Dvojka Novcev

Vidimo lahko mlado osebo, ki balansira dva novca, simbol fizičnega dela in reči, novca pa povezuje znak za neskončnost. Uči se o duhovni vrednosti fizičnega dela, ter videnja neskončnega v življenju -  čemur se v kabalističnem smislu reče videnje »velikega v majhnem«. V ozadju vidimo na valovitem morju pluti ladje, kar nakazuje, da na vsako človeško plovilo vplivajo fizikalne spremembe, modrost pa leži v ohranjanju ravnovesja med življenjskim vzponi in padci. Spoznanje, da so fizične reči in situacije orodja ki pripomorejo k duhovni rasti, lahko prinese pomirjenje.

Kako uspevate z usklajevanjem vseh obveznosti? Ali mislite, da boste kmalu spustili vajeti iz rok? Ali poskušate balansirate nasprotujoče si zahteve? Ali potrebujete časa za počitek in relaksacijo? Ali ste preobremenjeni z razmišljanjem o financah? Ali razmišljate o spremembi življenjskega sloga ali kariere? Ali prepoznate, da so materialne dolžnosti v svojem bistvu duhovne? Ali se morate odločiti med dvema zadevama, ki ju želite početi? Ali ste preobremenjeni? Ali imate težave s skrbjo za dom, družino, delo ali telo? Čutite nemir zaradi negotovosti v vašem življenju? Se počutite razdvojene med brezskrbnim uživanjem in srečo, kot jo prinašata dobro počutje in zdravje?

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016