Ribi

(19. Februar - 20. Marec)

12 ribiDvanajsto astrološko znamenje pripada Ribam. Občutljive so in blage, a kljub temu imajo veliko življensko moč. Kažejo izjemno razumevanje za vse ljudi. Čeprav so nezadovoljne z odnosi z bližnjimi, redkokdaj to pokažejo. Raje trpijo, kot da bi prizadele sočloveka. Uživajo v naravi, predvsem v stiku z vodo. Čeprav potrebujejo družbo podobno mislečih ljudi, potrebujejo tudi samoto, da uredijo svoja čustva in misli.

Moški predstavniki znamenja delujejo mirno, a večinoma je to samo zunanji videz. Imajo veliko talentov, a zelo nizko samopodobo, zato potrebujejo okoli sebe ljudi, ki spodbudno vplivajo nanje. So zelo prizadevni in delovni, ko se odločijo in najdejo svoj smisel v življenju. V ljubezni so načeloma zvesti svoji partnerki. Lahko se zaljubijo v drugo, a večinoma ostane samo pri platonskem oboževanju, ki hitro mine. Nato so še bolj strastni v predajanju partnerki.

Ribe (ženske) so izjemno sočutne in prijetne osebe. Ljubijo živali in otroke. V zakonski zvezi so izjemno prilagodljive in pokažejo svoje najboljše lastnosti. So dobre gospodinje in izjemne kuharice. Svojega partnerja in otroke razvajajo in jim omogočijo lepo življenje.

 

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016