Paž Novcev

Paž stoji v naravi in strmi v novec ki lebdi na njegovi dlani in je simbol materialnega sveta ter vsega kar ga sestavlja. Kot novi učenec novca, se začenja zavedati svojega okolja, telesa in zdravja, ter vsega kar mora početi vsakodnevno da lahko preživi. Paž je dovzeten za lekcije novca, uči se o tem kako je fizični svet samo duh, ki mu je dana oblika ter da je njegovo telo živeč tempelj in da so vsa telesa nebeška v svojem bistvu ter izvoru.

Ali vas bremenijo dolgovi drugih? Ali vas obremenjuje skrb za preživetje? Bi postavili potrebe ter varnost svojega otroka na prvo mesto? Ali prejemate štipendijo ali finančno pomoč pri šolanju? Ste inteligentni vendar vam manjka zdrav razum? Ste mogoče športnik ali plesalec, ki bi mu koristili treningi ali tečaji? Ste očarani nad magijo življenja? Ali se mogoče učite o ekologiji? Se zavedate, da je vaše telo tempelj? Ali začenjate na začetniškem delovnem mestu? Ste usklajeni s svetom? Ali ste blagoslovljeni s ročno spretnostjo ter tehničnimi sposobnostmi? Ste spretni in iznajdljivi s financami? Imate morda bolnega otroka? Ali se učite poslušati svoje telo? Si želite prepotovati svet? Si želite mentorstva?

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016