Letni horoskop 2017

OVEN

oven simbol

Čarobno vzdušje  na začetku 2017 se bo kmalu razblinilo, saj vas bo  čakalo  cel kup službenih obveznosti,  ki jih ne boste smeli zanemariti. Kljub vaši odločnosti in jasno določenim ciljem, boste v službi imeli težave, ko boste svoje ideje predajali naprej. Vaša odločnost marsikomu ne bo všeč, a se bo moral sprijazniti in priznati vaše dosežke. Še posebej uspešni boste pri pridobivanju novih znanj. Sončeva vladavina bo ugodno vplivala tudi na vašo vitalnost. Letos boste imeli več možnosti, da se posvetite obnovi svojih telesnih moči, tako da ne pozabite na redno vadbo. Še posebej intenzivno  boste februarja telovadili samski. V tem obdobju boste pritegovali poglede in prav med vadbo lahko preskoči iskrica, ki bo zanetila ljubezenski ogenj. Jupiter, planet srečnih priložnosti bo  še vedno deloval v vaši partnerski hiši, kar bo krepilo odnose s partnerjem. Ob pravem času boste znali skleniti kompromis, s katerim bosta oba zadovoljna. Možno je, da se v prvi polovici leta odpravita na daljše potovanje, kar bo  še okrepilo vajine vezi. V jeseni boste zelo delavni in rezultati vaših prizadevanj bodo vidni na vašem bančnem računu. Pazite, da vas ne zanese v prevelike investicije in nepotrebno trošenje.

Moto leta: Moder vladar skrbi za svoje potrebe in zadovoljno deli podanikom po  zaslugah.

BIK

bik_simbol

Leto 2017 bo za vas čas preizkušenj, saj boste morali bolj odločno pokazati svojo avtoriteto. Ker imate raje bolj lagoden način in ste zadovoljni tudi z bolj počasnim napredovanjem, boste vsaj v prvi polovici leta nezadovoljni. Venera, vaša nebeška zavetnica in zaščitnica bo v tem času potovala nazaj in veliko boste razmišljali o preteklosti ter se spraševali, kje ste pogrešili. Samski boste iskali stik z bivšimi, saj se boste bali osamljenih večerov in noči. Več vam bo pomenil občutek varnosti, kot resnični občutek sreče. V drugi polovici leta boste odločnejši in pogumnejši. Svoje sodelavce boste znali pritegniti z zanimivimi svežimi rešitvami. Malo bolj   boste morali popaziti na svoje počutje in redno rekreacijo, saj boste konec leta drugače boleče občutili posledice lagodnega  sloga življenja. Vaš partner bo v  tem  času vaš motivator, zato se prepustite njegovemu ali njenemu vodstvu. V službi vas čaka v drugi polovici leta precej novosti, ki jih boste morali sprejeti, čeprav boste z nostalgijo mislili na čase, ko je bilo po vaše vse drugače in bolje urejeno.

Moto leta: Bolje je sprejeti negotove spremembe v svoje življenje, kot vztrajati pri starih, neuporabnih rešitvah.

DVOJČKA

dvojcka simbol

Dvojčki boste v živahnem letu 2017 uživali, kljub temu, da boste doživljali tudi padce. Obožujete spremembe in ste se pripravljeni hitro prilagoditi. Novo leto bomo praznovali v času, ko bo vladar vašega znamenja Merkur po nebu potoval nazaj in vam prinesel manjše težave. Bolj kot bučno silvestrovanje, vas bo privlačilo mirno praznovanje v krogu bližnjih, kjer se počutite ljubljeni in sprejeti.Leto 2017 vam bo na delovnem področju prineslo veliko preizkušenj. Nadrejeni bodo poostrili nadzor nad vašim delom in velikokrat boste morali zagovarjati svoje postopke. Tudi tisti, ki ste pri svojem delu samostojni boste morali urediti svoje poslovanje in resno odpraviti svoje pomanjkljivosti.  Vaše ljubezenske vezi bodo tudi letos na preizkušnji. Saturn bo vaši hiši partnerstva podpiral predvsem resne veze in vas preizkušal, če boste skrenili. Samski se lahko končno odločite in  prijatelju/ici odprete svoja čustva in se odločite za trdnejšo vezo. Kmalu boste ugotovili, da vam stalnost prav ustreza in poživlja tudi druge vaše odnose.Počutje bo boljše, če ne boste zanemarili določenih znakov. Pijte dovolj tekočine in ne zanemarite pravil zdravega prehranjevanja. 

