Tedenski horoskop (02.03 - 08.03.2015)

Oven

01 oven mini
21.3 - 20.4
Čeprav smo ravno na sredini obdobja, ki ga zaznamuje znamenje Rib, ste zaradi povezave med Marsom in Venero, ki delujeta v vašem znamenju dosti bolj aktivni kot navadno. V tem tednu bo težnja po akciji še močnejša, predvsem, ker se približuje polna Luna, ki bo na nebu zasijala v sredo v znamenju zemeljske Device. V službi boste dosledni in natančni, tako da vas bodo kolegi kritično opazovali in se po malem pritoževali, da želite določene okoliščine izkoristiti sebi v prid. Od sredine tedna boste pridni in prizadevni tudi pri domačih opravilih. Lotili se boste temeljitega spomladanskega čiščenja ali/in obnove svojega bivališča. Pri tem boste izjemno ustvarjalni in si uredili domek kakršnega si že dolgo želite. Konec tedna bo Luna prehajala tenkočutno Tehtnico in v ospredju bodo zopet odnosi z drugimi, še posebej s partnerjem.

Bik

21.4 - 20.5
02 bik mini
Luna bo v začetku tedna prehajala ognjenega Leva in malo bo prasketalo v domačem ognjišču. Ker bo v četrtek nastopila polna Luna v znamenju Device, vam zvezde svetujejo previdnost, saj se lahko mali ljubezenski prepir razvije v precejšen vihar in posledice izrečenih besed boste težko popravili. Finančno bo teden precej uspešen, predvsem, če želite preoblikovati določen dolgoročen kredit. Pri tem vam bodo pomagala precej srečna naključja, saj se bo v tem tednu na nebu pojavila posebna povezavo, ki bo še tako težko situacijo, ki se vam je v preteklosti zdela nerešljiva preoblikovala v zgodbo s srečnim koncem. V ljubezni boste imeli več sreče proti koncu tedna, a samskim se lahko zgodi, da zaradi pomanjkanja poguma, vaša ljubezenska zgodba ostane zgolj sanjska podoba.

Dvojčka

21.5 - 21.6
03 dvojcka mini
Končno boste boljše volje, zajel vas bo optimizem in dobra volja. Začetek tedna bo mineval pod patronatom Lune v znamenju ognjenega Leva, ki vam pomeni vašo hišo komunikacij in prijetnih ter sproščenih druženj s sosedi, sošolci ali sorejenci. Polna Luna v stabilni Devici, vas bo spodbudila, da se malo zresnite. Vaši domači bodo pričakovali, da poveste kaj si v prihodnosti res želite in kaj želite odstraniti iz svojega življenja. Če to storite sedaj, boste kasneje mirnejši. V sredini tedna bo Luna v napetem položaju z omejevalnim Saturnom, kar vas bo prisililo , da boste spremenili načrte, ki jih imate s svojim bivališčem ali službo. Čas bo, da razmislite o selitvi, če se v okolju v katerem živite ne počutite dovolj dobro. Mnogi boste dobili informacijo, da lahko odidete v tujino in si tam začasno spletete gnezdo.

Rak

22.6 - 22.7
04 rak mini
Ta teden se bo Rakcem končno nasmehnila sreča. Predvsem na poslovnem področju lahko okoli sredine tedna računate na veliko zmago, ki bo odzvanjala še zelo dolgo. Polna Luna v vaši tretji hiši komunikacij bo osvetlila ves trud, ki ste ga vi in vaši sodelavci vložili v dolgotrajen projekt, ki dolgo časa ni prinašal pravega uspeha, ta teden pa se bo vse obrnilo v pravo smer. V tem času organizirajte kakšno večerjo ali drugačno praznovanje, ki bo vse sodelavce motiviralo, da v naslednjem obdobju še bolj delajo za skupno dobro. Tudi na romantičnem področju je to čas, ko se vsi samski Rakci morate pognati iz svoje školjke. To obdobje nam prinaša mnogo druženj, dogodkov in ostalih socialnih stvari, ki jih preprosto morate izkoristiti. Če boste znova vse dni preživeli za štirimi stenami, se ne bo nič spremenilo. Čez vikend se bo v vaše življenje vrnila oseba, ki vam je veliko pomenila, a je zaradi različnih razlogov v zadnjem času bila nedosegljiva. Zagrabite priložnost.

