Devetica Čaš

Vidimo moža, ki izgleda kot da se je potešil iz čaš, ki jih vidimo v ozadju – te simbolizirajo želje in kreativne možnosti. Izgleda samozavesten in kot da verjame, da se bo uresničilo kar si želi. Miza je prekrita s prtom, kar nakazuje, da nekaj stvari ostaja skritih in da ni mogoče vedeti kaj se pod prtom skriva. Kljub temu, da se je mož potrudil po svojih najboljših močeh, se je potrebno zavedati, da je rezultat odvisen od njegove stopnje duhovne razvitosti.

Kaj imate pod kontrolo? Katera čustva ali misli zadržujete v sebi? Kaj se nabira v vas? Ali se zavedate, da če ne uporabite tega kar imate, bo šlo to v nič? Katere sanje se vam uresničujejo? Katere želje ali sanje bi bilo dobro za nekaj časa prestaviti na stranski tir?  Glede česa pretiravate? Kaj je razlog za vaše samozadovoljstvo? Ali se zavedate, da vaš materialni svet podpirajo spiritualni temelji? Ali se zavedate, da so materialne dobrine prehodne, duhovne dobrine pa večne? Ali vam manjka čustvene varnosti? Se počutite zadovoljne, ali si želite več? Ali vam je na voljo čustvena podpora? Ali razmišljate o magiji, ki stoji v ozadju vaših dosežkov?

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016