Karta Kolo Sreče

X - KOLO SREČE

Karta Kolo Sreče (pripisuje se ji rimska številka X) je enajsta karta v Veliki Arkani. Norec po dolgotrajni poti doživijo vizijo urejenosti sveta. V Kolesu Sreče vidi simbol urejenosti vesolja.

Norčevo Popotovanje:

Ko se Norec sooči z lepotami in urejenostjo sveta prepozna svojo usodo. Preplavi ga občutek sreče. Našel je širši smisel svojega življenja. Na sredini karte je Kolo Usode z osmimi prečkami. Na vrhu je pol sfinga - pol človek. Okoli kolesa se plazijo demonska bitja. Na prečkah je napis TARO, ki se lahko s premikanjem kolesa, prebere tudi kot ROTA, TORA. Na prečkah so tudi alkimistični simboli za Sol, Vodo, Žveplo in Živo srebro. V vseh štirih kotih karte, so predstavljeni simboli štirih evangelistov. Človek, Vol, Lev in Orel.

Pomen Karte Kolo Sreče:

Kolo Sreče nam predstavlja moč naključij, nenadne spremembe. Nenaden obrat usode. Predstavlja tudi srečne okoliščine, ki nas lahko doletijo. Izpolnitev želja. Karta opozarja, da se moramo prepustiti srečnim okoliščinam in izkoristiti priložnosti, če ne se lahko naša usoda obrne navzdol (Kolo).

Če ste v obdobju Kolesa Sreče:

Čutite željo po dosežkih. Pričakujete lahko finančni dobiček. Lahko se pojavijo nepričakovani dogodki. Pričakujete lahko tudi preobrate usode na vseh področjih, tako finančnih kot ustvarjalnih. Lahko pozitivne, lahko pa tudi da bo obdobje posejano s preprekami. 

ključne besede:  usoda, sreča, priložnost

 

 

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016