Tedenski horoskop (08.02 - 14.02.2016)

Oven

01 oven mini
21.3 - 20.4
V ponedeljek bo luna še vedno v znamenju Škorpijona in ker bo navsezgodaj zjutraj tvorila zadnji krajec boste precej negativno nastrojeni. Od partnerja/ice boste pričakovali več sodelovanja pri vaših načrtih, ki bi pripeljali do uravnoteženega družinskega proračuna. Preprosto imate občutek, da se zaradi njene ali njegove razsipnosti ne pridete nikamor. Seveda ima tudi on/ona svojo resnico in v sredini tedna, ko bo luna prešla v optimističnega strelca bosta našla rešitev, ki bo ustrezala obema. V sredini tedna bo vladar vašega znamenja, Mars v lepi povezavi s Plutonom, tako da v tem tednu lahko ugodno rešite premostite oviro, saj boste imeli dovolj moči za akcijo.

Bik

21.4 - 20.5
02 bik mini
V začetku tedna boste precej nervozni, saj boste imeli občutek, da odnosi, ki jih imate z drugimi niso najboljši. Že v ponedeljek bo zadnji krajec v znamenju Škorpijona povzročil precejšnje težave in nesporazume, zato se do srede izogibajte prevelikim zahtevam do drugih, a tudi ne pustite, da manipulirajo z vami. V drugi polovici tedna boste dosti bolj sproščeni in tako v službi kot v zasebnih odnosih dosegli boljše rezultate. V petek se boste doživeli zadovoljstvo tudi tisti, ki ste sveže zaljubljeni in želite svojo vezo še utrditi.

Dvojčka

21.5 - 21.6
03 dvojcka mini
Teden prijetnih energij je pred vami in resnično boste lažje sodelovali z drugimi. V ponedeljek bo luna v včasih zategnjenem Škorpijonu, tako, da boste tudi vi previdni. Od torka dalje, ko bo luna v znamenju ognjenega Strelca boste občutili zadovoljstvo in občutek, da s pomočjo pravih sodelavcev zmorete vse.Tudi ljubezni boste v tem tednu dali zeleno luč in Venera v znamenju Kozoroga, kaže, da vas bo opazil sodelavec/a ali nadrejeni, ko se boste izkazali pri opravljanju pomembnega službenega projekta.

Rak

22.6 - 22.7
04 rak mini
Počasi začenjate več delati na sebi in se bolj zavedati sami sebe. Zaradi uspehov, ki jih doživljate zadnje čase na delovnem mestu ali pri študiju ste postali samozavestnejši in bi želeli razvijati svojo kreativnost. Pri tem boste imeli občutek, da vas bi določeni ljudje še vedno radi zapletli v svoj način razmišljanja. V petek in soboto bo luna ves dan prehajala znamenje Kozoroga in ker bo v začetku naslednjega tedna nastopil mlaj, boste precej utrujeni in boste od partnerja/ice pričakovali nežnost in pozornost, ki jo boste tudi vračali.

Lev

23.7 - 23.8
05 lev mini
V ljubezenskem doživljanju boste dočakali preporod, saj si boste priznali določena čustva, ki jih gojite do osebe, ki vam je blizu, a na nek način je precej oddaljena. Vsekakor ne veste, ali so signali pravi, ali pa si samo domišljate. ker je venera v resnobnem Kozorogu, vaša domišljija kroži okoli sodelavca ali sodelavke. Konec tedna se bo veneri pridružila tudi luna, tako da boste dobili sporočilo, ki bo razjasnilo vaše dvome. V ponedeljek bo luna še vedno v znamenju Škorpijona in ker bo navsezgodaj zjutraj tvorila zadnji krajec boste precej negativno nastrojeni. Od partnerja/ice boste pričakovali več sodelovanja pri vaših načrtih, ki bi pripeljali do uravnoteženega družinskega proračuna. Preprosto imate občutek, da se zaradi njene ali njegove razsipnosti ne pridete nikamor. Seveda ima tudi on/ona svojo resnico in v sredini tedna, ko bo luna prešla v optimističnega strelca bosta našla rešitev, ki bo ustrezala obema. V sredini tedna bo vladar vašega znamenja, Mars v lepi povezavi s Plutonom, tako da v tem tednu lahko ugodno rešite premostite oviro, saj boste imeli dovolj moči za akcijo.

Devica

23.8 - 22.9
06 devica mini
Luna bo v ponedeljek še prehajala znamenje vodnega Škorpijona in v njem tvorila zadnji krajec. med sodelavci in vami bodo nastali nesporazumi in vrstili se bodo prepiri o tem, kdo je za kaj zadolžen. Kritiko že tako težko prenašate in v prvem delu tedna jo boste še težje. V sredini tedna bo luna prehajala ognjenega Strelca in ker bodo nebesne povezave med planeti dokaj ugodne, tako, da boste uživali v družbi domačih in še kakšen daljni sorodnik vas lahko pokliče z željo po pogovoru in druženju z vami.

