Tedenski horoskop (27.04 - 03.05.2015)

Oven

01 oven mini
21.3 - 20.4
V ponedeljek bo sonce prešlo v znamenje sosednjega bika, kjer se nahajata že vaša vladarja Mars in Merkur. Počasi se v vas vrača samozavest, ki bo posledica preteklih pozitivnih premikov. Čustveno se boste še bolj odprli do tistih, ki vam vedno stojijo ob strani in vas podpirajo. Počasi se boste začeli ozirati za zaslužkom, saj ste imeli občutek, da zadnje čase nazadujete. Samski boste v sredini tedna, ko bo luna prehajala dvojčke začutili veliko potrebo po tem, da najdete sorodno dušo, nekoga, ki resnično razume vaša čustva. Tisti, ki ste v vezi, boste podobna čustva delili s svojim partnerjem/ico, ki vam bo obenem prijatelj/ica, ki bo z razumevanjem sprejemal vaše pomanjkljivosti in vaše padce razpoloženja. Konec tedna boste tako zadovoljni sami s seboj in se veselili lepih odnosov, ki jih imate z bližnjimi.

Bik

21.4 - 20.5
02 bik mini
Končno boste dočakali teden, kosi boste lahko malo oddahnili in privoščili malo več prostega časa. Službene obveznosti boste hitreje opravili in v prostem času boste tako bolj sproščeni. Venera bo še vedno potovala preko sosednjega znamenja dvojčkov, tako da boste izžarevali posebno energijo, ki bo privlačila druge. Ugotovili boste, da se vam za uspeh v ljubezni ni potrebno truditi, saj vam bo namenjeno, da ljubezen pride do vas sama od sebe. Malo bolj se boste morali potruditi pri poslu, a v sredini tedna vam bosta stali ob strani tako luna in Venera v vaši drugi hiši financ. Priložnost hitrega zaslužka se vam bo ponudila in hitro boste morali odreagirati. Konec tedna bo luna prehajala znamenje družinskega raka in še bolj intenzivno boste morali delati na tem, da vam določeni projekti ne spolzijo iz rok.

Dvojčka

21.5 - 21.6
03 dvojcka mini
Teden se bo začel z luno v znamenju bika, ki se bo v sredini tedna preselila v vaše znamenje. Gostite že Venero in tako se bosta združili potreba po čustveni varnosti in strastni ter avanturistični ljubezni. To dvoje seveda ni združljivo, zato boste morali malo počakati na razplet dogodkov. Tisti, ki ste že nekaj časa v vezi bo bolje, da malo potrpite, saj vas bo preganjal občutek, da vaša veza ne napreduje in si boste zaželeli ljubezenskih podvigov. proti koncu tedna bo luna prešla v nežnega raka in začutili boste veliko željo po sprostitvi in počitku, saj boste občutili občasno res veliko utrujenost. Kljub vaši želji po dopustu, bo realnost večine, da boste morali v službi še bolj poprijeti za delo. Iz omar skačejo določene zadeve, ki jih niste opravili. Sedaj bo čas, da se lotite čiščenja, saj zadeve ne bodo izginile same od sebe.

Rak

22.6 - 22.7
04 rak mini
Pomladni dnevi in ponedeljkov vstop lune v zemeljskega bika vas bo razvedril in določeni premiki na ljubezenskim področju, vas bodo osrečili. V sredini tedna boste pod vplivom lune v družabnih dvojčkih tudi vi žareli v ljubezenskih dogodivščinah. Radostili se boste in spogledovali, dajali malo skrivnostne namige, a po drugi strani se boste zaenkrat uspešno izognili obveznostim, ki sledijo iz prave zaljubljenosti. Pri delu boste bolj zadržani, saj boste doživljali kar nekaj sprememb pri pogojih sodelovanja, tudi takih, ki jih niste pričakovali. Bodite stvarni in ne popuščajte trenutnim muham drugih. Držite se svojih idej, ki so dobre in preizkušene. Ko bo proti koncu tedna vladarica vašega znamenja Luna prešla v vaše znamenje, bo vse lažje in hitreje izvedljivo. Močnejši in stabilnejši boste, zato boste lažje delovali in izražali svoja stališča.

