Štirica Novcev

Novce lahko vidimo na moževi glavi, pri srcu ter pod nogami – podoba nakazuje, da je preobremenjen z materialnimi zadevami in da čuti potrebo po oklepanju k temu kar si je prislužil. Njegov položaj – to da sedi izven mesta – kaže, da si mora vzeti čas za skrb zase preden lahko skrbi za druge. Obstaja tudi možnost, da želi pomagati tistim, ki so pomoči potrebni.

Čutite strah ker mislite da vam hoče kdo vzeti nekaj za kar ste garali? Kakšne varnosti se oklepate? Kako vas materialne dobrine distancirajo od vašega Jaza ali drugih ljudi? Je morda ogrožena vaša finančna varnost? Kaj bi lahko pripomoglo, da bi se počutili bolj varno v tem svetu, ki se konstantno spreminja? Ali morda zlorabljate svoj položaj? Ste morda v obdobju, ko čutite, da se morate najprej naučiti skrbeti za sami sebe? Kakšne dobrine pridobivate ali izgubljate? Kaj pomeni za vas »imeti dovolj«? Se morda obnašate skopuško? Ali si jemljete kar vam pripada? Kaj hočete zaščititi ali ubraniti? Ali vas zaradi preteklih izkušenj skrbi tvegati na področju financ? Ali konstantno razmišljate o denarju ali dobrinah? Ali se zavedate, da je najpomembnejša dobrina vaše zdravje? Ali posvečate preveč časa materialnim dobrinam in pozabljate na vir vsega stvarjenja?

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016