Dvojka Čaš

Prikazana sta mlada ženska ter mladi fant, ki se zaobljubljata drug drugemu z zaprisego čaš. Simboli nakazujejo možnost intimnosti med dvema posameznikoma ter tudi soočanje notranjega moškega in ženskega podzavestnega ter zavestnega dela – animus in anima. Rezultat tega spoznavanja je intimnost s samim seboj.  Nad njunima glavama se dviga Hermesova palica, simbol zdravljenja in obnavljanja – nakazuje da je rezultat takega združenja lahko modrost in obnavljanje.

Ali je možna sprava med nasprotujočimi pogledi, s katerimi se soočate? Kakšne sanje ali nočne more se odsevajo v vašem razmerju? Je v vaših dolgoročnih načrtih tudi poroka ali spiritualna zveza? Ali prvič v življenju doživljate harmonično zvezo z drugim posameznikom ali s samim seboj? Ali ste vedno bolj v stiku z lastnimi čustvi? Ali čutite privlačnost med vami in starim prijateljem? Kaj ljubeče delite z drugo osebo? Se bojite da je vaše razmerje tik pred razpadom, ali to že doživljate? Ali sprejemate kompromise ker vas motivira ljubezen? Ali ste odprti za dajanje in sprejemanje ljubečih čustev ter naklonjenosti, ali se temu upirate? Ali ste pripravljeni deliti svoje intimne občutke? Se počutite ranljivo? Kakšne stare rane se celijo s pomočjo vašega novega razmerja? Imate sebe radi toliko kot imate radi nekoga drugega? Ali se počutite kot da morate izbrati med samim seboj ter vašo zvezo?

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016