Tedenski horoskop (15.10 - 21.10.2018)

Oven

01 oven mini
21.3 - 20.4
Luna bo v ponedeljek v znamenju Rib, in bolj kot resno in zavzeto delo, vam bo odgovarjal lahkoten klepet. Zaradi lepih položajev med Luno in Jupitrom se lahko naključen družinski klepet o splošnih temah spremeni v poslovni dogovor, ki bo prinesel finančne rezultate in dvignil vaš družinski proračun. V torek bo Luna v popoldanskem času prešla v vaše znamenje, kjer bo v sredo tvorila kar nekaj napetih povezav. Med vami in partnerjem lahko izbruhne prepir, ki pa bo prinesel olajšanje, saj se bosta po njem odkrito pogovorila in rešila napetosti, ki so se med vama pojavljale v zadnjem času. Partner/ica bo pač moral spoznati, da mora prevzeti določene odgovornosti na svoj hrbet, saj ne morete biti večno gonilna sila v vajini zgodbi. Ne morete večno prevzemati odgovornosti za dejanja drugih. Konec tedna boste razmišljali o določenih finančnih ovirah, ki pa niso resne, niti nerešljive.

Bik

21.4 - 20.5
02 bik mini
Začetek tedna bo obarvan z Lunino malo lenobno energijo, saj bo v ležernih Ribicah. V tem času se boste kar težko prepričali, da bi se lotili dela. Čeprav bo Luna v sredo v znamenju Ovna, ni primeren trenutek za začenjanje novih projektov in tokrat kljub dobrim namenom ne boste imeli prave moči in volje za delo. Možno je, da vam je v teh vročih poletnih dneh motivacija upadla. Ne bodite preveč zaskrbljeni saj bo že v petek luna prešla v vaše znamenje in tvorila lep aspekt s soncem. Aspekt bo povečal vašo vitalnost in optimizem. Luna v vašem znamenju vas bo opogumila, da boste uspešno začeli z novim poslovnim projektom. Smelost vam bo dajal tudi vpliv Marsa, ki bo v v petek v lepi povezavi s Luno, ki bo še vedno v vašem znamenju. Malo slabše se boste počutili v soboto, predvsem se izogibajte direktnim soočanjem s svojim partnerjem, saj bo luna v napetem položajem z Jupitrom in na dan lahko pridejo boleči spomini.

Dvojčka

21.5 - 21.6
03 dvojcka mini
V začetku tedna boste še malo utrujeni, poznalo se bo, da ste se pod vplivom Lune v družabnem Vodnarju in vašega vladarja Merkurja, , predajali užitkom in zabavi. Ponedeljkova Luna v znamenju Rib vam bo pomagala, da se malo umirite in da skok v nov delovni teden ne bo preveč sunkovit. Prav lahko, da vas bodo v službi zaradi vaših sposobnosti hitrega dojemanja, povabili k pomembnemu novemu projektu. Ne ustrašite se novega poslovnega izziva, saj vam le ta lahko prinese precejšenj finančni napredek. Proti koncu tedna se bodo pokazale nove možnosti in priložnosti za dolgoročno napredovanje v poklicu, saj bo Luna v malo napeti povezavi s Jupitrom, ki bo projektom, ki jih boste začeli v tem tednu pridodal možnost širitve. V nedeljo zjutraj bo Luna prešla v vaše znamenje in zopet boste v svojem elementu, prijetni in zgovorni ter radoživi v družbi.

Rak

22.6 - 22.7
04 rak mini
Začetek tedna bo zaznamovala Luna v znamenju Rib in pasivnost, ki je že tako značilna za vas, bo tokrat še večja. V službi boste le stežka opravljali svoje obveznosti. V torek bo Luna prešla v znamenje ognjenega Ovna in v službi boste postali aktivnejši. Zanimali vas bodo projekti, pri katerih boste lahko uporabili svoje zamisli in mogoče celo vodili vso zadevo. Samski boste v sredini tedna spoznali osebo, ki vam bo zelo všeč, a se zavedate, da boste potrebovali veliko časa, da boste osvojili njeno ali njegovo srce. Boste pa pod vplivom aspektov z Luno v Ovnu v sredini tedna odreagirali izredno hitro, zato pomembne odločitve preložite na drug teden. Proti koncu tedna bo Luna prešla v čutnega Bika in z veseljem se boste odzvali povabilu prijatelja ali poslovnega partnerja na dobro večerjo, kjer se boste pogovorili o možnostih sodelovanja. Luna bo sicer v soboto v neprijetnih aspektih, da boste bolj nezaupljivi in v začetku videli predvsem ovire in ne prednosti sklenitve novega posla. Vsekakor boste že v nedeljo bolj optimistični in ne nazadnje tudi komunikativni, ko bo Luna prehajala Dvojčka.