Lev

23.7 - 23.8
05 lev mini
Naporen, a po svoje lep teden je pred vami. Začetek bo zaznamoval vstop Sonca v znamenje bika, kar bo odprlo in podprlo vašo poslovno pot, kjer se boste začutili zopet na konju. Zdravstvene težave boste reševali in rešili z dobršno mero optimizma in brezpogojno podporo vašega partnerja/ice, ki vam bo stal/a ob strani. Če ste imeli občutek, da je v preteklem obdobju ljubezen malo popustila, se boste prepričali, da temu ni tako. Tudi samski boste imeli precej več možnosti, da najdete pravo ljubezen. Predvsem kolegi ali poslovni partnerji lahko dobijo v vašem osebnem življenju pomembnejšo vlogo. Prijateljevanje pa lahko preraste v nek pomembnejši odnos, posebno ker čutite, da določenim ljudem lahko zaupate v poslu, samo če ste z njimi povezani tudi v privatnem življenju.

Devica

23.8 - 22.9
06 devica mini
Obdobje ovna, ki ga bo takoj v ponedeljek prekinil prestop sonca v znamenje zemeljskega bika, bo malo sprostilo ozračje, a prave umiritve še ne boste našli. Predvsem boste nagnjeni k pretiranim analizam, predvsem odnosov z drugimi. Vaši bližnji se bodo pritoževali, ker jih boste preveč nadzirali in poskušali spraviti v vaše lastne kalupe. Vezani boste bolj zadržani, saj se boste zavedali, da trenutno še kako potrebujete oporo svojega partnerja ali partnerice. Samski boste težje reševali svoje frustracije in imeli boste veliko težnjo, da na določene napade odgovorite precej na silo. Malo več potrpežljivosti bo rešilo vaše težave. Ko bo luna prešla v raka, bodo težave očitne tudi v službi. Probleme boste želeli rešiti takoj, na nek način celo agresivno. Ukvarjanje s športom vam bo koristilo.

Tehtnica

23.9 - 22.10
07 tehtnica mini
 
Sonce bo v ponedeljek dopoldan vstopilo v znamenje zemeljskega bika in nastopil bo čas, a si malo odpočijete od predhodnih energičnih potez ovna. V sredini tedna luna prehaja v zgovorno znamenje dvojčkov, kjer se bo srečal z vladarico vašega znamenja Venero. V službi se situacija počasi ureja in počasi boste dobili občutek, da čedalje več sodelavcev upošteva vaše mnenje in nadrejeni cenijo vaše ideje. Seveda vas bodo pozitivni odzivi spodbudili, da boste naredili več in bolje. Tudi v ljubezni boste doživljali spremembe. Venera je še v znamenju dvojčkov in samski si boste bolj kot za resne veze zanimali za kratkočasno, duhovito osvajanje oseb, ki so intelektualno na določenem nivoju, ali veliko potujejo. O stvareh boste razmišljali širše in bolj povezano. Luna bo proti koncu tedna prešla v vam ljubo znamenje družinskega raka. V kuhinji boste pravi virtuoz in z dobrotami razvajali svoje bližnje.

Škorpijon

23.10 - 21.11
08 skorpijon mini
S ponedeljkovim vstopom sonca v znamenje bika bo nastopil čas, da uredite čustvene odnose s partnerjem. V tem tednu boste sklenili kar nekaj kompromisov, saj ste se naveličali brezplodnega prepiranja, ki ne prinaša rezultatov. V službi boste še vedno zelo pridni in prizadevni, a malo za malo se vam bo zdelo, če si bodo rezultate vašega predanega dela lastili drugi. Povedali jim boste kar jim gre. Počasi boste napredovali. proti koncu tedna, ko bo luna prehajala raka boste v stiku s nekom, ki živi v tujini. Vaše želje po sodelovanju s tujci bodo oživele in mnogi si boste zaželeli nadaljevati svojo poklicno in življenjsko pot v tujini, kjer boste videli več možnosti za napredovanje. Konec tedna bo luna prehajala vodno znamenje raka in malo boste umirili svoje čute. Svoj prosti čas boste posvetili branju in študiju.

