Tedenski horoskop (23.04 - 29.04.2018)

Oven

01 oven mini
21.3 - 20.4
Malo bolj umirjen teden, ko bo Luna upadala proti sobotnemu mlaju, vam bo koristil, da se dobro odpočijete in si naberete novih moči. Ponedeljek bo družabno obarvan, saj bo Luna v prijateljskem Vodnarju. Uran bo sicer v napetem položaju na Luno, tako da boste čustveno precej občutljivi in malo netaktni. Odložite raje prepire s partnerjem, čeprav bi želeli razčistiti določene nesporazume takoj. Čas bo, da malo bolj resno vzamete svoje finančne zadeve. Ali ste pozabili plačati kakšno položnico. Ne čakajte predolgo in ne špekulirajte, da boste kmalu lažje plačali zaostale obveznosti. Toplo in prijetno pomladansko vreme bo v vas budilo prijetne občutke in samski boste hitro našli nekoga, ki bo želel deliti poglede in kmalu tudi dotike z vami.

Bik

21.4 - 20.5
02 bik mini
Počasi se približuje obdobje vaše vladavine. Venera, vašo nebeško zavetnico že gostite. Izžarevali boste močno energijo in privlačili boste ljudi okoli sebe podobno kot magnet. Luna bo sicer še upadala, zato bo bolje, da zaključite določene projekte in si postavili nove zamisli, ki jih boste začeli uresničevati po mlaju. Če vas bodo prijatelji prosili, da jim priskočite na pomoč, jim tega seveda ne boste odrekli. V drugi polovici tedna vas bo zajela blaga pomladanska utrujenost, ki bo povezana s prihajajočim mlajem. Pazite na prehrano, naberite regrat in naredite solato. Poleg pripravite obrok poln proteinov, da poskrbite za svoje telo. Obnovljeni boste lažji premagovali napore, ki vam jih bo v naslednjem tednu prinesel vpliv mlaja v znamenju ovna.

Dvojčka

21.5 - 21.6
03 dvojcka mini
Prvi pomladanski žarki bodo simbolično pometli s težko, negativno energijo, kar bo na vaš izgled vplivalo osvežujoče. Polni boste radostnih občutkov in motivirali tudi druge. Merkur, vladar vašega znamenja bo do nedelje še vedno retrograden. Malo bolj zamišljeni in nezaupljivi boste. V sredini tedna bo Luna prehajala občutljive Ribe in zato boste še bolj nedovzetni. Prijatelji in znanci si bodo želeli vaše družbe, a vse kaže, da boste imeli bolj malo volje, saj se boste spraševali zakaj morate biti vedno vi motor vsake družbe. Obdobje pred sobotnim mlajem si boste želeli preživeti mirno in brez velikih vznemirjen. Konec tedna bo Luna prehajala Ovna, tako da bo časa za druženje več. Prijatelji bodo od vas pričakovali akcijo, a tudi tokrat boste vi umirjali žogico. V nedeljo boste tako še bolj odmaknjeni, čas bo nadvse primeren za nego vašega telesa.

Rak

22.6 - 22.7
04 rak mini
Verjetno ste že ugotovili, da se najbolje počutite, ko svoj življenjski ritem uskladite z vsakokratno Lunino meno. Tokrat se le ta približuje mlaju, tako da bo najbolje, če več počivate. Seveda boste to lahko storili šele v prostem času, saj bodo službene in poslovne obveznosti velike. Čas bo primeren tudi za zaključevanje določenega projektov. Tokrat boste uspešnejši, ovire boste lažje odstranjevali in kmalu bodo vidni rezultati vašega delovanja. V ponedeljek se bo začel nov Lunin ciklus v znamenju Ovna. V službi boste napredovali, dolgotrajno brezposelni lahko dobite novo delo in redno zaposlitev. Venera bo potovala po vaši hiši priložnosti, zaslužki bodo prihajali iz več virov. Samski bodite pozorni na družabnih dogodkih, saj boste srečevali zanimive osebe, ki vas bodo privlačile in popestrile vaše malo dolgočasno življenje.

