Tedenski horoskop (05.10 - 11.10.2015)

Oven

01 oven mini
21.3 - 20.4
V tednu, ki je pred vami, boste končno lažje zadihali in tudi vašim bližnjim bo lažje, saj ne boste vzkipeli za vsako malenkost. Luna bo upadala, tako da ne boste imeli dovolj energije, da bi po nepotrebnem ustvarjali napetost. Čas bo primeren za počitek in pošten razmislek, kako speljati določene posle do uspešnega konca. V četrtek bo venera vstopila v premišljeno Devico in vas spodbujala, da malo premislite pred vsakim skokom na neznano področje. Bo pa komunikacija potekala mirneje, saj bo isti dan Merkur obrnil v pravo smer, tako da boste lažje shajali z drugimi in predvsem njihovimi prepričanji. Konec tedna bo luna prehajala v Devico, tako da boste temeljito počistili svoje bivališče in se pripravili na dolgo, hladno obdobje, ko boste več časa preživeli ob domačem ognjišču.

Bik

21.4 - 20.5
02 bik mini
V ponedeljek bo luna potovala preko zaščitniškega Raka in ker bodo med njo in močnimi planeti vladali napeti aspekti, bodite v službi pozorni na podrobnosti. Kot pravi znan italijanski pregovor, da se hudič skriva ravno v njih. Potrpežljivost bo potrebna tam do četrtka, ko bo vaša vladarica Venera prešla v zemeljsko Devico, ki bo vsaj na področju čustev malo umirila situacijo. Malo bolj premišljeni boste v izjavljanju svojih občutij, kar pa ne bo nujno slabo. Ta dan se bo tudi Merkur, planet komunikacije obrnil v pravo smer in v službi boste našli prave besede in znali boste bolj natančno presojati nastalo situacijo. Konec tedna bo še posebno spodbuden za vas, saj bo luna prestopila v Devico. Z velikim navdušenjem se boste lotili domačih opravil, posebno boste uživali pri vrtnih opravilih ali ustvarjanju.

Dvojčka

21.5 - 21.6
03 dvojcka mini
Končno boste v tem tednu malo boljšega razpoloženja in vas bo zapustila sedanja nervoznost. Merkur, nebesni vladar vašega znamenja, se bo v četrtek na nebu obrnil v pravo smer, kar bo usmerilo vaše prioritete v pravo smer. Ne boste več toliko begali, raje boste poiskali utečene poti in si malo spočili. V torek in sredo bo sicer še živahno v družabnem smislu, saj bo luna potovala preko vase zaverovanega Leva. Pazite, da v delovnem okolju ne izdate kakšne skrivnosti, saj boste le težko zadržali določene informacije zase. Ker se bo Merkur proti koncu tedna obrnil, vam lahko ponagaja. Raje se umirite in počakajte na ugoden razplet. Konec tedna bo luna prehajala devico in vam prinesel malo manj stresne urice, ki jih boste preživeli v prijetnem okolju.

Rak

22.6 - 22.7
04 rak mini
V začetku tedna bo upodajoča luna prehajala vaše znamenje, a ker bo povezana z malo negativnimi aspekti boste precej utrujeni. Lunina mena bo drug teden oblikovala mlaj in predhodno zaključila prejšnji enomesečni ciklus. Vsekakor bodo v tem obdobju v ospredju družinski odnosi in z njimi povezane obveznosti. Kljub temu, da ste v tem času precej obremenjeni s službenimi obveznostmi, si boste za svoje domače vzeli čas in jim resnično pomagali. Veseli boste njihovega odziva, saj boste imeli občutek, da vas res potrebujejo in ne morejo brez vas. Konec tedna bo tudi luna prehajala Devico, kar bo še pospešilo vašo vedoželjnost, saj boste o neki zadevi želeli zvedeti čim več. pri tem ne bodite vsiljivi, raje pozorno poslušajte, pa vam bodo ljude sami izdali svoje skrivnosti.

