Tedenski horoskop (03.10 - 09.10.2022)

Oven

01 oven mini
21.3 - 20.4
V ponedeljek bo Luna v znamenju uravnotežene Tehtnice, ki bo vplivala na odnose, ki jih imate s svojim partnerjem. Konec tedna ste bili zaradi vpliva mlaja precej utrujeni in zelo lahko je prišlo do kakšnih nesporazumov. Zato boste imeli v tem tednu možnost, da zgladite spore in začnete razmišljati bolj pozitivno. Pomembno je, da boste čimbolj sproščeni in nekonfliktni. Spoštujte drugačnost ljudi okoli vas in varujte se prevelike želje po nadzoru drugih. V petek bo luna v Strelcu in v prvem krajcu, zato bodite še posebej previdni. Direktno izrečeno ugotovitev, ki jo vi smatrate kot pošteno ocenitev situacije, lahko nekdo vzame kot globoko žalitev. Med direktnostjo in iskrenostjo obstaja velika razlika.

Bik

21.4 - 20.5
02 bik mini
V začetku tedna bo luna prehajala sorodno, a zračno znamenje Tehtnice. Na delavnem mestu se boste v glavnem trudili, da bi bili odnosi med vami in sodelavci konstruktivni in iskali boste pozitivne rešitve. V torek bo luna prešla v znamenje Škorpijona, kar vas bo usmerilo k partnerju/ici. Tudi tisti, ki ste samski boste uživali v družbi dobrih prijateljev in znancev in zlahka boste pomislili, da bi se lahko vaš odnos z določeno osebo poglobil. Previdnost ne bo odveč. Konec tedna bo luna potovala preko živahnega Strelca, imeli boste energije, ki pa jo boste v glavnem posvetili sebi in obnovi svojega telesa in duha.

Dvojčka

21.5 - 21.6
03 dvojcka mini
Luna bo v začetku tedna potovala preko zračne tehtnice, kar bo v vas budilo ljubezenske energije. Privlačni in zabavni boste ter samski boste zlahka osvajali s svojim duhovitim pristopom. Le preveč vsiljivi ne bodite, posebno, če želite najti nekoga, ki bo delil svojo usodo z vami in si želite urediti svoje življenje. Pretirana razigranost in zgovornost je lahko moteča in bo prej odvrnila, kot pritegnila osebo, ki vam je všeč. V torek bo luna prešla v Škorpijona, znamenje, ki vam navadno ne daje neke pozitivne povezave, a tokrat ne bo tako. Kar nekaj lepih povezav med luno v Škorpijonu, bo vplivalo na vas, da boste še močneje začutili potrebo po predajanju in toplih intimnih stikih. V soboto boste samski začutili močno potrebo po druženju in se prav lahko zapletli v strastno avanturo.

Rak

22.6 - 22.7
04 rak mini
Luna v Tehtnici bo zmanjševala vašo fizično moč, zato se boste morali v službi kar precej potruditi. Tudi doma boste imeli dovolj dela. Mnogi med vami boste temeljito prenovili svoje bivališče, saj se boste zavedli, da morate počasi narediti spremembo. Veste namreč, da lahko računate na pomoč svojih bratov in sester ali starih prijateljev. Ne podcenjujte njihove pripravljenosti pomagati in sprejmite ponujeno roko. Od torka bo luna prehajala Škorpijona, vodno znamenje, ki zna biti precej agresivno, ko želi uveljavljati svojo voljo. Dobro premislite o tem, kaj sploh hočete v ljubezni, saj se lahko konec tedna odločite za napačnega in boste svojo odločitev še obžalovali. Konec tedna bo luna prehajala živahnega Strelca, kar vam bo ustrezalo, saj si bolj kot resnih debat, želite malo sproščenega in veselega ter neobremenjenga z vsakdanjimi skrbmi.

Lev

23.7 - 23.8
05 lev mini
Končno bodo napetosti, ki so bile posledica negativnih vplivov v preteklem obdobju, popustile in bolj optimistično obdobje bo pred vami. V ljubezni boste v začetku tedna doživljali samo lepe trenutke, saj se venera še vedno zadržuje v sosednji Devici in tu ima blagodejen učinek na vas in preko vas na okolico. Še posebej lepo se boste imeli v torek, ko bo v lepi povezavi z luno prinesla samskim novo ljubezen v delovnem okolju ali pa boste v svojem delovnem okoli s pomočjo svoje priljubljenosti pridobili novega poslovnega partnerja, ki vam bo ponudil novo možnost zaslužka. To je tisto, kar resnično potrebujete v tem obdobju. Konec tedna bo luna prešla v ognjeno znamenje strelca. V soboto lahko pričakujete malo več zapletov s svojimi starimi znanci nekako ne najdete skupnega jezika, saj ste se v zadnjem času precej razšli kar se tiče pogledov na določene situacije. V nedeljo boste dosti bolj uživali v prijetni komunikaciji in obujanju spominov na stare čase.

Devica

23.8 - 22.9
06 devica mini
V ponedeljek bo luna prehajala znamenje sosednje tehtnice in čas bo, da uredite svoje finance. Zavedati se boste začeli pomena, ki ga imajo v vašem življenju osebe, za katere ste mislili, da ste jih že odpisali. Na srečo oni niso bili istih misli in v tem tednu se lahko v vaše življenje vrnejo in s svojim vplivom dodajo nove vsebine. Nikakor niste samo otok, ki bi lahko živel popolnoma samostojno brez vpliva drugih. V sredini tedna bo luna prehajala škorpijona in bo na nebesnem svodu povezana s prijetnimi povezavami, tako da boste lažje razrešili določene nesporazume tako s prijatelji, kot tudi sorejenci in nenazadnje sosedi. Pohitite, kajti v petek bo ravno ta komunikacija otežena, bodite previdni.