Strelec

22.11 - 21.12
09 strelec mini
S ponedeljkovem vstopom sonca v znamenje bika bo nastopilo obdobje, ko bo poudarjeno vaše službeno področje. Pomladansko vreme vas bo spodbujalo k rekreaciji, a nadrejeni bodo pričakovali, da se boste v službi maksimalno potrudili in dali vse od sebe. Posebno boste pod udarom tisti, ki imate ob sebi poslovnega partnerja, saj boste prisiljeni prevzemati tudi del njegovih ali njenih nalog. Vse te obveznosti vas bodo pošteno spravljale ob živce. Preprosto boste imeli občutek, da gre, medtem ko garate v službi, življenje mimo vas. Luna v znamenju raka bo proti koncu tedna še povečala občutek vaše odvisnosti od drugih. Želeli si boste odpotovati daleč stran od skrbi in v mislih si boste predstavljali, da živite drugje, med ljudmi, ki niso dolgočasni in enoznačni, kot se vam zdi, da je trenutno vaša okolica.

Kozorog

22.12 - 19.1
10 kozorog mini
V tem tednu boste postopoma začutili, da se končno pomikate proti bolj pozitivnim rešitvam. Vstop sonca v znamenje bika za vas pomeni, da boste bolj ustvarjalno razmišljali in tudi reševali težave na lažji način. Trud, ki ste ga vložili v delo z otroki, se bo obrestoval, saj vas bodo razveseljevali s svojimi uspehi in prijetnim vedenjem. Samski boste začutili prijetne in spodbudne občutke v svojem trebuhu, ki bodo naznanjali, da je v vas prišel tisti znani občutek, ki mu pravimo zaljubljenost. Občutek bo vzbudila oseba, ki jo srečujete na delovnem mestu, mogoče sodelavka ali oseba, ki se z njo družite ob priljubljnem opravilu ali hobiju. Vezani boste bolj previdni, a kljub temu boste konec tedna malo nemirni, če je partner/ica od vas zadnje čase malo odmaknjen in vam ne nudi dovolj čustvene opore.

Vodnar

20.1 - 18.2
11 vodnar mini
Vstop sonca v znamenje zemeljskega bika, ki se bo zgodil ta ponedeljek, bo vaše misli preusmeril na bolj konkretna opravila, povezana z domom in nepremičninami. Vsekakor bo čas, da uredite določene zadeve povezane s svojim bivališčem. Malo boste zavistno pogledovali po drugih, saj boste imeli občutek, da vas močno prehitevajo na tem področju. Ne vznemirjate se preveč in ne primerjajte se z drugimi, saj ste vi v tem času dosegali uspehe na drugih področjih, predvsem na službenem. V sredini tedna bo luna prehajala znamenje dvojčka, kjer se nahaja tudi Venera in vaši občutki do ljubljene osebe bodo čedalje močnejši. Samski boste z osebo, ki ste jo spoznali pred kratkim navezali prijetno vezo, ki jo bo izpopolnjevalo sproščeno komuniciranje in veliko humorja. Skupaj bosta načrtovala poletno potovanje.

Ribi

19.2 - 20.3
12 ribi mini
V ponedeljek se bo luni v znamenju zemeljskega bika pridružilo še sonce in vaša energija se bo sprostila k konkretnim projektom. Pri svojih dejavnostih boste imeli podporo prijateljev, kolegov in bivših in sedanjih sodelavcev. Če iščete nov posel bo v tem tednu in mesecu idealen čas, ko boste našli nove priložnosti. V sredini tedna bo luna prehajala dvojčka. V domačem okolju se boste dobro počutili in se veliko ukvarjali s svojimi starejšimi sorodniki ter poslušali njihove življenjske nasvete. Konec tedna bo luna v znamenju nežnega raka, kar vas bo razvedrilo in vam prineslo malo bolj blago energijo. Privoščite si več počitka, saj se vam nikamor ne mudi. Vsi službeni projekti so dobro zastavljeni in pripravljeni tako, da jih boste lahko opravljali z minimalnim vložkom energije.

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2012

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke.Omogočajo nam, da lahko poleg prilagajanja vsebin in analize obiska spletnega mesta, zagotovimo povezavo z družbenimi omrežji in spletno oglaševanje.

Dovolim uporabo piškotkov.