Sedmica Novcev

Vidimo lahko moža, ki strmi v sedem novcev, ki predstavljajo materialni svet. Novci so pritrjeni na zelenje, mož pa se naslanja na motiko. Morda omahuje med dvema opcijama: ali naj se preda temu kar je ali zaskrbljenosti glede tega kar še pride.  Njegova poza nakazuje, da je izgubil nadzor nad stvarmi. Rastline bojo dozorele ko bo čas za to, ne glede na njegove želje. Zdi se, da je storil vse kar je lahko, da bi zelenje obrodilo sadove – zdaj je čas da narava stori kar mora.

Ali ponovno ocenjujete svoje življenje? Kakšen cikel se bliža koncu? Ali cenite kar ste dosegli? Ste pretirano navezani na določen rezultat? Kaj rase skozi vaše trdo delo? Kje bi lahko popustili in pustili naravi da prevzame vajeti? Kateri projekt se je prestavil? Zaupate v investicijo ali ste glede nje nemirni? Ali potrebujete več potrpljenja? Katere sposobnosti želite pridobiti? Se vam zdi da imate malo energije? Ali čakate, da se zgodi nekaj pomembnega? Kaj uspeva tudi brez vašega truda? Ali spoznavate, da vam v določeni situaciji preostane samo čakanje? Ali ste pripravljeni, da požanjete sadove svojega dela? Ali premišljujete o spremembi delovnega mesta? Se počutite zdolgočaseno? Si želite živeti bližje naravi? Kaj se učite iz svojih napak?

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016