Petica Čaš

Ogrnjena ženska glede postrani na tri prevrnjene čaše, dve čaši ji stojita za hrbtom. Slika kaže, da mora preden se posveti stoječim čašam – torej ustvarjalnim zmožnostim, ki so pred njo – žalovati za tem kar je bilo izgubljeno. Karta prav tako prikazuje nekoga, ki je obtičal v izgubi, depresiji, žalosti in jezi ter potrebuje pomoč.

Ali se soočate ali izogibate soočanju z izgubo? Kdo ali kaj vas je razočaralo v življenju? Katere načrte ste morali pustiti nedokončane? Kaj vam povzroča žalost? Ali nosite v sebi zamero in zagrenjenost? Se morda potlačena jeza izraža kot žalost? Je mogoče čas za to, da sprejmete ali poiščete pomoč pri soočanju z vašimi čustvi? Zakaj se obdajate z negativnostjo? Zakaj krivite sami sebe ali se celo kaznujete? Kakšni resnici obračate hrbet? Kaj se učite iz vaše bolečine in trpljenja? Kako bi lahko preboleli izgubo ter začeli ceniti kar imate namesto, da žalujete za tistim kar nimate? S kakšno travmo ali zlorabo se soočate ali bi se morali soočiti?

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016