Tedenski horoskop (02.05 - 08.05.2016)

Oven

01 oven mini
21.3 - 20.4
Prvi teden v maju za vas odločne in hitre Ovne ne bo najbolj obetaven; nekaj zaradi retrogradnosti kar petih planetov, med drugim seveda vladarja vašega znamenja, Marsa; nekaj zaradi obdobja pred mlajem. Čeprav boste, kot navadno hrepeneli po akciji in hitrem reševanju problemov, boste še posebej v začetku tedna, ko bo luna v zasanjanih Ribah, popolnoma blokirani. Čas bo primeren, da uredite čustvene, pa tudi poslovne odnose in sklepate kompromise tudi z ljudmi, ki vam niso prav všeč. Seveda boste želeli tudi pri spravi imeti glavno besedo. Nič zato, važno, da boste zopet začutili mir v duši, ki ste ga tako potrebovali. Petkov mlaj v znamenju Bika bo še posebej pomemben, ker bo odprl določene nove finančne poti, saj ste že malo obupovali zaradi stanja v vaši denarnici in na trr ju. Lepa povezava med Luno in Venero v vaši drugi hiši, bo garant, da se bo na tem področju marsikaj dogajalo.

Bik

21.4 - 20.5
02 bik mini
V tem tednu Sonce, Venera in Merkur prehajajo vaše znamenje, tako, da bi v bistvu lahko spokojno uživali. Žal bo Merkur retrograden, tako, da boste tako v ljubezenskem, kot poslovnem smislu naleteli na težave in zastoje. Malo bolj intenzivno se boste ukvarjali s poslom in čeprav vam zna Merkur v tem tednu še malo ponagajati, boste uspešno reševali zadane naloge. Še posebno boste ponosni na svoje dosežke ob petkovem mlaju, ko boste ob novi luni začutili naval energije, ki se bo počasi sproščal v enomesečnem luninem ciklusu. Tudi v ljubezni bodo še manjši zastoji, s tem , da jih boste v glavnem občutili samski Bikci in Bikce, medtem, ko boste vezani v glavnem uživali v varnosti in stabilnosti stalne veze. Konec tedna bo luna prešla v nezanesljive dvojčke in malo boste razdvojeni glede neke osebe, ki ni jasna v svojih namenih.

Dvojčka

21.5 - 21.6
03 dvojcka mini
Seveda smo zopet v tistem neprijetnem obdobju, ki ga vi še posebej občutite in je pogojeno z retrogradnim hodom vladarja vašega znamenja Merkurja, ki bo imel na svoji zadenjskih poteh družbo še štirih pomembnih planetov. Tako, da v tem tednu kakšnega posebnega napredka ne pri poslu, ne na zasebnem področju ne pričakujte. Bolj kot kakšne nove zadeve, boste lahko brskali in popravljali zadeve iz preteklosti. Samski boste težko prenašali težave in boste zato iskali pomoč in oporo pri bivših ljubeznih, ki jih boste želeli obnoviti. Nič ni narobe s tem, a bodite realni, saj se lahko zgodi, da boste kasneje obžalovali svoje dejanje. Konec meseca, ko bosta in Sonce ter Venera prešla v vaše znamenje, se v vašem življenju lahko pojavi oseba, ki bo imela čisto novo, svežo energijo. Mlaj v znamenju Bika bo malo zamešal čustvene štrene tudi vezanim osebam, saj vas bo usmerjal k skrivnim povezavam z osebami, ki so vam všeč.

Rak

22.6 - 22.7
04 rak mini
V začetku tedna bo luna prehajala sorodno ribje znamenje, kar bi bilo za vas sprejemljivo, a kaj, ko drugi planeti napovedujejo, precej napora in neodložljivih delovnih obveznosti. Ker bo proti koncu tedna nastopil mlaj bo počutje slabše. Kljub temu boste veseli, ko se bodo v službi začeli kazati rezultati. Posebno sredina tedna bo precej spodbudna, saj bo luna prehajala Ovna in vašo karierno hišo. Mlaj, ki bo v petek zvečer v zemeljskem biku bo za vas pomemben, saj boste v naslednjem enomesečnem obdobju doživeli priznanje prijateljev, ki so na pomembnem položaju in tudi napredovanje. Uspeh vam ne bo stopil v glavo, saj boste čutili, da je na nek način zaslužen in pričakovan. Kljub temu boste konec tedna zelo živahni in se boste v družbi dobro počutili, še posebej, ker se boste zavedali, da so sedanje družabne povezave kasneje prelevijo v pomembne poslovne stike.