Lev

23.7 - 23.8
05 lev mini
Teden se bo začel z Luno v vam nasprotnem znamenju Vodnarja, ki bo v neprijetnem položaju z Uranom. Med vami in partnerjem lahko pride do burnega prepira, ki bo pokazal, da imata določene razlike v dojemanju in bosta le težko uskladila svoja mnenja. Čas pred mlajem je čas za sprostitev in malo bolj mirne energije, tako da vas bo vse ostalo vznemirjalo in vas žalostilo. Čeprav obdobje pred mlajem ni najbolj primerno za povečano akcijo, boste tokrat imeli veliko obveznosti. Za določene projekte morate privabiti sodelavce in ker bo Merkur do konca tedna še retrograden, bo komunikacija težja. Vaše izrazite vodstvene sposobnosti boste lahko uporabili v stikih s tujci ali pa ljudmi, ki so dosegli določeno stopnjo izobrazbe. Konec tedna bo mlaj v znamenju Ovna podprl vašo ambicioznost. Če želite začeti novo poslovno pot v tujini, bo sedaj idealen čas zato.

Devica

23.8 - 22.9
06 devica mini
V začetku tedna bo Luna prehajala znamenje Vodnarja in v tem času boste v službi ali pri poslu preveč obremenjeni. Lahko se zgodi, da mimogrede zagrešite kakšno napako, da pozabite na pomemben sestanek. Previdni bodite, da se ne sprete s drugače lojalnim sodelavcem/ko. Rešitev boste iskali v krogu družine, predvsem partner vam bo v sredini tedna nudil oporo in vas spodbujal/a. Konec tedna bo Luna prešla v ognjenega Ovna, v katerem bo v ponedeljek nastopil mlaj in čas bo za obnovo vašega telesa in tudi duha. Malo boste razočarani nad določenimi ljudmi, ki so se iz vaših podpornikov na lepem prelevili v vaše goreče nasprotnike. Počasi boste ugotovili, da nesporazumi, ki jih doživljate v odnosih z drugimi niso naključje in morate tudi sami kaj narediti zato, da bodo drugi na vas in na vaše obnašanje gledali bolj pozitivno.

Tehtnica

23.9 - 22.10
07 tehtnica mini
 
V tednu pred ponedeljkovim mlajem vam bo primanjkovalo energije. Poudarjeno znamenje Ovna lahko povzroči težave v odnosu s partnerjem, saj lahko postanete prepirljivi in zahtevni, kar bo vaš partner/ica le težko sprejel/a. Kljub malo težkim dnevom boste v sredini tedna, ko bo Luna potovala skozi miroljubno in čustveno znamenje Rib zgladili odnose z nekim sodelavcem ali sodelavko, kar bo pomagalo, da boste kasneje lažje sodelovali. Mlaj v znamenju Ovna bo odprl enomesečni ciklus v katerem boste razreševali nakopičene probleme v vaši partnerski vezi. Morda je nastopil čas, da določene težave rešite na bolj aktiven in iskren način. Konec tedna bo čas, da se pogovorite z njim/njo. Samski boste na podobne težave naleteli v odnosih s prijatelji ali osebami s katerimi ste v poslovnih odnosih.

Škorpijon

23.10 - 21.11
08 skorpijon mini
V tednu, ki je pred vami boste najbolj uživali, če se boste posvečali sebi in svojim potrebam. Prepustili se boste uživanju, saj boste imeli občutek, da ste v zadnjem obdobju veliko preveč energije vložili v delo in delovne obveznosti in je čas za počitek in relaksacijo. Partnerske odnosi vas bodo malo obremenjevali, posebno na poslovnem področju. Preložite pomembne sestanke na drug teden, po mlaju, ki bo v znamenju Ovna poudaril vaše službeno področje in boste imeli dosti več energije in boste opravili veliko več obveznosti in se boste manj razburjali. V ljubezni boste dosti bolj sproščeni, saj vam bodo prijale nežnosti in ljubkovanja, ki jih boste z veseljem delili tudi vi. Konec tedna bo Luna prehajala ognjenega Ovna, čas bo, da se lotite domačih opravil in si privoščite tudi več športnih aktivnosti.

