Šestica Čaš

Vidimo otroke, stoječe na vrtu, čaše imajo napolnjene z rožami, simboli lepih čustev in fantazije. Karta kaže idilično otroštvo, v katerem otroci čutijo brezpogojno ljubezen ter podporo, torej občutke, ki jih ni imel priložnosti izkusiti vsak posameznik. Starejši mož, ki jih gleda iz ozadja je simbol brezčasne modrosti – vsi smo otroci božanskosti in naši božanski starši gledajo na nas s skrbjo in ljubeznijo, tudi na načine ki jih naši telesni starši niso bili zmožni.

Kakšna ljubezen vstopa v vaše življenje? Ali ste brezupni romantik? Ste nostalgični? Ali živite v preteklosti, v preteklih sanjah ter fantazijah? Kakšne darove vam ponuja vaš višji Jaz? Ste imeli mogoče travmatično otroštvo zaradi katerega se upirate odraščanju? Ali se soočate s starimi družinskimi težavami? Ali ste v odnosu, ki prehaja v novo obdobje? Ali ste odgovorni za prijatelja ali družinskega člana? Ali vaša ljubezen do doma, družine in tradicionalnih vrednot povzroča konflikte v vašem življenju? Se čutite ljubljene in zaščitene? Kdo vam ponuja, in komu vi ponujate, ljubezen ter prijateljstvo? Vam osredotočanje na preteklost onemogoča življenje v tem trenutku? Ali se vi ali kdo od vaših bližnjih oklepa zastarelih navad ali prepričanj?

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016