As Čaš

Vidimo lahko čašo, simbol dovzetnosti in zadrževanje, kot tudi elementa vode, ki predstavlja čustva in domišljijo. Čašo drži roka, ki sega iz oblakov. Karkoli je nalito v čašo, prevzame njeno obliko. Voda simbolizira tudi univerzalno kreativno materijo iz katere izhaja vse kar se manifestira v svetu. Vidimo kako se izteka iz čaše v vodo pod njo, ki predstavlja svet. Celotna podoba nakazuje hranjenje zemlje. Ta materija, ki jo prejme vsaka človeška domišljija, prevzame obliko te hranilne posode oziroma osebnosti v katero vstopi. Grlica, simbol Svetega Duha, ponuja dar čaši – kaže nam to, da vsa čustva in ideje prihajajo iz višav in lahko na njih gledamo kot gostitelje nebeškosti.

Dvojka Čaš

Prikazana sta mlada ženska ter mladi fant, ki se zaobljubljata drug drugemu z zaprisego čaš. Simboli nakazujejo možnost intimnosti med dvema posameznikoma ter tudi soočanje notranjega moškega in ženskega podzavestnega ter zavestnega dela – animus in anima. Rezultat tega spoznavanja je intimnost s samim seboj.  Nad njunima glavama se dviga Hermesova palica, simbol zdravljenja in obnavljanja – nakazuje da je rezultat takega združenja lahko modrost in obnavljanje.

Trojka Čaš

Vidimo tri mladenke, ki druga drugi ter višjim silam ponujajo čaše, napolnjene s kreativnimi možnostmi. Številka tri nosi konotacijo ustvarjalnega prizadevanja – združevanje dveh sil, ki nato tvorita novo komponento. Podobo prevevajo čustva obojestranskega razumevanja, strinjanja, ljubezni, upanja in hvaležnosti.

Štirica Čaš

Mladi mož sedi pod drevesom ter razmišlja o treh čašah na travi pred njim. Roka, ki sega iz oblakov, mu ponuja četrto čašo. Moževe roke so prekrižane, kar nakazuje, da navkljub zunanjim pritiskom raje gleda vase ter se osredotoča na lastne notranje vzgibe. Čaše se znova kažejo kot kreativne zmožnosti, ter nakazujejo pomembnost potrpljenja – včasih je potrebno pustiti stvarem dovolj časa, da se razvijejo. Potrebno je potrpežljivo čakati na to da se pokaže prava stvar in zaupati v lastno intuicijo, ki nam pove kdaj je primeren čas za premik.

Petica Čaš

Ogrnjena ženska glede postrani na tri prevrnjene čaše, dve čaši ji stojita za hrbtom. Slika kaže, da mora preden se posveti stoječim čašam – torej ustvarjalnim zmožnostim, ki so pred njo – žalovati za tem kar je bilo izgubljeno. Karta prav tako prikazuje nekoga, ki je obtičal v izgubi, depresiji, žalosti in jezi ter potrebuje pomoč.

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016