Moto leta: Če ne bomo sami poskrbeli zase, bomo prisiljeni sprejeti pomoč. Komu naj naložimo odgovornost za svoj napredek?

RAK

rak simbol

Velikokrat imate občutek, da se življenje odvija drugim, vi pa  ostajate samo opazovalec in podpornik. Dostikrat se sami spravite v položaj žrtve, saj resnično želite pomagati ljudem in se pretirano posvečate težavam drugih, na svoje pa pozabljate. V letu 2017 ne bo pretirane spremembe. Vaša prizadevanja, da bi napredovali, bodo kljub močnemu trudu obtičala na mestu. V pozni jeseni bo Jupiter prešel  v znamenje sorodnega Škorpijona in šele potem boste lahko občutili olajšanje in se veselili rezultatov. Zelo dobro se boste počutili v domačem  okolju in na vsak način boste želeli, da se vsi člani vašega gospodinjstva dobro počutijo.  Veliko boste prispevali, tudi v materialnem smislu, da se domače razmere uredijo ali celo izboljšajo. Čeprav imate občutek, da je vaša sreča v ljubezni preveč opoteča, boste v letošnjem letu prišli na svoj račun. Samski boste v prvi polovici leta spoznali osebo, ki bo vam zelo pomembna. Potrudite se, saj si želite spremembe.  Zaradi delovnih naporov boste opuščali skrb za zdrav življenjski slog. Posledice boste občutili predvsem kronični bolniki. 

Moto leta: Vsak ima v življenju posebno nalogo, ki se ji mora posvetiti z vso predanostjo. Opraviti jo mora sam in se pri tem zavedati svojih pravic in  dolžnosti.

LEV

lev simbol

Leto, ki  je pred vami bo zaznamovala vladavina vašega nebeškega podpornika Sonca, svetila, ki daje in ohranja življenje na zemlji in vitalnost v nas samih. Sončevo leto bo prineslo v vaše poslovno življenje sijaj, ki si ga želite in za katerega si prizadevate. Končno boste začutili,  da vam na delovnem mestu dajejo priznanje, ki si ga resnično zaslužite. V jeseni boste želi rezultate svojega dela v preteklih letih. Finančni prilivi bodo izdatnejši, kar vas bo še bolj razveseljevalo. V ljubezni boste imeli več sreče v prvi polovici leta, ko se bodo samskim odprle nove možnosti. Počitnice boste preživeli v svojem elementu, bučno in raznoliko, kar vas bo izstrelilo med zvezde. Vaša želja po stalnosti in vezi, ki vas bi resnično osrečevala se bo v letu, ki je pred vami začela uresničevati. Vesele novice se boste razveselili tisti, ki si želite, da se bo vaša družinica povečala za novega člana. V prihodnjem letu se boste dobro počutili v svoji koži in zato tudi ne bo večjih težav z zdravjem.  Malo kritično obdobje bo le okoli sončnega mrka, ki se bo zgodil v vašem znamenju. Veliko več kot prejšnja leta se boste ukvarjali s drugimi in jim pomagali napredovati. Osrečevalo vas bo dobrodelno delo.

 Moto leta. Skrb za dobrobit drugih veča tudi naše zadovoljstvo in nam prinaša nove dobičke.

DEVICA

devica mini

V letu 2017 boste napredovali počasneje. Ker je vaše znamenje  med najbolj pridnimi  v celem zodiaku,  boste večkrat razočarani. Ne prenesete zakulisnih igric v katere boste zapleteni v svojem poslovnem okolju. Posebej bodite previdni v obdobjih, ko  se vaš nebesni vladar Merkur premika retrogradno, kar se bo zgodilo prvič že v prvi polovici januarja. V ljubezni se težko prilagajate in sprostite svoja prava čustva. Predvsem dokler ne spoznate pravega ali prave. V prihodnjem letu spoznate nekoga, ki bo spremenil/a vaša prepričanja. Na splošno boste srečnejši, ker boste v odnosih bolj samozavestni in izžarevali večjo samozavest. Na delovnem mestu boste sicer uspešni, a se boste morali za svoj položaj boriti z močnimi nasprotniki in konkurenti, ki vas ne bodo pustili, da bi v miru užili svoje dosežke. Zaradi napetosti na delovnem mestu vas bo večkrat mučila nespečnost. Nerešeni konflikti v odnosih s sodelavci bodo vzrok bolečinam v želodcu. Pravilna prehrana in občasno gibanje na svežem zraku, v naravi, bo v letu, ki je pred vami skorajda nujnost, da okrepite svoj občutljivi živčni sistem.

