Tedenski horoskop (24.11 - 30.11.2014)

Oven

01 oven mini
21.3 - 20.4
V ponedeljkovo jutro se boste zbudili spočiti in polni delovnega elana. Začetek tedna bo tako mineval v duhu dobrega sodelovanja in upoštevanja želja in zamisli drugih, kar vam navadno ne gre najbolj od rok. Tokrat bo malo drugače in lahko se celo zgodi, da boste popustili in dovolili, da obvelja mnenje sodelavca, kar se vam ne dogaja pogosto. V drugi polovici tedna boste bolj utrujeni, slabe volje in zamerljivi. Napet položaj med vladarjem vašega znamenja Marsom in Luno bo povzročil prepir med partnerjem in vami. Očital/a vam bo, da se dosti bolj posvečate službi in službenim obveznostim ter skoraj nič njemu ali njej. Bo pa mlaj in prestop Sonca v ognjenega Strelca na vas deloval spodbudno. Samski boste začeli na nov, svež način osvajati osebo, ki vam je všeč. Močne želja po spremembi okolja vas bodo v mesecu dni pognale od doma na krajšo potovanje.

Bik

21.4 - 20.5
02 bik mini
Delovni teden se bo za vas začel spodbudno, saj bo Luna v natančni Devici in boste določene zapletene zadeve spravili v red. Pri tem vam bodo pomagali vaši najbližji, ki vam vedno stojijo ob strani in vas podpirajo, čeprav vi ne cenite prav dobro njihovega truda. Luna bo v četrtek vstopila v strastnega Škorpijona, tako da se pazite vročekrvnih izpadov in ljubosumnih prepirov s partnerjem, ki vas bo sumničil/a, da nimate poštenih namenov in komaj čakate, da bo nekdo prišel in vas odrešil. Konec tedna se približuje mlaj. Energije ne boste imeli na pretek, tako da bo bolje, da v nedeljo prisluhnete svojemu telesu in se resnično obnovite. Nedeljski dan bo pod vplivom Lune v optmističnem Strelcu prav primeren za sprostitev in obnovo telesa in tudi duha. Vzemite v roko knjigo ali priročnik, ki ste jo že zdavnaj želeli prebrati, a vam je vedno primanjkovalo časa in volje.

Dvojčka

21.5 - 21.6
03 dvojcka mini
Luna v znamenju Device bo že v ponedeljek prešla v zračno Tehtnico, kar bo podprlo precej blage energije tedna, ki je pred vami. Luna je v upadanju in bo zgubljala svojo moč do sobotnega mlaja. Čas bo primeren za počitek in obnovo telesa in duha. V soboto bo v optimističnega Strelca vstopilo tudi Sonce, kar bo za vas precej odrešujoče, saj vam energije mračnega Škorpijona nikakor ne ustrezajo. Merkur, vladar vašega znamenja, bo še ta teden v tem posesivnem in zamerljivem znaku, tako da v službi pravega olajšanja še ne boste doživeli. Sodelavci bodo bolj tekmovalni, kot povezovalni, zato bo najbolje, da se v tem tednu ne trudite preveč s vzpostavljanjem in krepitvijo odnosov z drugimi, raje svoj čas in energijo posvetite sebi. Nova Luna v znamenju optimističnega Strelca vam bo pomagala, da dosežete stanje uravnoteženosti in se vam povrne volja do življenja in delovanja.

Rak

22.6 - 22.7
04 rak mini
V začetku tedna bodo v ospredju odnosi z drugimi, predvsem tistimi, ki jih imate najraje, pa naj bodo to vaši dolgoletni prijatelji, možno tudi bratje ali sestre. Ne bo vam težko kaj postoriti zanje, a boste pričakovali pomoč tudi vi. Odnosi s starejšimi sorodniki bodo malo napeti, kot da bi želeli dokazati, da brez njih ne morete, čeprav je že zdavnaj ravno obratno, da bolj oni potrebujejo vašo pomoč. Luna, ki bo v četrtek prestopila v znamenje zamerljivega Škorpijona vas lahko precej vznemiri in spraševali se boste po motivih določenih ljudi, ki delujejo proti vam. Samski boste nekoga spoznali, a se lahko z njim ali njo zapletete v precej čudno zgodbo, ki vam bo več odnesla kot prinesla. Malo bolj se boste posvetili tistim, ki jih imate najraje. Prepričani ste, da ste za svoje domače naredili dovolj, a po drugi strani so tudi oni tisti, ki vas vedno in povsod podpirajo, cenijo in branijo pred neupravičenimi napadi. Nova Luna v znamenju optimističnega Strelca vam bo pomagala, da premagate marsikatero oviro v službi, ki je prej niste zmogli.