Lev

23.7 - 23.8
05 lev mini
Sonce, vladar vašega znamenja, bo v tem tednu še vedno v znamenju Rib, kjer nima prave moči in tudi vi boste kljub obetavnemu začetku tedna občutili precejšnje pomanjkanje energije. V sredini tedna bo polna Luna v zemeljski Devici in čas bo ugoden za okrevanje. V službi boste opravili nujne zadeve, v prostem času boste veliko počivali. V roke boste vzeli kakšno knjigo, priročnik, da obnovite svoje znanje, saj ste pri svojem delu opazili, da se pojavljajo vrzeli in določenih novih delavnih postopkov ne razumete prav dobro. Študentje boste v tem tednu še posebej uspešni in boste zlahka sledili predavanjem in tudi druge študijske obveznosti vam bodo šle zlahka od rok. Konec tedna bo Luna v družinski Tehtnici, najbolje se boste počutili v domačem okolju, kjer boste poskušali ustvarjati pozitivno in povezovalno vlogo, kar vam bo le deloma uspevalo.

Devica

23.8 - 22.9
06 devica mini
V tem tednu boste uspešno zaključevali določene projekte, a kljub temu bodite previdni, saj boste lahko spregledali določene skrite namene sodelavcev, ki so kljub lojalnosti, ki jo navidez kažejo do vas in vašega dela, pripravljeni izkoristiti vaše slabosti v svojo korist. Polna Luna, ki bo v četrtek sijala v vašem znamenju lahko pokaže na omejitve, saj bo v napetem položaju z omejevalnim Saturnom. Zatorej boste ves teden morali delovati počasi in previdno. Konec tedna bo Luna v žlahtnem zračnem znamenju Tehtnice in privoščili si boste malo več družabnega življenja. Svoje bivališče boste malo pomladansko olepšali in pogostili boste svoje prijatelje in poslovne znance. Pri tem boste malo preračunljivo uživali v občudovanju svojih kolegov in računali na njihovo podporo v prihodnje.

Tehtnica

23.9 - 22.10
07 tehtnica mini
 
Nebesni vplivi na vas bodo v tem tednu polarizirani. V prvi polovici tedna boste izrazito delovno usmerjeni. Dnevi pred polno Luno, ki se bo v četrtek dopolnila v znamenju organizirane Device, bodo polni stresa in občutka, da vam ne bo uspelo opraviti vsega. Na nebu se bo pojavila redka nebesna povezava, jod ali božji prst, ki vam bo pokazal, da morate svojo energijo usmeriti k višjim ciljem in pri tem lahko računate na pomoč prijateljev. Druga polovica tedna bo mirnejša. Posebno sproščeni boste konec tedna, ko bo Luna prehajala vaše znamenje in boste uživali predvsem v čutnih užitkih. Mars in vladarica vašega znamenja Venera bosta objeta vaši partnerski hiši in bolj jasne simbolike bi težko prikazali. Objemite torej svojega partnerja/ico in mu/ji pokažite koliko vam pomeni.

Škorpijon

23.10 - 21.11
08 skorpijon mini
Precej naporen teden je pred vami, saj bodo dnevi pred polno Luno, ki bo dopolnjena v znamenju analitične device v četrtek, zelo stresni. Občutek boste imeli, da je vaše življenje zadnje čase sestavljeno samo iz omejitev, ki se pred vas postavljajo predvsem, ko želite narediti določene finančne premike. Saturn v vaši drugi hiši imetja in zaslužka skrbi zato, da ste previdni pri trošenju in zasledujete bolj dolgoročne cilje. Sicer je res malo neprijetna situacija, a čez čas boste ugotovili, da ste na pravi poti, posebej ko opazujete propad tistih, ki niso tako previdni kot vi. Konec tedna boste tako potrebovali res pošten počitek in luna v znamenju zračne tehtnice bo pripomogla, da boste svojo energijo usmerili v prave projekte, ki vam ne bodo ušli iz rok. Nekomu, ki je v stiski boste pomagali, čeprav imate tudi vi težave.