Moto leta: Pravočasno moram poskrbeti za svoje potrebe in se zaradi tega vedno počutim odlično v svoji koži.

TEHTNICA

tehtnica simbol

Leto v katerega vstopamo, bo za vas obdobje novih priložnosti na področju ljubezni in posla. Proti koncu leta boste imeli več sreče pri vlaganjih in pridobivanju denarja. Planet Jupiter bo še do začetka oktobra v vašem znamenju in obarval vašo osebnost z zanimivimi in privlačnimi odtenki. Optimistični in zabavni boste ter  privlačni za poslovne partnerje. Množica slikovitih ponudb lahko malo zamegli vašo  presojo, zato se pazite preveč mamljivih ponudb, saj se za njimi lahko skriva goljufija. Vaša nebesna zaveznica Venera bo v prvi polovici leta na svoji poti potovala nazaj, zato boste morali biti precej previdni, saj se lahko zapletete v vezo, ki bo samo na videz prava in boste kasneje razočarani. Samski lahko obnovite vezo z  nekom, ki je nekoč igral za vas pomembno vlogo.Planet  Jupiter je planet obilja  ter vas lahko malo zapelje v pretiravanje  tako pri hrani kot tudi v druge vrste nezmernosti. V letu, ki je pred vami lahko začnete z bolj intenzivno vadbo, kar se bo kmalu  poznalo na vaši postavi. 

Moto za leto 2017: Sami lahko največ naredite za svoje dobro počutje in nevidne sile Univerzuma bodo poskrbele, da boste zdravi in vitalni.

ŠKORPIJON

skorpijon simbol

Srečni boste vstopili v Novo leto, ki bo za vas bolj veselo, saj ne boste več pod direktnim vplivom omejevalnega planeta Saturna. Nasprotno  energije vam ne bo primanjkovalo, po oktobru, ko bo v vaše znamenje prišel srečonosni Jupiter, pa tudi priložnosti ne. Malo več težav boste imeli na finančnem področju, kjer že nekaj časa ne najdete pravega ravnovesja med pridobivanjem in trošenjem. Malo več  nadzora nad slednjim bo vsaj v drugi polovici leta prineslo večje blagostajne. Svoja čustva, ki so intenzivna in globoka, boste malo skrivali, saj se bojite, da vas bo  partner razočaral, če boste preveč iskreni. V drugi polovici novega leta boste bolj zaupljivi in pripravljeni sklepati kompromise, da bi osrečili svojega izbranca ali izbranko. Leto vladavine Sonca bo tudi vam prineslo večjo vitalnost, ki jo boste morali ohranjati s pomočjo intenzivne vadbe, ki vas uravnovesi. Samski boste iskali priložnostna znanstva, ki se lahko  sčasoma spremenijo v kaj več. 

Moto leta: Sami smo najboljši in najbolj ustrezni Ustvarjalci svojega življenja.

STRELEC

strelec simbol

V preteklih letih vas sreča ni pretirano razvajala. V letu, ki je pred nami se to ne bo spremenilo, saj bo omejevalni planet Saturn v vašem znamenju do izteka leta nadzoroval vaše ravnanje, kar ne bo preveč prijetno. Na delovnem mestu boste pričakovali in si želeli spremembe, ki pa se žal ne bodo zgodile.   V partnerju/ici boste iskali veliko opore in se nanj/o velikokrat zanašali tudi na materialnem področju. Samski boste imeli kar nekaj možnosti, da prijateljske vezi, ki se bodo spletle v tem obdobju prerastejo v nekaj več. V družbi in med sodelovci boste postali priljubljeni. V jeseni, ko bo v znamenje Škorpijona prešel vladar vašega znamenja Jupiter se boste počutili še bolj utesnjeni. Več časa boste posvečali sebi in se poglabljali v probleme, ki jih imate vi ali vaši prijatelji ter bližnji. Vse omejitve, ki jih boste doživljali, bodo odzvanjale v vašem počutju. Malo več boste morali počivati. V tem letu boste o sebi in drugih spoznali kar nekaj  resnic o sebi in drugih, ki vam bodo v naslednjih letih prinesle hitrejše napredovanje. 

Moto leta 2017: Zavedati se moramo, da je življenjska šola najdražja, a najbolj učinkovita.