Lev

23.7 - 23.8
05 lev mini
Teden se bo začel precej nemirno, saj bodo v službi od vas veliko pričakovali in vas zasuli z delom. Pri tem se bo sodelavec do vas vedel precej arogantno, saj bo od vas pričakoval, da prevzemate tudi del njegovih nalog s čimer se ne boste mogli strinjati. V soboto bo vaš vladar Sonce prešlo v ognjenega Strelca, kar bo še poudarilo vašo samozavest in vam za zimske mesece pripravilo veliko volje do učenja in spoznavanja novih stvari. Vsi vezani boste morali biti pripravljeni, saj bo vaš partner imel velika pričakovanja v zvezi z vami in bo svojo podporo pogojeval z določenimi uslugami, ki jih bo pričakoval od vas. Konec tedna bo Luna prehajala ognjeno znamenje Strelca in malo bolj boste uravnoteženi. Vaš odnos do nekoga, ki vam je blizu se bo povsem spremenil, saj boste želeli bolj odkrito pokazati svoja čustva, saj ste imeli v preteklosti zaradi zadrževana le teh precejšnje težave.

Devica

23.8 - 22.9
06 devica mini
Teden se bo začel z Luno v vašem znamenju, ki pa bo že v ponedeljek proti večeru prešla v sosednjo znamenje zračne Tehtnice. V zadnjem obdobju ste naredili velik napredek na območju osebnostne rasti, tako da ste lahko uskladili vaša čustva z vašim malo bolj racionalnim pogledom na svet. V soboto bo Sonce vstopilo v znamenje Strelca in poudarilo vašo četrto hišo družine. Začeli se boste zavedati pomena dobrega sodelovanja s svojimi bližnjimi, ki vas vedno spodbujajo in podpirajo, ko jih rabite. Luna v Škorpijonu bo delovala na vas precej dramatično, saj se lahko odnosi s sodelavci precej zapletejo. Vaš način razmišljanja ni v skladu s trenutnim položajem in morda vam bodo očitali, da hočete pridobiti koristi samo zase. Vi jim boste očitali, da se motijo, a kaj, ko bodo dejstva govorila proti vam. Konec tedna bo mlaj v znamenju strelca pomagal, da se boste spočili in nabrali energije ob domačem ognjišču.

Tehtnica

23.9 - 22.10
07 tehtnica mini
 
Teden se bo začel z Luno v vašem znamenju in ker bo v napetem položaju z Marsom, ki je trenutno v resnobnem kozorogu, boste precej občutljivi na čustvenem področju. Prav možno je, da se boste poslovili od določenega načina razmišljanja, ki ni prinašalo rezultatov. V sredini tedna bodo zopet v ospredju vaše finance in malo boste ljubosumni na osebe, ki na tem področju nimajo težav. Seveda bo to samo vaše trenutno videnje, saj se boste kmalu prepričali, da morate zadeve vzeti v svoje roke. Čedalje bolj se boste zavedali, da morate svoj življenjski slog prilagoditi stanju svojih financ in se ne preveč obremenjevati s podrobnostmi. Konec tedna bo Luna prehajala znamenje bolj optimističnega Strelca, tako da se boste izredno dobro počutili v družbi starih prijateljev ali bratov in sester. Veselo razpoloženje vas bo napolnilo s pozitivno energijo in sprejeli boste pomembne odločitve, ki jih bo še bolj poudaril sobotni vstop Sonca v strelca v soboto in istočasno nastop mlaja.

Škorpijon

23.10 - 21.11
08 skorpijon mini
V začetku tedna boste precej zasanjani, malo počasni in vdani v usodo. V tem tednu se bo tudi Sonce preselilo iz vašega znamenja v sosednjega Strelca, kar bo poudarilo vašo drugo finančno hišo. Luna v vašem znamenju vas bo sicer od sredine tedna opozarjala na to, da se določeni projekti ne morejo začeti brez vas, kar vam bodo vaši prijatelji in znanci potrdili. Kljub temu, da se vam bo zdelo, da morate pomagati drugim, boste želeli krepiti svoje želje in razvijati svojo osebnost, kar ste v zadnjem času zanemarjali. Začeli se boste tudi ukvarjati s kakšnim bolj ustvarjalnim projektom. Tisti, ki imate otroke, boste poudarjeno skrbeli za njih in uživali v njihovi družbi. Konec tedna boste pregledovali svoje finance in se sami sebi čudili, koliko zapravite. Ves mesec boste imeli časa, da poplačate določene dolgove, čas je da začnete razmišljati o dodatnem zaslužku.

