Štirica Palic

Prikazane so štiri palice, med katerimi je razpet venec. Plešoči ženski držita v zraku šopka rož, v znak praznovanja. V ozadju vidimo stari dvorec - simbol tradicije. Karta prikazuje pomembnost spoštovanja starih tradicij, običajev ter obredov, prav tako pa nam kaže kako pomembno je ustvarjati nove.

 Kaj vam prinaša občutke sreče in optimizma? Ali se vam zdi, da pomagate pri izgradnji boljšega sveta? Ste hvaležni za vse kar imate? Se želite umiriti in ustaliti? V kakšnih tradicionalnih ali ne-tradicionalnih projektih ste vpleteni? Ali načrtujete poroko ali jo nameravate odpovedati? Ste pred kratkim zapustili kakšno skupino ljudi, se zato počutite kot tujec? Imate bolezen, ki vam onemogoča prisostvovanje v družbenih aktivnostih? Si želite v življenje vnesti več ritualov in običajev? Ali prekinjate vezi s tradicijo ali z družino zaradi spoštovanja do lastnih potreb? Ali ste pozorni na to, da se ob slabih stvareh ne boste znebili tudi dobrih?

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016