Štirica Čaš

Mladi mož sedi pod drevesom ter razmišlja o treh čašah na travi pred njim. Roka, ki sega iz oblakov, mu ponuja četrto čašo. Moževe roke so prekrižane, kar nakazuje, da navkljub zunanjim pritiskom raje gleda vase ter se osredotoča na lastne notranje vzgibe. Čaše se znova kažejo kot kreativne zmožnosti, ter nakazujejo pomembnost potrpljenja – včasih je potrebno pustiti stvarem dovolj časa, da se razvijejo. Potrebno je potrpežljivo čakati na to da se pokaže prava stvar in zaupati v lastno intuicijo, ki nam pove kdaj je primeren čas za premik.

Zakaj se zapirate pred zunanjimi vplivi, kaj zavračate? Se bojite, ali samo čakate na boljšo priložnost? Ali pogledate vase preden ukrepate? Česa ne prepoznavate? Se želite sprostiti v družbi drugih? Kaj se vam ponuja, ali vidite da se vam obeta uresničitev kakšne želje? Ali vas kdo kritizira ker opazujete kako se stvari odvijajo, namesto da bi aktivno sodelovali? Pred čem ali kom se umikate? Ste razočarani nad tem kar vam ponuja svet? Ali ste v obdobju depresije ali prebolevate depresijo? Se počutite defenzivno, ali morda popuščate v svoji defenzivnosti? Ali iščete notranji mir? Kaj so vzroki za vašo brezvoljnost? O čem sanjate? Kakšni priložnosti se boste podali nasproti?

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016