Strelec

22.11 - 21.12
09 strelec mini
V tem tednu boste začutili vibracije Sonca, ki bo vstopil v vaše znamenje, kar bo poudarilo vašo ognjeno prvo hišo ega. Odličen čas za vse nove projekte, potovanja in izpite. V sredini tedna boste zaradi Lune v znamenju skrivnostnega Škorpijona kar precej zasanjani. Tako boste malo težje delali, bolj kot zbrano delo vas bo zanimalo pridobivanje novih izkušenj. Vaši prijatelji bodo le začudeno gledali, ali ste še vedno ista oseba, saj boste svoje težave reševali na povsem drug, bolj inovativen pristop. Kljub temu boste komaj čakali, da se spremenijo precej zahtevni pogoji, ki vam jih postavljajo v službi ali pri poslu. Bolje bo, da pošteno razmislite o svoji nadaljnji poti in se potem brez kompromisov odpravite po njej. Luna v vašem znamenju vam bo konec tedna pomagala pri delanju načrtov za prihodnost, saj se bo v soboto nabilo energijsko zelo močnih dogodkov - prehod Sonca v vaše znamenje, kjer bo ob enakem času tudi mlaj.

Kozorog

22.12 - 19.1
10 kozorog mini
V začetku tedna bo Luna prešla v znamenje Tehtnice, kar vas bo spodbudilo k bolj racionalnem načinu razmišljanja o vaših poslih. Občutek, da se prevečkrat ukvarjate s podobnostmi in da zaradi dreves ne vidite celotnega gozda, vas seveda ne bo varal. Kljub temu, boste morali biti precej iznajdljivi, saj morate veliko nadoknaditi. Luna v znamenju Škorpijona vam bo sredi tedna pomagala, da boste na stvari gledali drugače dosti bolj odločno in energično. V tem tednu bo tudi Sonce prešlo v znamenje družabnega Strelca, kar bo še poudarilo vaše razmišljanje, da morate hitro opraviti svoje obveznosti, da vam bo ostalo dovolj časa za prostočasne aktivnosti. Če si ne boste vzeli dovolj časa za sprostitev in razvedrilo, vam bo manjko energije povzročil slabše telesno počutje in vas prisilil k počitku. Sploh konec tedna, ko bo v Strelca prešla tudi Luna bo skrajni čas, da začnete razmišljati o sebi in svojem fizičnem in psihičnem počutju.

Vodnar

20.1 - 18.2
11 vodnar mini
Luna v zračnem znamenju Tehtnice vas bo v začetku tedna spodbujala k učenju in raziskovanju. Brskali boste po spletu in iskali informacije in mnogi med vami se boste resno poglobili v priročnike in učbenike ter iskali določene podatke, ki jih potrebujete pri svojem delu. Zavedali se boste, da brez poglabljanj svojih znanj ne boste prav napredovali in vas bo konkurenca začela prehitevati. V sredini tedna bo Luna prehajala vodno znamenje Škorpijona in še bolj intenzivno se boste posvetili pridobivanju določenih poslovnih priložnosti. Pri tem bo odločilen tudi prehod Sonca v znamenje Strelca, saj boste iskali priložnosti za dodaten zaslužek preko dela. Potreba po finančni stabilnosti bo čedalje večja, saj se zavedate, da morate najti neko stabilnost v svojem življenju, ki vam bo pomagala, da boste v bodoče lažje napredovali tudi na drugih področjih, kjer ponavadi bolj briljirate.

Ribi

19.2 - 20.3
12 ribi mini
V tem tednu bo Sonce prestopilo v znamenje Strelca, kar bo poudarilo vašo deveto hišo učenja in potovanj. V začetku tedna še ne boste začutili, da bi se dogajalo kaj posebnega, saj vas bo Luna v znamenju Tehtnice spomnila, da morate urediti določene finančne zadeve in poplačati določene obveznosti na katere ste malo pozabili. V sredini tedna, ko bo Luna prehajala vodnega Škorpijona bo situacija bolj jasna in lažje boste reševali svoje zadeve. Končno boste lahko zaključili nek projekt, ki bi moral biti zaključen že pred časom, a ste vanj preprosto vlagali premalo energije. Preprosto veste, da se z zaključkom končuje pomembno obdobje vašega življenja in boste morali vstopiti v drugo obdobje. Ne bojte se, saj se bo kmalu izkazalo, da vas čakajo novi izzivi, ki jih boste sedaj lažje uresničevali.

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2012

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke.Omogočajo nam, da lahko poleg prilagajanja vsebin in analize obiska spletnega mesta, zagotovimo povezavo z družbenimi omrežji in spletno oglaševanje.

Dovolim uporabo piškotkov.