Tehtnica

23.9 - 22.10
07 tehtnica mini
 
V ponedeljek bo luna v znamenju Škorpijona pripomogla, da boste naredili korak naprej kar se tiče višjega zaslužka. Ne vznemirjajte se preveč, saj se bodo kmalu pokazale nove možnosti, ki jih boste lahko izkoristili, da boste napredovali v pravo smer. V sredini tedna boste imeli precej manj skrbi, luna bo prehajala optimističnega strelca in vi se boste zabavali, kot že dolgo ne. prepustite se idejam svojega partnerja/ice, ki vas bo vodil/a po zabavnih dogodkih. Prav je, da se malo razvedrite in tudi drugim pokažete, da se znate sprostiti.

Škorpijon

23.10 - 21.11
08 skorpijon mini
Luna bo v ponedeljek še v vašem znamenju in ker bo na nebu sijal zadnji krajec, vaše razpoloženje ne bo najboljše. Utrujeni boste, saj ste zadnje čase delali do roba svojih zmogljivosti. V sredini tedna bo luna prehajala strelca, volje boste imeli več, a energije še vedno ne boste imeli dovolj. Partner/ica vam bo pomagal/a, da se vsaj v popoldanskem času čimbolj spočijete in sprostite. zato mu/ji boste neizmerno hvaležni in konec tedna boste želeli nadoknaditi zamujeno in se potruditi, da ji/mu ne bo nič manjkalo.

Strelec

22.11 - 21.12
09 strelec mini
V ponedeljek bo luna še v predhodnem znamenju Škorpijona in ker bo v njem še zadnji krajec bo dan za vas precej moreč, saj boste imeli občutek, da okolica od vas preveč zahteva in so dobri z vami samo takrat, ko vas potrebujejo. Občutek bo samo začasen, saj bo v sredini tedna luna prešla v vaše znamenje, tako da boste dobili pozitiven odziv in vas bodo naenkrat vsi hvalili, kako nepogrešljivi ste in koliko jim pomeni vaša opora. Konec tedna bo luna v začetku prehajala sosednjega Kozoroga, v nedeljo pa se bo preselila v družabnega vodnarja. Iskriva družba vam bo polepšala ta dva dni.

Kozorog

22.12 - 19.1
10 kozorog mini
Venera je še vedno v vašem znamenju, kar bo vplivalo na vaše čustvovanje. S partnerjem/ico bosta želela popraviti svoje odnose in se ponovno zbližati, a zaradi zelo različnih stališč o pomembnih vprašanjih bosta vsak na svojem bregu. Velikokrat se bo na začetku miren pogovor prelevil v prepir, nato se bosta zopet zelo zbližala. V sredini tedna boste imeli zopet veliko dela. Čeprav se ne boste počutili najbolje, vaši nadrejeni ne bodo zadovoljni, če jim boste predlagali, da vsaj za kakšen dan počivate doma. Komaj boste čakali konec tedna, ko bo luna prešla v vaše znamenje in se boste lahko odpočili in predvsem naspali.

Vodnar

20.1 - 18.2
11 vodnar mini
V tednu, ki je pred vami vas čakajo precej nemirna čustvena doživetja. Venera, ki trenutno prehaja skrivnostno 12. hišo, bo vplivala na vaša zmedena občutja. Če vas bo partner/ica direktno vprašal/a po vaših čustvih se boste izmaknili odgovoru, saj res ne boste vedeli, kaj naj rečete. Tudi v službi boste imeli kar nekaj težav in se boste težko osredotočili na delo, ki ga opravljate. V petek in soboto bo luna prehajala Kozoroga in čas bo, da se resnično odpočijete. V nedeljo boste tako boljše volje, luna bo prehajala vaše znamenje in organizirali boste izlet za svoje prijatelje.

Ribi

19.2 - 20.3
12 ribi mini
Pester teden je pred vami, tako, da boste uživali v zabavah in ljubezenskih doživetjih. Vaši prijatelji bodo resnično uživali v vaši družbi, vi pa prav tako. Pazite le, da ne pretiravate v zabavah, posebej v sredini tedna, ko bo luna prehajala ognjevitega strelca in se lahko zgodi, da pretiravate tako pri hrani kot pijači in imate zato kasneje težave. Konec tedna bo luna prehajala prijateljskega Kozoroga in v nedeljo vodnarja. Vaši prijatelji bodo potrebovali vašo pomoč, ki jim jo ne boste odrekli.

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke.Omogočajo nam, da lahko poleg prilagajanja vsebin in analize obiska spletnega mesta, zagotovimo povezavo z družbenimi omrežji in spletno oglaševanje.

Dovolim uporabo piškotkov.