Lev

23.7 - 23.8
05 lev mini
Za Leve bo se bo ta teden začel kar malo preveč pasivno, saj bo Luna v lenobnih in ležernih Ribah. Nizkoenergijski Lunin krajec v ponedeljek bo vplival na zaključevanje določenih projektov, tako da se boste morali pošteno potruditi, da boste zaključili določene projekte. Nenadoma se boste zopet začeli zavedati svoje moči in bolj aktivno prevzemali svojo vlogo v življenju drugih. Doma boste pod vplivom Saturna članom svoje družine postavili svoje meje, saj boste imeli občutek, da je marsikdo prekoračil svoja pooblastila in vam hoče pokazati, da zmore vse sam. Seveda se ne zaveda, da ugodnostim, ki jih prinaša samostojno življenje, sledi še cel kup dolžnosti, ki jih bo moral opraviti vsak dan. V službi boste potrpežljivo gradili svojo kariero in se zagrizli v delo. Dosegli boste nekaj, kar bo vplivalo na odnose s sodelavci tako, da vas bodo eni pretirano hvalili, drugi brez potrebe kritizirali. Pozorni bodite na tiste, ki so nevtralni. .

Devica

23.8 - 22.9
06 devica mini
Ponedeljek bo še precej napet, saj vam bo Luna v pasivnih Ribah prinesel še več glavobolov, vaši sodelavci pa bodo tudi povsem nezaintersirani za delo. Tudi vi se boste v službi težko zbrali, še težje pa boste pojasnili svojim sodelavcem zakaj se počutite tako kot se. Že v torek se vam bo malo povrnila vaša energija in zavedali se boste, da morate spremeniti svoj odnos do nekoga, ki vas je prizadel. Ker se to ni zgodilo prvič, boste morali razmisliti, da bi bilo dobro, če odnos popolnoma prekinete. Proti koncu tedna boste pod vplivom Lune v vam sorodnem zemeljskem znamenju Bika lažje razvozlali svojo zapleteno situacijo. Naredili boste prednostno listo tega, kar morate rešiti takoj in tistega, kar lahko počaka na kasneje. Predvsem boste morali poskrbeti za svojo fizično kondicijo, za zdravje svojega telesa. Pravilna prehrana, pitje dovolj zdravih tekočin in veliko več počitka, bo rešilo večino vaših težav in povečalo vašo moč.

Tehtnica

23.9 - 22.10
07 tehtnica mini
 
Teden se bo začel z Luno v pasivnih Ribah, ki pa vam bo dala motivacijo, da obrnete nov list v svojem življenju. V torek bo Luna prestopila v ognjenega Ovna in lahko se zgodi, da boste bolj odločno uveljavljali svojo voljo kot ponavadi. V četrtek bo v vam nasprotnem znamenju Luna v napetem položaju tako z Venero, kot s plutonom, lahko občutite precejšnjo krizo v odnosu s partnerjem. Možno je, da se boste sprli, ali mu pokazali, da njegov ali njen način razmišljanja nikakor ni pravi, saj ste vi vse premislili in ne morete več dvomiti v svojo odločitev. Vsekakor bo boljše, da z akcijo počakate še do konca tedna, ko vam bo Merkur bolj naklonjen in takrat boste vse načrte veliko lažje uresničili. V tem času lahko, da boste spoznali koga novega, morda poslovnega partnerja, ali sodelavca, s katerim bosta kovala načrte za v prihodnost.

Škorpijon

23.10 - 21.11
08 skorpijon mini
Vroče poletne noči vas še niso povsem vrgle iz tira in v začetku tedna boste pod vplivom Lune v znamenju Rib še posebno nežni in romantični. Ljubljeni osebi boste izrazili vse svoje globoka občutke. Od torka dalje boste večino svoje energije vložili v delo in napredovanje na delovnem mestu. Pomagal vam bo prehod Lune v ognjenega in odločnega Ovna, ki vam bo končno pomagal vzpostavili ravnovesje, saj ste zadnje čase malo zanemarili poslovno področje. Proti koncu tedna boste utrujeni in zato boste veliko prostega časa posvetili obnovi svojega telesa in duha. Malo boste pretiravali pri telovadbi, zato se vam lahko zgodi, da boste dosegli nasproten učinek in boste konec tedna prisiljeni počivati. Konec tedna boste preživeli v družbi partnerja, ki vam bo pokazal in dokazal, da je njegova ali njena ljubezen do vas še vedno močna in, da vam želi olajšati vaše tegobe. To vam bo končno sprostilo vozel v srcu, ki vas je že dalj časa bremenil in veliko lažje boste zadihali.

