Horoskop za december 2017

OVEN

Letošnji december bo za vas resnično vesel, saj boste zadovoljni, da se zaključuje precej naporno leto. Ker bo ves december Merkur potoval navidezno nazaj, boste imeli možnost, da določene napake popravite in neobremenjeno vstopite v novo leto. Konec meseca boste začutili prav posebno povezavo z ljubljeno osebo.

 

BIK

Veliko boste razmišjali in v sebi oblikovali nekakšno osebno bilanco celotnega leta. V ljubezni boste premalo spontani, saj boste želeli neprestano nadzorovati svojega partnerja. V bistvu boste s tem zakrivali lastno negotovost, saj v resnici ne boste vedeli, kakšna so vaša prava čustva.
 

 

DVOJČKA

Vladar in podpornik vašega znamenja Merkur bo skoraj ves december potoval retrogradno in vam pošiljal razne dvome in negotovosti, ki bodo vezane na občutek, da veliko stvari v življenju ne morete spremeniti. Ko boste sprejeli to dejstvo, se boste lažje lotili tekočih nalog in tudi dosegli ravnovesje tako pri poslih, kot v ljubezni.

 

RAK

V veselem decembru boste samski doživeli čustveni preporod in začeli vezo z osebo, ki jo boste spoznali preko sorodnikov. V poslovnem svetu boste doživeli kar nekaj sprememb, ki vam bodo prinesle napredovanje. Malo stresno dogajanje bo zamajalo vaš imunski sistem, zato ga boste okrepili z zdravim prehranjevanjem tudi med prazniki.

 

 

LEV

V zadnjem mesecu letošnjega leta boste uživali v pozornosti svojih sodelavcev, ki bodo prav iskali vašo družbo. Težko boste odklonii povabilo na večerno pijačo. Samski boste imeli več priložnosti za začetek veze v kateri bo prevladovala strast. Veliko je verjetnosti, da boste čustvena doživetja pomešali z poslom.

 

 

DEVICA

Letošnji veseli december in bučno praznovanje vas ne bo preveč zanimalo. Raje boste iskali miren kotiček v prijetni gostilni ter poglobljene pogovore v izbrani družbi. Konec meseca boste potrebovali veliko energije, da končate nek službeni projekt, ki ga boste želeli prevočasno zaključiti.

 

 

TEHTNICA

Medtem, ko bodo drugi uživali v decemberski dogodkih, boste vi prisiljeni delati. Tudi odnosi z ljubljeno osebo bodo zaostreni, saj se vam bo velikokrat zdelo, da živi svoje življenje in se ne zmeni za vaše potrebe. Bolje bo, da ne vzkipite in malo počakate.

 

 

ŠKORPIJON

Malo bolj se boste morali potruditi v službi, saj ste se v zadnjem času večino časa ukvarjali s svojimi prijatejlji in pomagali razreševati njihove težave. Še bolj se boste potrudili, da boste imeli čas za svoje drage. Ne razmetavajte z denarjem, saj boste drugače prisiljeni zaprositi za posojilo.

 

 

STRELEC

December je vaš mesec in letos boste resnično uživali v prednovoletnih srečanjih in zabavah. Obiskal vas bo znanec, ki ga že dolgo niste videli in imela se bosta resnično lepo. V drugi polovici meseca boste imeli več obveznosti v službi, ki jih boste uspešno opravili, saj lahko pričakujete nove delovne izzive v prihodnjem letu.

 

 

KOZOROG

V prvi polovici meseca boste malce zmedeni in zasanjani. Vaša siceršnja odločnost se bo umaknila bolj nežnemu in prijaznemu delovanju iz ozadja. Konec meseca boste bolje razpoloženi, saj vam sprostitev v krogu družine vedno največ pomeni in vas stimulira, da postanete še boljši.

 

 

VODNAR

Ljubezenska doživetja bodo v mesecu decembru zelo pestra in imeli boste veliko priložnosti, da se resnično sprostite v družbi osebe, ki vam veliko pomeni. Tudi v poslu boste napredovali, saj vas bo vaša prizadevanja in talente opazila oseba, ki zaseda pomemben položaj.

 

 

RIBI

V službi in poslu se bodo vrstile priložnosti, zato vseh kljub najboljši volji, ne boste mogli izkoristiti. Vezani boste začutili, da ste pripluli v miren pristan ter uživali v prijetnih trenutkih, kot znate le vi. Konec meseca boste uredili odnose z družinskimi člani in se več družili z njimi.

 

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016