Trojka Čaš

Vidimo tri mladenke, ki druga drugi ter višjim silam ponujajo čaše, napolnjene s kreativnimi možnostmi. Številka tri nosi konotacijo ustvarjalnega prizadevanja – združevanje dveh sil, ki nato tvorita novo komponento. Podobo prevevajo čustva obojestranskega razumevanja, strinjanja, ljubezni, upanja in hvaležnosti.

Kakšno svojo stvaritev želite ponudit v blagoslov? Ali prepoznate duha, ki stoji za vašimi dosežki? Ali si želite večjih nagrad za vaše dosežke? Ali delite sadove svojega dela z drugimi? Ste dovolj gostoljubni ali preveč? Je čas da se ponovno srečate z družino in prijatelji, ali je čas da se temu izognete? Ali doživljate čustveno ali spiritualno odpiranje? Ali uživate v ljubezni in komunikaciji z vašimi bližnjimi? Kakšne izkušnje si delite z drugimi? Katera prijateljstva v vašem življenju so zares trpežna? Katera prijateljstva ste prerasli? Ali ste ustrezno hvaležni kadar je to potrebno?

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016