Kraljica Novcev

Kraljica sedi v svojem prelepem vrtu, v naročju pa drži novec, ki ga meditativno opazuje, kot da bi bil v njem odsev prihodnosti - tako kot v kristalni krogli in podobno kot kraljica čaš. V naslonjala za roke na njenem prestolu so vklesane kozje glave, ki simbolizirajo njeno pripravljenost paziti na svojo čredo in njeno sposobnost premagovanja kakršnihkoli ovir v ta namen. Negujoča, delovna, razumna, zanesljiva in čutna kraljica razume duhovno realnost, ki je prisotna v fizični realnosti.

Ali ste materialno preskrbljeni? Ali je vaša razumnost vaša moč? Ali prispevate k dobrobiti planeta? Ali negujete druge ravno prav ali preveč? Ali ste odgovoren starš? Ali je vaša navezanost na naravo tudi navezanost na duhovno? Ali morda pričakujete otroka ali ga že imate? Ali ste finančno neodvisno? Ste dobrodelni? Vam manjka motivacije? Vas morda bolj zanima kaj imajo drugi kot to kdo so? Ali ste spretni v skrbi za finance? Ali ste zadovoljni z družinskim življenjem? Ali vas dolgočasi vaša rutina? Ali razmišljate o fizičnem svetu kot o duhovnosti, ki je dobila obliko? Ali ste športne narave? Ali imate težave z zdravjem?

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016