Tehtnica

23.9 - 22.10
07 tehtnica mini
 
Teden se bo začel z prehodom lune preko vašega znamenja in ker bo le ta lepo povezana s planeti bo vaše življenje zopet mirnejše. Vsekakor boste zadovoljni s svojim vplivom na vaše sodelavce, pa tudi vaši sorodniki bodo končno pokazali malo več hvaležnosti za ves vaš trud, ki ga vlagate, da bi obdržali dobre odnose z drugimi. V sredo popoldan bo luna prešla v sosednje znamenje škorpijona, kar bo vaša prizadevanja usmerilo h konkretnim materialnim ciljem. Čas bo primeren za iskanje načinov, kako napolniti vašo denarnico. V petek ne zaostrujte odnosov s partnerjem, saj boste v tem obdobju še kako potrebovali njegovo ali njeno oporo.

Škorpijon

23.10 - 21.11
08 skorpijon mini
V tem tednu boste imeli kar nekaj vzrokov za zadovoljstvo, saj boste začutili, da zopet obvladujete tako poslovni kot tudi čustveni del svojega življenja. Čedalje bolj se zavedate smisla svojega življenja, kar vas navdihuje, da naredite še več. V tore bo luna prestopila v vaše znamenje in tam do četrkovega večera boste res zadovoljni. V vaše življenje se vrača oseba, ki vam je v preteklem obdobju veliko pomenila, sedaj boste obnovili vaše znanstvo. Samski boste tako malo bolj obremenjeni, vezani pa boste samo poglobili svojo sedanjo vezo in se še bolj povezali s svojim partnerjem, s katerim boste delili določene skrivnosti, kar bo še okrepilo vajino medsebojno zaupanje.

Strelec

22.11 - 21.12
09 strelec mini
Poudarjeno obdobje znamenja device, vas bo spodbujal k učenju in nadaljevanju študija ali pa boste na drugih področjih želeli izpopolniti svoje življenje. Brez uvajanja določenih sprememb v vsakdanji ritem, ne bo šlo. Malo manj energije boste vlagali v odnose in vse prepuščali partnerju/ici. Če vas bo spodbujal/a in se trudil/a okoli vas mu/ji boste odgovorili in se prepustili nežnostim, v nasprotnem primeru boste počakali na po vaše boljše čase. Od sredine tedna dalje bo luna prehajala zagonetnega škorpijona in kar prav koristno bo, če boste določene skrivnosti zadržali zase. Predvsem bodite pozorni na petek , ko boste od svojih vplivnih znancev lahko dobili neko pomembno informacijo, ki vam bo lahko v pomoč, a ni namenjeno, da jo svobodno širite okoli.

Kozorog

22.12 - 19.1
10 kozorog mini
V vaše življenje lahko ponovno vstopi oseba, ki vas je nekoč že podpirala in vam pomagala ter je pripravljena, da vam znova priskoči na pomoč. Tudi tisti, ki bodo v službi, bodo v tem obdobju precej obremenjeni. Kljub temu boste razmišljali o tem, da bi poleg dela, ki ga opravljate, svojo povišano energijo potrošili v kakšni prostočasni dejavnosti. Konec tedna bo luna prehajala strelca in bo prinašala dosti bolj sproščeno vzdušje.

Vodnar

20.1 - 18.2
11 vodnar mini
V ponedeljek bo luna nadaljevala svojo pot po zračnem znamenju tehtnice, kar vas bo spodbujalo k učenju in spoznavanju novih pristopov v delovnem procesu. V službi boste inovativni in vaše zamisli bodo sprejete in pohvaljene. Znamenje Device, ki je v tem obdobju poudarjeno, bo usmerjalo vaše ideje in preko inovativnosti lahko dobite tudi kakšno finančno spodbudo. Od torka dalje bo luna potovala preko Škorpijona in ker bodo tudi njene povezave z drugimi planeti pretežno ugodne, boste dobili veter v krila glede napredovanja in graditve svoje kariere. Konec tedna boste tako še bolj intenzivno iskali pri svojih znancih in ali poslovnih partnerjih pomoč in oporo, saj boste razmišljali, da uberete popolnoma novo poslovno pot, deloma samostojno ali v povezavi, ki temelji na enakovrednem sodelovanju.

Ribi

19.2 - 20.3
12 ribi mini
V tem tednu bodo na dan prišle precej močna nasprotja med vami in partnerjem, ki ste jih na nek način prikrivali in s katerimi se v preteklosti niste želeli soočiti. Vsekakor boste nesporazume dokaj uspešno in na miren način rešili vsi tisti, ki ste v resni vezi in ste navajeni odkrito govoriti o svojih težavah. V sredini tedna bo luna potovala preko škorpijona, malo se boste osvobodili pritiska krivde in postorili vse kar je potrebno, da se obrnejo zadeve, ki vas motijo v vašo korist. Konec tedna se boste sprostili, odšli na krajši izlet, da si napolnite baterije in razmislite o tem, kako v bodoče usmerjati svoje življenjske in poslovne poti, da boste prišli do želelnega cilja. V nedeljo se boste tako imeli že prav dobro in uživali v svoji na novo pridobljeni vednosti.

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016