Šestica Novcev

Vidimo lahko dobro oblečenega moža, ki tehta denar na tehnici v desni roki ter ga nato deli med revne. V zraku lahko vidimo šestero novcev, kar kaže na to, da prihaja želja po deljenju svojega bogastva iz višav. Mož z tehnico predstavlja našo višjo dušo, duh ali naš Jaz, ki nudi vsakemu od nas pogoje, torej telo, okolje, itd., ki jih potrebujemo za duhovno rast, tudi če se tega ne zavedamo.

Kaj dobivate s tem ko nekaj dajete? Kaj dajete s tem ko nekaj prejemate? Kakšna poslovna transakcija je v postopku? Kakšne dobrine delite z drugimi ali katerih vam primanjkuje? Katero darilo, ki vam je bilo dano, se sedaj uporablja za napad na vas? Kdo vas podpira pri vašem delu? Komu ste mentor? Ste že razmišljali o tem da bi darovali anonimno? Kakšno krivdo čutite v povezavi z darili? Kdo izkorišča vašo dobroto, koga vi izkoriščate? Ste nehvaležni? Bi bili lahko bolj velikodušni? Koga podkupujete, ali kdo podkupuje vas? Dajete ali prejemate preveč? Ali dovolj cenite vaše talente ali produkte? Ste preveč ponosni, da bi sprejeli finančno pomoč? Ste vi ali kdo drug zaradi denarja v položaju moči? Ali dovolj plačujete tiste, ki delajo za vas? Ali dajete drugim to kar potrebujejo, ali le to kar ste sami pripravljeni dati? Kdo je resnični dajalec vsega kar obstaja? Ali prejemate denarno pomoč?

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016