Horoskop za julij 2017

OVEN

 V prvi polovici julija boste težko sledili dogodkom, ki jih bodo sprožale močne pvezave med vladarjem vašega znamenja Marsom in ostalimi močnimi planeti. Zato previdnost tako na cesti, kot tudi v komunikaciji, ne bo odveč. S partnerjem nikakor ne bosta našla skupnega jezika in odnosi s sorodniki se bodo zapletali. Konec meseca bo bolje, zato vse pomembne odločitve preložite do takrat.

 

BIK

Venera, vaša nebesna podpornica bo že v prvem tednu julija prestopila v žarečega Leva in njen vpliv bo v vas sprožil in spodbudil čutno plat vašega bitja. Samski boste uživali v osvajanju in konec meseca boste začutili tiste znane zblodaje v trebuhu, ki naznanjajo nežna čustva. V službi boste manj zbrani, zato bo najbolje, da se odpravite na dopust.
 

 

DVOJČKA

Vaš osebni planet, živahni Merkur, bo že v začetku julija prestopil v ognjenega Leva  in vas podprl s svojo močjo. V službi boste želeli napredovati in zagrizeno iskali poti, kako bi vam uspelo. Za svoje načrte boste potrebovali podporo partnerja, zato boste izjemno ustrežljivi in potrpežljivi. V sredini meseca boste rešili neko finančno težavo, ki vas je že nekaj časa mučila.

 

RAK

Prva polovica julija bo za vas minila v prijetnem razpoloženju. Če boste  na dopustu, boste  letos izjemno uživali. V nasprotnem  primeru vam bo prijetno med sodelavci, ki  vas bodo spodbujali in se tudi po opravljenjem delu radi družili z vami. Venera v Dvojćkih bo na vas vplivala pozitivno. Privlačni boste in doživeli boste lepe trenutke z osebo, ki vam je všeč.

 

 

LEV

Vaše ljubezensko življenje bo julija pestro. Že od začetka meseca boste v svojem znamenju gostili Venero, zato lahko pričakujete, da se boste imeli lepo. Tudi pri poslu boste doživljali večinoma prijetna presenečenja in dobili novo priložnost, ki jo boste izkoristili. Nekdo vas močno pogreša in mu je žal, da vas je prizadel.

 

 

DEVICA

Julijska vročina bo še dodatno obremenjevala vaš živčni sistem, ki je že tako napet. Merkur, vaš vladar bo prestopil v predhodnega Leva. Njegova energija vas bo spodbujala, da dokončate nek projekt in se začnete pripravljati na novega. Tisti, ki si želite zamenjati službo, boste imeli največ  sreče konec meseca, ko boste dobili odgovor na neko prošnjo.

 

 

TEHTNICA

Vladarica vašega znamenja Venera bo skoraj ves julij v zgovornih Dvojčkih in lepo se boste imeli v družbi vaših najdražjih. Drug dugemu boste pripovedovali živahne zgodbice, ob katerih se boste  v resnici zabavali. Samski boste našli pot do srca nekoga, ki ga že nekaj časa občudujete in si ne morete pomagati, da nebi mislili nanj.

 

 

ŠKORPIJON

Julij bo vaš mesec, saj boste imeli res veliko moči. Vaši bližnji vam bodo nudili oporo. Pri tem boste precej izvirni. V drugi polovici meseca boste bolj romantični in iskali boste svojo sorodno dušo. Pri tem boste  vztrajni in se ne boste ustrašili poti, ki vas podi do cilja. Ob večerih  boste  preizkušali neke poslovne ideje, ki vam bodo kmalu prišle prav.

 

 

STRELEC

Verjetno niste zdržali delovnem okolju in boste julija na osončeni plaži lovili tople  žarke. Če boste prisiljeni ostati doma, vam bo primanjkovalo dobre volje.  Počutili se boste kot žrtev. V drugi polovici meseca boste lažje delovali. Manj boste zgovorni, saj boste preveč osredotočeni na čustvene rane iz preteklosti.

 

 

KOZOROG

Julijski večeri bodo za vas polni  nekega posebnega občutja in le  težko se boste odpravili počivat. Če  boste na dopustu in v družbi ljubezni vašega življenja, vam bo najlepše. Ostalim bo prijala živahna atmosfera,  ki bo spodbujala vaše zamisli. Sodelavci se bodo čudili od kod vam toliko idej in nadrejeni bodo vpoštevali vaše predloge.

 

 

VODNAR

Sonce v vašem znamenju, vas bo spodbujalo, da izkoristite svoje čare in iskreno pokažete svoja čustva in izrazite svoje mišljenje. Tako v službi, kot v domačem okolju oziroma družbiboste delovali prijetno in ljubeznivo. Žal s prijaznostjo ne morete plačati položnic in tudi v trgovini sprejemajo samo  gotovino.

 

 

RIBI

Malo bolj boste motivirani za delo, kot prejšnji mesec. Ko boste ugotovili, da vam pravzaprav dobro gre in se ob tem še dobro počutite, vas bo minila slabo volja. Partnerju/ici boste pokazali svojo nežno, romantično plat. Svojim prijateljem boste stali ob strani in jim priskočili na pomoč, če bodo kaj potrebovali.

 

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016