Tarot vedeževalka Danaja

O vedeževalki Danaji

Vedeževalka Danaja se s spirtiualnim svetom ukvarjam že več kot 20 let. Osebno in preko telefona vam svetujem s pomočjo Tarot kart in astrološkega uvida. Skozi celotno leto pripravljam tudi dnevne in tedenske astrološke preglede, enkrat na mesec pa tudi pregled dogajanja na ljubezenskem področju. Osebni obiski in telefonski klici so zelo diskretni in vam zagotovo pomagajo pri vseh težavah v življenju. Včasih rabite nekoga, ki vam bo direktno povedal kaj se bo zgodilo in kaj morate spremeniti, da boste delovali bolj v harmoniji s kozmosom.

Tarot vedeževanje

Vedeževanje iz Tarot kart je ena najstarejših oblik vedeževanja, ki se je obdržalo zaradi neverjetne natančnosti. Rabiš samo karte in medija, ki zna pravilno interpretirati vse oblike simbolov. Kljub temu, da nekateri dvomijo v njih, je realnost taka, da karte vedno pokažejo določeno pot v življenju, ki bi ji morali slediti. Sledenje tej poti vam lahko olajša marsikateri problem, ki se vam lahko pojavi v življenju.

Ljubezenski in poslovni nasveti ter življensko svetovanje

Redno se pojavljajo vprašanja na katerih področjih lahko pomagam: Odgovor je preprost, če potrebujete nasvete na ljubezenskem ali poslovnem področju, ali pa rabite splošne nasvete za ravnanje v določeni situaciji, potem sem pravi naslov za vas. Spodaj so našteti primeri vprašanj na katera se lahko zlahka odgovori z vpogledom v Tarot karte.

  • Kakšni so vaši obeti na ljubezenskem področju? Prihod potencialnega partnerja v bodočnosti?
  • Ali vas partner vara ali gre za kaj drugega?
  • Preverite kakšne so vaše možnosti za resno zvezo z vašo simpatijo (za natančnejšo numerološko analizo kompatibilnosti povejte datum in uro rojstva).
  • Uspeh v poslovnem okolju in možnosti za napredovanje?
  • Finančni obeti in izboljšanje vaše situacije.

Poceni vedeževanje preko telefona

Komercialna številka: 090 44 74

Od 1,99€/min. Več informacij.

Zakup minut: 030 370 861

Že za 1€/min. Več informacij.

Cenejši zakup minut preko Monete ali s plačilom preko predračuna. 

 

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016