KOZOROG

kozorog simbol

V  letu 2017 lahko pričakujete počasen napredek, kar vam bo veliko pomenilo, saj boste po letih precejšnjih omejitev in nenadnih sprememb, ki ste jih morali sprejeti v svojem čustvenem in poslovnem svetu, končno mirneje zadihali. Jupiter bo  do oktobra v vaši hiši kariere spodbujal  napredek. Presegli boste omejitve in sebi ter svojim sodelavcem dokazali, kaj zmorete. Kljub uspehu ne boste pozabili na šibkejše in pomagali tistim, ki sami ne zmorejo. Veliko se  boste učili in se večkrat odpravili na pot. Res je, da bodo vaša potovanja večinoma povezana s poslovnimi obveznostmi, a taka imate najraje, saj radi združujete prijetno s koristnim. Vaša pričakovanja  v ljubezni bodo velika, zato bo vaš/a partner/ica v dvomih ali si v resnici še želite ostati v vezi z njim ali njo. Samski boste še bolj zahtevni. Družili se boste izključno z ljudmi, ki vas ne obremenjujejo in so duhovno dozoreli, saj so vas pretekle izkušnje naučile, da vas ljudje, ki imajo ne glede na status nižje vibracije, resnično omejujejo. Veliko več časa boste posvetili tudi sebi in se potrudili, da boste telesno dobro pripravljeni. Več gibanja bo pripomoglo k boljšemu počutju in bo spodbuda za naprej.

VODNAR

vodnar simbol

Leto, ki je pred nami in ga bo zaznamovala vladavina Sonca, vam bo  prinašalo nove  možnosti,  ki jih boste z veseljem izkoristili. Oba vaša nebesna podpornika, tako tradicionalni Saturn, kot napredni Uran, bosta na vas delovala iz optimističnih ognjenih znamenj. Jupiter  bo do jeseni prinašal srečo na potovanjih in pri učenju, kjer boste zagnani in uspešni. Še sami se boste spraševali od kod vam toliko novih idej in energije za njihovo uresničevanje. Ljubezenske vezi bodo cvetele od jeseni dalje, ko bo Venera v sorodnem znamenju Tehtnice. Saturn bo v tem času prestopil v strastnega Škorpijona in samski se boste končno res zaljubili. Tudi  tisti, ki ste že vezani boste v vašo vezo  vnesli več optimizma in radosti. Presegli boste svoje omejitve in se bolj predali čustvom, kar bo ugodno vplivalo na partnerstvo. Leto, ki je pred vami bo dokaj dinamično in taki boste tudi vi. Veliko časa boste preživeli v naravi, kar vas bo okrepilo. Še bolj si boste prizadevali, da se okrepite in prebrali več strokovnih člankov na temo zdravja ter včasih obiskali kakšno predavanje na temo ohranjanja vitalnosti s pomočjo naravnih pripravkov. 

Moto leta: Včasih je dobro, da pogledamo izza omejitev, ki smo si jih sami postavili.

RIBI

ribi simbol

Končno bo z Novim letom prišlo leto, ko boste malo lažje zadihali. Čeprav težko priznate, so vas izkušnje, skozi katere ste morali v prejšnjih letih izučile in postali ste samozavestnejši in odločnejši. Planet Neptun bo tudi letos v vašem varnem zavetju spodbujal vašo ustvarjalnost in vas spodbujal k ustvarjalnemu delu.  V letu 2017 boste imeli veliko volje do dela. Nadrejeni vas bodo podpirali pri vaših idejah in vas cenili kot delavca, ki ima izjemno veliko idej in prizadevnosti pri uresničevanju le teh. Nezaposleni boste po oktobru dobili priložnost v tuji firmi ali v tujini. V ljubezni  boste bolj zadovoljni vezani. Tisti, ki ste povezani v strastni ter predani ljubezni boste v letu 2017 v resnici uživali. Partner/ica bo v resnici podpiral/a vse vaše načrte. Jupiter bo do jeseni prehajal vaše področje obnove in  vas spodbujal, da nekaj naredite zase. Morda se boste lotili hujšanja po učinkoviti metodi,  ki ne bo  preveč naporna in boste v resnici izgubili nekaj kilogramov. Predvsem  bo važno, da ne izgubite volje in se polenite.  Počutje bo  dobro. Veliko boste sami prispevali k temu, saj vam bo zdravo prehranjevanje postalo vodilo. 

Moto leta: Veselim se novih izzivov in pri tem iščem nove vzorce obnašanja, ki mi pomagajo duhovno rasti in se razvijati.

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016