Strelec

22.11 - 21.12
09 strelec mini
V tem tednu boste zelo okupirani z odnosi, ki jih imate z drugimi. vezani boste imeli občutek, da vi več vlagate v vezo, kot nasprotna stran. Samski boste sprostitev iskali v športnih aktivnostih, a prekipajoča energija vas lahko požene v kratkotrajno avanturo, ki vas bo res razveselila. Preprosto boste začutili, da ste zopet živi in polni radosti. Težko boste zdržali doma in tudi službene obveznosti boste opravili kar se da hitro. Ker so Sonce in glavni planeti še vedno v znamenju Ovna, vam energije ne bo primanjkovalo. Konec tedna bo tudi Luna prehajala ognjenega Ovna, kjer bo tudi mlaj. Za vas prihaja mesec, ko boste lahko izrazili svoje ljubezenske in ustvarjalne potenciale. Tisti, ki imate otroke boste v polni meri uživali v igri z njimi.

Kozorog

22.12 - 19.1
10 kozorog mini
Vaša notranja moč narašča in pri delu čedalje močneje izražate svojo avtoriteto in kažete drugim, da se resnično ne bojite ljudi, ki se postavljajo nad vas v resnici pa jih vedno znova podpirate in jim nudite vse vrste zaščite. Bolje bi bilo, da bi o vaši podpori govorili v pretekliku. Pluton v vašem znamenju vam daje posebno moč povečane intuicije in izbire poti. V ponedeljek bo nastopil mlaj v znamenju Ovna in začenja se obdobje, ko boste uživali v domačem okolju. Odnosi s sorodniki bodo pomembnejši, skupaj se boste lotili obnove domače hiše in uživali v skupnih družabnih dogodkih. Tudi v ljubezni boste doživljali lepe trenutke, samski lahko spoznate osebo, ki vas bo razveselila s svojo odprto komunikacijo in izražanjem iskrenega občudovanja.

Vodnar

20.1 - 18.2
11 vodnar mini
Teden se bo začel z Luno v vašem znamenju in čas bo primeren, da dokončate projekte, ki ste si jih lotili pred časom in so vas že večkrat opomnili, da jih morate zaključiti. Lepo pomladansko vreme vas bo vabilo ven, v naravo in kar malo odveč vam bo sedeti na delovnem mestu. V sredini tedna bo Luna prešla v znamenje Rib, kar bo sprožilo precejšnje nezadovoljstvo ob pogledu na vaše finančno stanje. Poskrbeti boste morali najprej zase, saj ste v preteklem obdobju koristi drugih dajali pred svoje. Posledice so tu, saj vas čaka veliko dela, da boste uravnovesili svoje želje in potrebe s denarnimi možnostmi. Ne skrbite, od ponedeljokvega mlaja se začenja nov enomesečni ciklus, ki bo v vaše življenje prinesel več akcije, uživanja v športnih dogodkih in sprostitvi. Tudi priložnosti za zaslužek bo več.

Ribi

19.2 - 20.3
12 ribi mini
Počasi boste določene projekte pripeljali do uspešnega zaključka in to vam bo dalo veliko motivacijo, da se lotite novih. V sredini tedna bo Luna v vašem znamenju in ker bo počasi pojemala proti ponedeljkovem mlaju boste napredovali počasi, a sigurno. Kot želva, ki v znani zgodbi s svojo vztrajnostjo prehiti zajca. Tudi čustveno boste stabilni in umirjali odnose v okolici. Vaše stanovanje bo potrebno osvežitve in navdušeno se boste lotili opravil. Partner bo verjetno malo nestrpen, saj se mu/ji bo zdelo, da se dela lotevate prepočasi, a kmalu bo presenečen/a nad rezultati, ki bodo lepši od pričakovanega. Kvaliteti vašega dela ne bo mogoče nič očitati. Konec tedna boste zadovoljni z rezultati. Malo boste le ustrujeni in primanjkovalo vam bo časa zase.

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016