Petica Palic

Petero mož vihti v zraku palice, v igri življenja. Možje se premikajo v različne smeri, kar nakazuje razlike med njimi – razlike v mnenjih, v tem čemu posvečajo pozornost, konfliktne interese ter funkcije, ki jih imajo znotraj skupine. Ena od oseb poskuša pomiriti ostale. Za soobstoj in doseganje skupnih ciljev je potrebno osebne interese postaviti na stran.

Ste vpleteni v tekmovanje, nesporazum ali spor? Kakšne igre igrate in kakšnim igram se upirate? Se držite pravil, se jih drugi igralci? Katere nasprotujoče ideje želite predstaviti? Katere resnice podpirate in se za njih borite? Katere nesporazume bi lahko rešili na prijateljski način? Kaj v vašem življenju je potrebno reorganizacije? Je vaša bitka vredna boja? Ali hočete vsiliti vašo voljo drugim? Ali je potrebno da se postavite v ospredje ali da se umaknete malo bolj v ozadje? Zakaj v določeni situaciji ne morete skleniti kompromisa? Ali je možno, da bi se nasprotujoče si sile združile v dobro skupnega cilja?
 

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016