Vitez Novcev

Vidimo lahko viteza, ki v iztegnjeni roki drži novec, jaha pa močnega delovnega konja. Sprejema kar se je naučil kot paž - moč fizičnih reči, ki lahko služijo kot duhovna orodja. Vitez se zavzema za reševanje vsakodnevnih situacij na duhovne načine – delo, finance, okolje in telesno zdravje so orodja ki pripomorejo k duhovnemu razvoju. Odločen je v fizičnem svetu živeti duhovno življenje.

Katero reč ste odločeni dokončati? Ali postajate vedno bolj zanesljivi in osredotočeni na podrobnosti? Kakšne nove odgovornosti pričakujete? Ali uživate v produktivnosti? Kateri stvari morate nemudoma posvetiti pozornost? Se počutite kot vlečni konj – zdelani in necenjeni? Ali uživate v svoji seksualnosti? Ali dojemate vse kar počne kot duhovno vajo, se vsaki reči popolnoma posvetite? Ali iščete svetovno priznanje ali se temu izgubite? Ali ste ponosni na to, da ste organizirani in dobro pripravljeni ali se raje odločate sproti ter sledite intuiciji? Ste vztrajni? Ali ste delavni ali lenuh? Ali preizkušate različne načine dela ker še iščete takega, ki vam najbolj ustreza? Ali uživate v naravi? Ali ste iznajdljivi? Ali iščete zaposlitev? Katero rutino hočete opustiti?

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016