdila. Konec tedna boste počivali, saj vas bo Luna v znamenju Raka zazibala v sanjarjanje o boljši prihodnosti z manj težavami na obzorju. V tem času so sanje dovoljene, so svojevrstna meditacija, kasneje boste bolj dejavni in jih boste začeli uresničevati.

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2012

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke.Omogočajo nam, da lahko poleg prilagajanja vsebin in analize obiska spletnega mesta, zagotovimo povezavo z družbenimi omrežji in spletno oglaševanje.

Dovolim uporabo piškotkov.