Karta Pravica

XI - PRAVICA

Karta Pravica (pripisuje se ji rimska številka XI) je dvanajsta karta v Veliki Arkani. Ko se Norec zazre nazaj v svoje življenje ugotovi napake, ki jih je storil in se zave odgovornosti za svoja pretekla dejanja.

Norčevo Popotovanje:

Karta Pravice opominja Norca, da mora sprejeti odločitev ali bo ostal zvest svojim nazorom in napredoval ali pa bo zdrsnil nazaj v lažje in bolj površno življenje. Pravica v desni roki drži uravnoteženo tehtnico, ki kaže na pravično sodbo. V levi roki ima dvorezen meč, ki nam sporoča, da moramo za svoja dejanja sprejati tako kazen, kot nagrado.

Pomen Karte Pravice:

Karta Pravice kaže, da morajo naša dejanja temeljiti na pravičnosti, morali. Upoštevati moramo zakone. Pravica ustvari določen sistem, ki naj bi odločal odprto in pravično, v upanju, da bo tako tudi v poslednji sodbi. Pravica je karta logike, tu ni emocij. Predstavlja pravne stvari, sodišča, upravne stvari, mediacijo. Stike z uradnimi osebami. Lahko predstavlja tudi osebo, ki ima močan občutek pravice. Ki zagovarja stvari, ki nimajo enakih možnosti ali pa kakšen cilj, ki ga strastno čuti.

Če ste v obdobju Pravice:

V tem času se vrne harmonija in preprostost nazaj v naše življenje. V tem času lahko pričakujemo ugodno rešene prošnje. Lahko se nam porodijo tudi kakšne nove raziskovalne ideje. Tudi na ustvarjalnem področju bomo uspešni. Pomaga nam tudi pri uravnoteženju našega počutja, lahko da se bomo ukvarjali z svojim telesom. Zdrav način življenja. 

ključne besede:  pravica, uradi, pravo, poštenost, ravnovesje

 

 

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016