Škorpijon

(23. Oktober - 21. November)

08 skorpijonSkrivnostnost in močna volja sta dve lastnosti, ki zaznamujeta to vodno znamenje, ki ga lahko v naravi predstavimo s simbolom globine oceana. Od življenja in ljudi, ki ga obkrožajo škorpijon pričakuje veliko. Zaradi svoje strastne narave, se velikokrat zapleta v različne težave, ki mu lahko prinesejo izgubo ali sramoto. Veliko se ne ozira na to, saj je mojster preobrazbe in velikokrat se popolnoma spremeni.

Moški škorpijoni so na videz prijazni in dostopni. Želijo narediti vtis, da nikomur nočejo škodovati. je precej ljubosumen in zavisten. Kljub temu je odločen in veliko doseže sam. Prijateljev ima bolj malo, a ti so mu zvesti in se nanj lahko poplnoma zanesejo. Dane besede ne prelomi in to tudi od vas pričakuje. Ne prenese izdajalcev, saj sam zna zadržati tuje skrivnosti zase.

Škorpijonke živijo v svojem notranjem svetu, ki je izredno bogat in poln mračne domišlije. Vedno delujejo malo tragično in njihov pogled je zelo zapeljiv. Zelo rade imajo moško družbo in v primeru, da ji je všeč vezani moški, ne bo pomišljala in ga bo prevzela tekmici. V nasprotnem primeru, če se to zgodi njej, se bo kruto maščevala in svojemu partnerju in njegovi ljubici.

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016