Kralj Novcev

Vidimo lahko kralja kako mirno sedi sredi cvetočega vrta, oblečen pa je v ogrinjalo okrašeno z grozdjem, simbolom materialne blaginje. Bikove glave, simboli vodstva in plodnosti, krasijo njegov prestol. V desni roki drži žezlo in v levi novec. Njegove oči so zaprte, kar nakazuje da je modro prepoznal, da njegova moč prihaja iz nevidnega sveta duhov, kot tudi iz vseh dosedanjih izkušenj.

Ali uživate v življenju in v vaših čutih? Ali se držite vaših dogovorov? Ali ste odgovoren ali neodgovoren starš? Ste preveč materialistični? Bi lahko bili bolj dobrodelni? Ali imate nadzor nad fizično dobrobitjo drugih? Ali upravljate s financami ali lastnino drugih? Ali bi morali razmišljati bolj praktično? Ali skrbite za zdravje drugih – delate v medicini, ste zdravilec, fizioterapevt ali podobno? Ste zadovoljni s svojim uspehom? Se počutite v vašem poklicu ali skupnosti spoštovani? Kako varujete okolje? Se počutite materialno izpopolnjene vendar čutite duhovno pomanjkanje? Ali spoštujete vaše sodelavce? Se vaše seksistično razmišljanje spreminja? Ali uživate v naravi? Ali ste odličen športnik ali rokodelec?

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016