As palic

Palica, ki simbolizira božansko navdihnjenje in voljo ter predstavlja element ognja in vitalnosti, je prikazana v prijemu roke, ki sega iz oblakov, iz sveta nevidnih toda resničnih sil. Kot podaljšek palca, ki gleda navzgor, poudarja kako pomembno je, da smo pozorno na tisto, kar se nam dogaja pred očmi. Prav tako kaže, da je nujno biti pozoren na to kaj razmišljamo, kaj govorimo, kaj počnemo in kaj smo ter v kakšen namen. Vsaka palica v tem sklopu se odpira navzven, kar nakazuje, da kipi od življenja.

Dvojka Palic

Karta prikazuje moškega ob opazovanju okolja - v eni roki drži globus ter v drugi palico. Ob steni, lahko opazimo še eno stoječo palico. Namera vodi k čuječnosti. Mož premišljuje o tem ali je modro začeti novi projekt ter o tem kam projekt umestiti. Palica, ki je pripeta na steno kaže, da premišljuje tudi o tem, ali ne bi bilo pametno pozornost usmeriti navznoter. Nekateri so mnenja, da karta prikazuje nezadovoljstvo Aleksandra Velikega ob osvajanju ozemelj – karta sprašuje: »Kaj prinaša pravo in trajno zadovoljstvo?«

Trojka Palic

Prikazuje starejšega moža, ki se naslanja na palico ter glede z roba pečine proti morju, kjer je videti tudi nekaj ladij. V ospredju vidimo dve palici. Ladje, ki pljujejo simbolizirajo njegovo inspiracijo ter ideje, ki so že »odplule«. Zdaj se mora odločiti ali naj sprejme pomoč, dve stoječi palici, kar bi povečalo možnost uspeha, ali naj napreduje sam. Vsak uspešen človek sčasoma spozna kako pomembno je sprejeti pomoč drugih, kadar je to potrebno.

Štirica Palic

Prikazane so štiri palice, med katerimi je razpet venec. Plešoči ženski držita v zraku šopka rož, v znak praznovanja. V ozadju vidimo stari dvorec - simbol tradicije. Karta prikazuje pomembnost spoštovanja starih tradicij, običajev ter obredov, prav tako pa nam kaže kako pomembno je ustvarjati nove.

Petica Palic

Petero mož vihti v zraku palice, v igri življenja. Možje se premikajo v različne smeri, kar nakazuje razlike med njimi – razlike v mnenjih, v tem čemu posvečajo pozornost, konfliktne interese ter funkcije, ki jih imajo znotraj skupine. Ena od oseb poskuša pomiriti ostale. Za soobstoj in doseganje skupnih ciljev je potrebno osebne interese postaviti na stran.

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016