Lev

23.7 - 23.8
05 lev mini
V začetku tedna boste malo slabo volje, ker so se začele delovne obveznosti. Prvomajski praznični utrip vas je precej utrudil in bi želeli še malo počivati. V sredo, ko bo luna že v ognjenem Ovnu boste bolje razpoloženi in se boste intenzivneje prilagajali tako delovnim kot ostalim obveznostim. Petkov mlaj bo v Biku, ki pokriva vašo hišo ambicij in tako boste v naslednjem mesecu veliko energije vložili ravno v gradnjo svoje kariere in odnose, ki se spletajo v vašem delovnem okolju. To področje je ravno tisto, ki vas najbolj zanima, saj niste oseba, ki bi bila zadovoljna z nekim postranskim položajem, ampak si želite več in bolje napredovati. Konec tedna bo luna v znamenju zračnih dvojčkov in zopet boste zabavali zbrano družbo, kot znate le vi.

Devica

23.8 - 22.9
06 devica mini
Luna bo v začetku tedna prehajala nasprotno znamenje rib, kar vas bo malo vznemirjalo, saj s partnerjem zopet ne bosta našla skupnega jezika glede pomembnih vprašanj. Retrogradni hod vladarja vašega znamenja Merkurja vas pošteno vznemirja, še posebej, ker je podkrepljen s retrogradnostjo Jupitra, ki ga gostite v svojem znamenju. Občutek imate, da zgubljate nadzor nad osebami, ki so vam blizu in nimate več vsega pod nadzorom. Zavedajte se, da nas taki položaji največ naučijo, saj samo skozi izkušnje zavračanja in izražanja različnih mnenj, dobimo resnično odlične rezultate, ki si jih v bistvu želite. Mlaj v znamenju Bika bo v naslednjem enomesečnem obdobju spodbudil/a vaše zanimanje za duhovno napredovanje in vas na več področjih oplemenitil.

Tehtnica

23.9 - 22.10
07 tehtnica mini
 
Verjetno ste med prazniki počistili, kar se je počistiti dalo. Dom, delovni prostor, okolico. V tem tednu boste več časa posvetili odnosom z vašimi dragimi, saj ste jih zadnje čase malo zanemarjali. V torek zvečer Luna prestopi v vašo sedmo hišo odnosov. Ker bo v Ovnu, se lahko zgodi, da boste bolj iskreno kazali svoja čustva . Lahko, da se boste s kom sprli, ali mu pokazali, da njegov ali njen način razmišljanja nikakor ni pravi, saj ste vi vse premislili in ne morete več dvomiti v svojo odločitev. Vsekakor bo boljše, da z akcijo počakate še do konca meseca bo Merkur, planet komunikacije, obrnil v direktno smer in takrat boste vse načrte veliko lažje uresničili. V tem času lahko, da boste spoznali koga novega, morda poslovnega partnerja, ali sodelavca, s katerim bosta kovala načrte za v prihodnost. Izredno pozitiven čas za vse nove podvige, morda kakšne nove posle.

Škorpijon

23.10 - 21.11
08 skorpijon mini
Že čutite pomladni topli vetrič, ki vas spodbuja k delu in ljubezni. V začetku tedna boste pod vplivom Lune v znamenju Rib še posebno nežni in romantični. Ljubljeni osebi boste izrazili vse svoje globoka občutke. Od torka dalje boste večino svoje energije vložili v delo in napredovanje na delovnem mestu, saj ste zaradi praznikov malo v zaostanku. Proti koncu tedna boste utrujeni in zato boste veliko prostega časa posvetili obnovi svojega telesa in duha. Malo boste pretiravali pri razmigavanju svojih mišic, zato se vam lahko zgodi, da boste dosegli nasproten učinek in boste konec tedna prisiljeni počivati. Konec tedna boste preživeli v družbi partnerja, ki vam bo pokazal in dokazal, da je njegova ali njena ljubezen do vas še vedno močna in, da vam želi olajšati vaše tegobe. Vi mu/ji boste dopovedali, da je dovolj njena ali njegova prisotnost, da se obnovi vaša moč.

