Osmica Novcev

Novci so vrhunec kreativnega procesa. Vidimo lahko rokodelca, ki izdeluje novce ter razkazuje rezultate svojega dela, osem novcev. Podoba nam kaže, da vaja dela mojstra. Rokodelec se meditativno osredotoča na vsak svoj izdelek, iz česar lahko razberemo da potrebujemo za to, da se v nečem izpopolnimo fokus (palico), strast in domišljijo (čaše), mentalno disciplino (meči) ter tudi energijo in vztrajnost (novci).

Kaj zaključujete? Kakšna nova spretnosti, bi vam lahko pomagala pri večjem zaslužku? Se počutite polne zagona ali utrujene in lene? Ali zaključujete ali šele začenjate s šolanjem ali izobraževalnim tečajem? V čem se izpopolnjujete? Ste spretni s svojimi rokami? Ali se zavedate, da vaja dela mojstra? Ali ste dober vzgled? Kako bi lahko bilo vaše vsakodnevno delo tudi duhovna vaja? Kaj vam jemlje pozornost, čas in energijo? Ste nezaposleni ali na prenizkem položaju? Si želite spremembe službe ali kariere? Ali uživate v svojem delu ali takega dela še niste našli? Vam je mar za delo, ki ga opravljate? Ali uživate v tem, da ste produktivni? Je vaše delo preveč naporno ali vaš nadrejeni preveč zahteva? Ste preveč navezani na delo?

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016