Strelec

22.11 - 21.12
09 strelec mini
Začetek tedna bo Luna potovala preko sorodnega znamenja, ognjenega Leva, kar vas bo spodbujalo, da uredite še nekaj zaostalih obveznosti, ki vas čakajo na področju izobraževanja. Polna Luna v znamenju Device vas bo spodbudila k intenzivnemu delu, saj v službi pričakujete napredovanje. Položaj planeta Saturna v vašem znamenju in bo v tem tednu v precej napetih povezavah, vam bo pokazal, da se boste prisiljeni potruditi za uspeh dosti bolj kot pričakujete. Od sredine tedna dalje bo Luna prehajala zemeljsko Devico in tudi vi se boste sprijaznili z določenimi dejstvi, ki jih ne morete spremeniti. V soboto in nedeljo bo Luna sijala v znamenju povezovalne Tehtnice. Čas je da poiščete vplivne znance in zaprosite za pomoč, ki vam jo ne bodo odklonili. zakaj bi se mučili sami.

Kozorog

22.12 - 19.1
10 kozorog mini
Precej naporen teden bo pred vami in dnevi do polne lune v znamenju device bodo polni stresa. Pri tem boste imeli občutek, da določene niti vodijo drugi in ste tokrat samo lutka, ki jo vodijo drugi. Zaupajte, tudi drugi imajo svoje sposobnosti in nikakor niste edini poklicani, da rešujete vse zapletene zadeve. Četrtkova polna Luna vam bo pokazala, da morate poskrbeti zase in za obnovo svojega telesa in duha. Pomislili boste, da bi obiskali nekoga, ki dela in živi v tujini in vas že dolgo vabi, da ga/jo obiščete. Obisk vam bi izjemno koristil, saj bi razbremenil vaše vsakodnevne vezanosti na probleme drugih, ki jih ne znajo reševati sami in zato pričakujejo vašo pomoč. Konec tedna bo dosti manj stresen, uživali boste v družbi prijateljev, ki se bodo posvetili vašim problemom.

Vodnar

20.1 - 18.2
11 vodnar mini
V začetku tedna bo v ospredju vaše področje sodelovanja z drugimi in izbruhnile bodo določene napetosti, ki ste jih v preteklem obdobju tlačili pod preprogo. Polna Luna v znamenju Device bo pokazala, da morate tudi vi upoštevati določene zakonitosti in ne smete zaupati samo svoji viziji. Pametni vpraša za nasvet, ko ga potrebuje in ničesar ne prepušča naključju. Konec tedna bo Luna potovala preko sorodnega znamenja, Tehtnice, kar bo sprostilo precej pozitivne energije. Mnogi se boste odpravili na potovanje ali si privoščili daljši klepet z znancem, ki živi v tujini. Občutek boste imeli, da bodo pogledi tistih, ki se gibljejo in živijo v popolnoma drugačnem okolju kot vi pomembno vplivali na vaše razpoloženje in delovanje. še kako prav boste imeli, saj kot pravi reklo, več glav, ve več kot ena sama.

Ribi

19.2 - 20.3
12 ribi mini
Kljub vašemu trudu, bo ta teden precej naporen. V začetku tedna bo Luna v ognjenem Levu pritiskala na vaše odločitve in imeli boste kar nekaj težav, katere bo potrebno rešiti takoj, ko se bodo pojavile. Polna Luna v znamenju zemeljske Device bo pokazala na razpoke, ki so nastale v vaši partnerski vezi. Ne skrbite, vse se da popraviti, zato pripravite orodje v obliki srčnosti in ljubeznivosti ter zakrpajta nastalo škodo. Konec tedna bo Luna v zračni Tehtnici pomagala, da se boste resnično spočili in obnovili svoje telo in duha. Po dolgem času se boste naspali in si privoščili razvajanje. Naj vas ne zapelje lenoba, počivajte samo toliko časa, da res pridete k sebi, saj vam prihodnji tedni prinašajo izzive, ki jih boste morali sprejeti, če želite zmagovati še naprej.

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2012

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke.Omogočajo nam, da lahko poleg prilagajanja vsebin in analize obiska spletnega mesta, zagotovimo povezavo z družbenimi omrežji in spletno oglaševanje.

Dovolim uporabo piškotkov.