Osmica Čaš

Vidimo moža, ki se opira na palico ter pušča za seboj osem čaš, napolnjenih z zamišljanji, sanjami in čustvi. Premika se proti hribu. Nakazano je, da mož zapušča neko čustveno napeto situacijo ter da je na poti do boljšega razgleda, ki se nahaja v bližnjih hribih. Ta odmor bi mu lahko pomagal razčistiti misli in mu pomagal pri reševanju situacije.

Od katerih čustev si jemljete odmor? S čim odlašate ali čemu ste se odpovedali? Od česa se želite »odklopiti«? Ali iščete večje zavedanje samega sebe, čustveno perspektivo ali vizijo? Ali vas kdo zapušča? Ali ste mogoče obrnili hrbet nečemu kar si želite, vendar ne potrebujete? Kaj zapuščate, k čemu se vračate? Kaj vas privlači? Ali je morda čas, da od nečesa odidete ali da sledite svojim občutkom? Ali iščete odgovor na vprašanja kot »Kdo sem in kaj hočem v življenju?« Se bojite neznanega? Kakšnim navadam se hočete odpovedati? Se vam dozdeva, da si zaslužite več kot imate?

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016