Petica Novcev

Vidimo lahko dve obubožani osebi, morda sorodnika, kako se prebijate skozi sneg in mraz. Nad njima vidimo okno okrašeno s petimi novci. Stiska in siromaštvo prevevata podobo. Sijoče okno nad njima pa nakazuje duhovni razvoj, ki ga lahko prinese takšen položaj. Okno tudi nakazuje, da sta se osebi v tej situaciji znašli zaradi preteklih dejanj ali karme.  Starejša interpretacija podobe je osebi opisovala kot pripadnika uboštvenega ali beraškega meniškega reda.

Zakaj živite kot odpadnik? Kakšno luč pogrešate v vaši temi? Ste raje neodvisni kot da prosite za pomoč, ki pride s pogoji, ki jih ne bi mogli spoštovati? Kakšno materialno izgubo doživljate – na področju službe, družine, doma, financ? Kateremu udobju se odpovedujete? Se čutite duhovno bogate čeprav ste materialno revni? Kakšna notranja luč vam je na voljo in vas lahko vodi skozi težke čase? Komu pomagate v času bolezni ali finančnih težav? Koga bi lahko vi prosili za pomoč? Ste vi ali kdo od bližnjih preponosni da bi prosili za pomoč? Mogoče komu jemljete moč s tem, da jim pomagate? Ste nespretni na finančnem področju? Se poigravate z idejo skromnejšega življenja? Ste mogoče preleni da bi poskrbeli zase? Ali se za vas končujejo kakšni težki časi? Za učite sočustvovati z drugimi?

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016