Karta Svet

XXI - SVET

Karta Sveta (pripisuje se ji rimska številka XXI) je dvaindvajseta karta v Veliki Arkani. Norec znova vstopi v Svet.

Norčevo Popotovanje:

Sedaj veliko boljše pozna ustroj sveta. Preživel je celotno življenje in sedaj vstopa v nov cikel rasti. Prihodnost je napolnjena z neskončno obljubo. Norec se veliko bolj zaveda samega sebe. Celotno vesolje stremi k temu, da bo dosegel svojo bistvo. Norec bo kmalu začel novo pot, ki ga bo vodila še globlje med tančice svoje podzavesti, tako da sedaj uživa v temu vmesnem trenutku, ki je zamrznjen v času in prostoru. Na karti Sveta obojespolno bitje pleše med Zemljo in Nebesi. V rokah ima palice, obkroža ga pa zeleni venec. V kotih karte so štirje evangelisti, ki skupaj z njim predstavljajo pet elementov Arkane. So predstavniki naravnega vesolja. Karta visi med Zemljo in Nebesi.

Pomen Karte Sveta:

Karta nam sporoča, da nam Svet leži pod nogami in da smo v svojem bistvu popolni, ne glede na to kakšni smo. Karta lahko tudi simbolizira uspešen zaključek obdobja ali projekta, ki ga sedaj lahko proslavimo. Lahko tudi kaže na sadove trdega dela, želi bomo pridelek dolgoletnega truda. V nasprotju s karto kolesa Sreče, karta Sveta ni odvisna od naključij, ampak nas samih.

Če ste v obdobju Sveta:

To je ponavadi za nas izjemno uspešno obdobje. V tem času se ponavadi končujejo uspešni projekti. Simbolizira lahko tudi srečno odraščanje naše družine. Ponavadi je to karta proslavljanja. Lahko, da so nas premestili na boljše delovno mesto, ali pa smo uspešno zaključili šolanje. Karta Sveta je lahko tudi svarilo, da se kmalu začenjajo novi projekti in da je sedaj čas za proslavljanje, ker se bo trdo delo kmalu nadaljevalo.

ključne besede:  uspeh, konec poti, popolnjenost, proslava

  

 

 

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016