Kozorog

(22. December - 19. Januar)

10 kozorogKozorogi so trdni in zanesljivi ter odgovorni do sebe in drugih. Varčni so in svoje življenje gradijo počasi, a upoštevajo vsa pravila. Če so prisiljeni delovati nepošteno, so sami najbolj nesrečni. Imajo močan občutek zato, kaj je prav in kaj ni. V službi ali resnem poslovnem okolju so vedno zadržani. Drugačni so v bolj sproščenem okolju, v družbi, kjer znajo biti prav zabavni in duhoviti. Res, da niso preveč sočutni (seveda je to odvisno tudi od drugih elementov v karti), a znajo prisluhniti in svetovati človeku v stiski. 

Kozoroginje so podobne kot moški pripadniki znamenja, a bolj nežne in pozorne do svojih otrok. Imajo prirojen občutek, da pomagajo tistim, ki so šibkejši od njih.Kozorogi morajo zaradi svojega načina življenja, vlaganja vse svoje energije v vsakodnevno delo, jesti močno, lahko tudi bolj začinjeno hrano. Važno je tudi, da se dovolj gibljejo. Vadba mora biti intenzivna in zahtevna.

 

 

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016