Lev

23.7 - 23.8
05 lev mini
V ponedeljek bo luna prehajala samozatajno rakovo znamenje, tako da boste precej nemirni. Merkur bo do četrtka še vedno retrograden in pazite, da ne boste preveč kritizirali svojih sodelavcev, ker boste imeli drugače težave z dokončanjem nekega projekta, saj vam nihče ne bo želel priskočiti na pomoč. Priznajte si, da niste vsemogočni in potrebujete ljudi okoli sebe, ki vam pomagajo. V torek in sredo bo luna prehajala vaše znamenje in situacija bo lažja, saj boste imeli precej več možnosti, da uresničite zadane cilje. V četrtek bo v sosednjo Devico prestopila Venera, tako da boste končno začeli uresničevati svoje finančne cilje. Konec tedna bo tako minil v preučevanju različnih možnosti, ki jih imate, da uresničite svojo investicijo.

Devica

23.8 - 22.9
06 devica mini
V tem tednu se bo narava malo umirila, saj bo luna upadala. V ponedeljek bo potovala še preko vodnega Raka, v službi vam bo primanjkovalo prave energije za delo, ki jo boste nadomestili z veliko motivacije. Zadnje čase čutite veliko ambicioznost, saj želite zopet uspeti in se prebiti med najboljše. V četrtek bo v vaše znamenje vstopila venera, kar vas bo delalo še bolj privlačne in dostopne, kar navadno ni ravno vaša lastnost. Tudi komunikacija z drugimi bo stekla, saj se bo isti dan na svoji poti obrnil merkur in od petka dalje bo po nebesnem svodu potoval direktno, kar boste občutili kot močno olajšanje, saj ste dobili občutek, da ste zadnje čase zaradi neugodnih aspektov na vaše znamenje precej zaostali v svoji bitki za preživetje.

Tehtnica

23.9 - 22.10
07 tehtnica mini
 
Luna bo v začetku tedna potovala po družinskem Raku in čas bo, da končno uredite precej neprijetne opravke, ki jih imate v zvezi s člani svoje družine, ki potrebujejo določeno pomoč. Malo bolj intenzivno boste morali delati na tem, da pridobite zopet naklonjenost svojih prijateljev, ki so vas pripravljeni podpreti in vam pomagati, niso pa zadovoljni, ker se do njih precej neodgovorno obnašate. V četrtek bo Venera prešla v znamenje Device in začutili boste, da vas močno privlači oseba, ki je na nek način za vas nedosegljiva ali pa vsaj težko dosegljivo. Privlačilo vas bo malo skrivnostno vedenje te osebe in ne boste si znali razlagati jasne namige, a obenem tudi odmike osebe, ki vam je blizu. Konec tedna boste tako preživeli v razmišljanju kaj pomenijo taki občutki za vašo ljubezensko prihodnost.

Škorpijon

23.10 - 21.11
08 skorpijon mini
Ponedeljkova luna v znamenju Raka bo pomagala, da boste v službi res veliko naredili in pošteno zakorakali v nov delovni teden. Tudi v torek in sredo, ko bo luna v znamenju Leva boste uspešni pri poslovnih dogovorih, saj boste imeli kar nekaj priložnosti, da se izkažete ter uspešno dokončate zahteven službeni projekt. V četrtek bo v znamenje device prešla Venera, kar bo prineslo neko večjo čustveno spodbudo. Če ste samski, boste začutili , da vas sodelavec/ka gleda tako intenzivno in vas brezpogojno podpira, da to ne more biti slučaj. Konec tedna vam bo minil v razmišljanju ali se iz te povezave lahko razvije kaj več kot le dobro prijateljstvo in poslovno sodelovanje.