Strelec

22.11 - 21.12
09 strelec mini
Od torka dalje boste zopet močnejši in odločnejši, saj bo v ognjeno znamenje Ovna vstopila Luna. Ustvarjalni boste in obnovili boste zamisli, ki ste jih že nekaj časa nazaj načrtovali, pa ste bili v svojih načrtih nekako preprečeni in jih niste mogli uresničevati. Tokrat boste imeli podporo dobrih prijateljev, ki vam bodo v vsakem primeru stali ob strani in vas spodbujali. Domači bodo potrebovali vašo pomoč, ki jim jo boste nudili, a ob tem se lahko počutite nekako ujeti. Konec tedna se boste spraševali, zakaj ste vedno vi tisti, ki morate reševati vse probleme. V nedeljo si boste zato vzeli čas zase in se pod vplivom družabne Lune v znamenju Dvojčkov odpravili v družbo prijateljev in se naklepetali. Za samske bo teden zelo spodbuden, saj lahko okoli torka spoznate neko novo osebo, s katero se boste zelo ujemali in če bo šlo vse po sreči, bosta skupaj preživela vikend.

Kozorog

22.12 - 19.1
10 kozorog mini
Ko mislite, da ste popolnoma izčrpani in da potrebujete samo počitek in izklop od vsega, se vam nenadoma povrne energija in na lepem se počutite polni elana in mladostni. Pluton v vašem znamenju vam daje moč, a pred tem poruši vse, kar v vašem življenju nima več pravega pomena. V torek boste že boljše volje in Luna v znamenju Ovna vas bo pognala v dejavnost. Najprej boste temeljito počistili svoje domovanje in v generalno čiščenje vključili tudi svoje družinske člane. pri tem boste izredno izvirni in predlagali izboljšave, ki jih boste izvrševali cel mesec Mlaj v fiksnem znamenju Bika bo pripomogel k vaši odločnosti. Zadovoljni s svojo odločitvijo glede urejanja doma, boste načrtovali spremembe tudi v službi. Bolj boste odločni in zavedali se boste svoje uspešnosti. Samozavest vam bo zrasla, tako, da boste zlahka zavrnili očitke sodelavcev, ki bodo izvirali bolj iz ljubosumja in zavisti.

Vodnar

20.1 - 18.2
11 vodnar mini
V naslednjih tednih se bo vaše delovanje v glavnem vrtelo okoli finančnih vprašanj. Zaradi retrogradnega Merkurja v vaši drugi hiši imetja in financ, boste kljub dobrim obetom velikokrat doživeli razočaranje, saj so se lahko zadeve v zadnjem trenutku zapletle. Potrpite še do 22.5., saj bo po obratu Merkurja v direktno smer položaj dosti boljši in obnovijo se lahko določeni možnosti, za katere ste mislili, da so propadle. Kljub temu boste dokaj zadovoljni z dogovori. Konkretno pomoč ali željo po skupnem vlaganju bodo izrazile osebe, ki vas dobro poznajo, stari prijatelji in sodelavci. Imeli boste priložnost, da se izkažete in dokažete, da ste še vedno sposobni načrtovati in voditi določene projekte na način kot jih znate samo vi. Konec tedna boste še posebej uspešni, na krajšem potovanju boste pridobili ljudi, ki jih spoštujete za skupne projekte.

Ribi

19.2 - 20.3
12 ribi mini
Luna v vašem znamenju bo v začetku tedna zgostila vašo energijo, naredili boste marsikaj, še več je bilo sanjarjenja in upanja na boljše čase. Luna bo v torek zvečer prestopila v sosednje znamenje Ovna in tisto, kar ste doslej samo sanjali, bo dobilo konkretno obliko, predvsem v poslu ali ljubezni. Upali si boste več in ob spodbudi nekoga, ki vas zelo ceni in brezpogojno podpira resnično lahko dosežete vse. Rezultati se bodo v sredini tedna poznali tudi v vaši denarnici, tako, da boste lažje uresničevali svoje načrte. Merkur, ki je še vedno v znamenju Bika, bo še retrograden, zato imate čas, da preverite verodostojnost vaših načrtov, predvsem poslovnih. Če niste prepričani kako naprej, ne oklevajte in vprašajte za nasvet strokovnjaka. Bolje, da se ne delate strokovnjaka na področju, kjer ste negotovi. Samski boste v ljubezni proti koncu tedna pod vplivom mlaja v čutnem znamenju Bika iskali predvsem nežnost in dotike, težje boste izražali čustva. Nekdo vas lahko zavrne, saj bo želel/a več.

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016