Strelec

(22. November - 21. December)

09 strelecTelesno in duhovno živahni predstavniki ognjenega znamenja bodo znali v vsakem trenutku pokazati svojo vročekrvnost in se zavzeti za pravičnost. Pravo jim pomeni pravičnost in ne podpirajo krivice. V življenju ljubijo spremembe in se zlahka prilagajajo nanje. Večinoma te spremembe kar sami sprožijo, saj se hitro začnejo dolgočasiti. Radi spoznavajo nove ljudi in hitro spletajo prijateljstva. Obožujejo potovanja in bivanje v tujini.

Moški predstavniki znamenja so izjemno družabni, zabavni in radovedni. Zanima jih vse in ni jim dovolj, da o nečem berejo ali slišijo, sami morajo na pot in raziskati zadevo. Na potovanjih iščejo stik z domačini, se z njimi pogovarjajo, jedo njihovo hrano in spoznavajo običaje. Zaljubijo se močno in strastno, a jih strast kmalu mine. V zakonu so lahko samo z osebo, ki jih zelo upošteva in podpira prav v vsaki stvari.

Strelke so izjemno zabavne, družabne in duhovite osebe. Večinoma v družbi glasno govorijo, tako da so opazne. Imajo veliko prijateljev in znancev. Ko se poročijo, so dobre žene in matere. So odlične organizatorke in dobre gostiteljice. Ko se zaljubijo, se zaljubijo za vedno in če je to njihov partner z njim ostanejo vse življenje. Če v partnerja niso zaljubljene ali jih razočara, ga zapustijo.

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016