Strelec

22.11 - 21.12
09 strelec mini
Delaven in naporen teden je pred vami in morali se boste pošteno potruditi, da boste izpolnili pričakovanja svojih nadrejenih ali poslovnih partnerjev. Nek projekt mora biti dokončan pravočasno, zato je prav možno, da boste morali v službi ostajati dalj časa in se bolj potruditi. Zaradi upodajoče lune vam bo primanjkovalo energije in v sredini tedna se vam prav lahko zgodi, da boste zjutraj želeli svojo utrujeno glavo pogrezniti v topli vzglavnik in bi z veseljem preslišali prodoren zvok budilke. Žal boste morali premagati utrujenost, saj boste začutili klic dolžnosti in posamičnih obveznosti. Od četrtka se bo, do sedaj retrogradni Merkur, obrnil v pravo smer in bo pripomogel, da bodo vaše misli bol jasne in komunikacija z drugim bolj jasna. Konec tedna bo luna prehajala v Devico, zato vam obveznosti ne bo primanjkovalo niti v prostem času.

Kozorog

22.12 - 19.1
10 kozorog mini
V tem tednu boste opažali, da je vaš partner čedalje bolj razumevajoč. Njegovo ali njeno mnenje bo, da si nalagate preveč obveznosti na svoja ramena. Malo vas bo razbremenil/a, a pretežno večino časa boste morali opraviti vse sami. V torek bo luna vstopila v znamenje ognjenega Leva in malo več časa boste morali posvetiti sebi in se ne obremenjevati s podrobnostmi. V četrtek se bosta na nebu zgodila pomembna premika. Venera, planet ljubezni bo vstopil v znamenje zemeljske Device, kar vam bo prineslo malo več romantike v vaše življenje in končno boste sprostili vašo malo togo naravo. Prav uživali boste v večernih izhodi v čimbolj bučni družbi. Konec tedna bo tako še posebej zabaven, v družbi prijatelje in znancev, morda kakšnega tujca. Veselo bo.

Vodnar

20.1 - 18.2
11 vodnar mini
Teden pred mlajem bo v vas budil željo po bližini z ljubljeno osebo in tudi tisti, ki ste še samski boste iskali topel objem. Od četrtka dalje, ko bo obrat Merkurja, sprostil vašo močno potrebo po nadzoru vsakodnevnih situacij boste čedalje bolj dobre volje in privlačni za nasprotni spol. Samski boste iskali in našli priložnosti, da se vaša prijateljstva spremenijo v kaj več. V torek in sredo bo vaše družabno življenje še posebej živahno, saj bo luna prehajala ognjeno znamenje Leva in boste še posebej hrepeneli po nekom, ki bi z njim lahko delili nežnosti. Vezani boste bolj trdo povezani s svojim partnerjem/ico in vas bo motilo, če on ali ona ne bosta upoštevala vaših signalov in potrebe po zbližanju. Od četrtka dalje boste lažje komunicirali, saj se bo Merkur zopet obrnil v direktno smer.

Ribi

19.2 - 20.3
12 ribi mini
V zadnjem času ste pod precejšnjim stresom in komaj dohajate obveznosti, ki so vam naložene. Pri tem se jezite na druge, saj imate občutek, da ne naredijo dovolj in da morate pomagati tudi drugim, da lovijo delovni ritem. V tem tednu, ko luna upada proti mlaju, boste še posebej brez energije, a skrbi in obveznosti boste imeli obilo. Vsekakor se morate zavedati, da najbolje delujete ravno pod pritiski in takrat daste vse od sebe. V četrtek bo Venera prešla v vam nasprotno znamenje Device in poleg tega bo se bo Merkur, planet komunikacije zopet obrnil v pravo smer. S partnerjem/ico se bosta lažje pogovorila in razdelila svoje naloge, tako da boste zopet zadovoljni sami s seboj, saj se boste zavedali, da ste ravno vi tisti, ki navadno rešite še tako zapletene situacije.

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2012

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke.Omogočajo nam, da lahko poleg prilagajanja vsebin in analize obiska spletnega mesta, zagotovimo povezavo z družbenimi omrežji in spletno oglaševanje.

Dovolim uporabo piškotkov.