Strelec

22.11 - 21.12
09 strelec mini
Strelci bodo imeli v ponedeljek precej težak dan, saj vam Luna v pasivnih, vodnih Ribah ne bo prav nič odgovarjala. Sploh, ker boste polni novih poslovnih idej, ki pa bodo danes naletele na gluha ušesa. Od torka dalje boste zopet močnejši in odločnejši, saj bo Luna vstopila v sorodno ognjeno znamenje Ovna. Ustvarjalni boste in obnovili boste zamisli, ki ste jih že nekaj časa nazaj načrtovali, pa ste bili v svojih načrtih nekako preprečeni in jih niste mogli uresničevati. Tokrat boste imeli podporo dobrih prijateljev, ki vam bodo v vsakem primeru stali ob strani in vas spodbujali. Konec tedna se boste spraševali, zakaj ste vedno vi tisti, ki morate reševati vse probleme. V nedeljo si boste zato vzeli čas zase in se pod vplivom družabne Lune v znamenju Dvojčkov odpravili v družbo prijateljev in se naklepetali. Za samske bo teden zelo spodbuden, saj lahko spoznate neko novo osebo, s katero se boste zelo ujemali in če bo šlo vse po sreči, bosta skupaj preživela vikend.

Kozorog

22.12 - 19.1
10 kozorog mini
Ko mislite, da ste popolnoma izčrpani in da potrebujete samo počitek in izklop od vsega, se vam nenadoma povrne energija in na lepem se počutite polni elana in mladostni. Pluton v vašem znamenju vam daje moč, a pred tem poruši vse, kar v vašem življenju nima več pravega pomena. V sredini tedna boste pod vplivom Lune vOvnu malo dremavi, ampak polni poslovnih idej, ki jih boste začeli uresničevati že v torek, ko bo v znamenje ognjenega Ovna prešla Luna. Čutili boste potrebo, da počistite svoje življenje negativnih emocij in boste v bolj pozitivno razmišljanje potegnili tudi vaše najbližje. Zelo pomembno vam bo tudi urejeno okolje in verjetno bo v kratkem padla odločitev o preureditvi vašega stanovanja. Zadovoljni, boste načrtovali spremembe tudi v službi. Bolj boste odločni in zavedali se boste svoje uspešnosti. V nedeljo boste zelo družabni in samozavestni, pomagala vam bo tudi prijetna Luna v Dvojčkih.

Vodnar

20.1 - 18.2
11 vodnar mini
Zadnje tedne se je vaše delovanje v glavnem vrtelo okoli finančnih vprašanj. Slabi aspekti so vam v zadnjem času delali veliko težav in projekti, ki so se zdeli že gotovi so se v zadnjem hipu sfižili. V tem tednu se bo situacija precej izboljšala in obnovijo se lahko določeni možnosti, za katere ste mislili, da so propadle. Predvsem po torku, ko bo Luna prešla v odločnega Ovna in vam dala prepotrebno samozavest, ki je včasih nimate zadosti. V tem času boste dokaj zadovoljni z dogovori. V tem času bodo določene osebe, ki vas dobro poznajo, ponudile konkretno pomoč ali željo po skupnem vlaganju. Imeli boste priložnost, da se izkažete in dokažete, da ste še vedno sposobni načrtovati in voditi projekte na način kot jih znate samo vi. Konec tedna boste še posebej uspešni, sploh v nedeljo, ko bo Luna prešla v znamenje podobno družabnih Dvojčkov. Imeli boste izjemno priložnost, da navežete pomembne poslovne stike, ki vam bodo koristili v prihodnosti in se obenem čudovito zabavate.

Ribi

19.2 - 20.3
12 ribi mini
Ponedeljek bo poln pozitivne energije, saj bo Luna še zmeraj v vašem znamenju in nekako se boste zatopili v sanjarije o poslovnih in čustvenih uspehih, ki pa tokrat za spremembo ne bodo preveč oddaljeni. Torek bo pod vplivom prehoda Lune v ognjenega Ovna, bolj odločen in tisto kar ste doslej samo sanjali, bo dobilo konkretno obliko. Upali si boste več in ob spodbudi nekoga, ki vas zelo ceni in brezpogojno podpira resnično lahko dosežete vse. Rezultati se bodo v sredini tedna poznali tudi v vaši denarnici, tako, da boste lažje uresničevali svoje načrte. Zaradi določenih napetih aspektov s Saturnom boste morali malo paziti, ker lahko, da nekdo s katerim se dogovarjate drži fige v žepu. Če niste prepričani kako naprej, ne oklevajte in vprašajte za nasvet strokovnjaka. Bolje, da se ne delate preveč pametnega na področju, kjer ste negotovi. Samski boste v ljubezni proti koncu tedna pod vplivom čutne Lune v znamenju Bika iskali predvsem nežnost in dotike, težje boste izražali čustva, zato vas lahko nekdo zavrne, saj bo želel več kot mu lahko ponudite.

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016