Karta Sodba

XX - SODBA

Karta Sodbe (pripisuje se ji rimska številka XX) je enaindvajseta karta v Veliki Arkani. Norec je prerojen.

Norčevo Popotovanje:

Lupina Norčevega Ega je odpadla in sedaj lahko vidimo njegovo resnično Bistvo. Odkril je srečo in pogum. Odpustil je drugim in samemu sebe tako napake kot grehe. Prišel je čas njegove Sodbe. Sam lahko izbere katere vrednote, ki si jih je pridobil, bo ohranil in katere odvrgel. Angel ga kliče k budnici, mora vstati in izkoristiti svoj potencial. Odkriti mora zakaj je sploh prišel na Svet. Karta prikazuje vstajenje pred poslednjo sodbo. Na vrhu karte je naslikan Nadangel Gabrijel. Piha v trobento na kateri je zastava z izvezenim križom Svetega Jurija. Skupina ljudi sive polti stoji z razširjenimi rokami in strmijo v Angela, ki jih je prebudil iz večnega spanja.

Pomen Karte Sodba:

Karta predstavlja ponovno rojstvo. Naša energija je oživljena. Kaže naše vstajenje nad vsakdanjimi stvarmi. Simbolizira naše odpuščanje, tako samemu sebi kot tudi drugim. Pravilno začnemo presojati svoje življenje in veliko bolj se zavedamo posledic svojih dejanj.

Če ste v obdobju Sodbe:

Pričakujemo lahko dobro novico, zadovoljni smo ob dosežkih. Karta nam prinaša razvoj naših potencialov. V tem obdobju odvržemo uničevalna čustva strahu in se očistimo svojih napak oz. se jih naučimo sprejemati. Če nam kakšna stvar ni šla po načrtu, moramo analizirati kaj je šlo narobe in nato nadaljevati pot. Učimo se iz napak. Imamo dober pregled nas vsemi dejstvi življenja.

ključne besede:  vstajenje, upanje, potencial, očiščenje

  

 

 

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016