Karta Čarovnik

I - ČAROVNIK

Karta Čarovnika (pripisuje se ji število rimska I) je druga karta v Veliki Arkani. Predstavlja drugo postojanko Norca na svoji poti.

Norčevo Popotovanje:

Ko se Norec odpravi na pot najprvo sreča Čarovnika in Veliko svečenicoSimbol Čarovnika predstavlja našo notranjo moč, ki jo imamo na začetku svojega življenja. Čarovnik je pozitiven in aktiven moški pol naše osebnosti. Pooseblja naše aktivno zavedanje sveta in je sila s katero lahko koncentriramo svojo voljo in moč. Na kartah je ponavadi upodobljen moški nedoločljive starosti, ki ima pred seboj na mizi vse štiri simbole Male Arkane (palice, meči, čaše in diski). Čarovnik obvladuje vse štiri elemente. V rokah vihti žezlo kar kaže na njegovo težnjo po oblasti in samoizpolnitvi. Čarovnikova podoba je lahko tudi negativna, ker kaže na človeka, ki izkorišča svojo moč za manipulacijo drugih.

Pomen Karte Čarovnika:

Kljub temu, da je Čarovnik načeloma pozitivna karta je po drugi strani samo nasprotna karta naslednji karti Velika Arkane – Veliki Svečenici in skupaj z njo ustvarja popolno ravnovesje. Pomeni prihod silne energije v naše življenje. Lahko tudi predstavlja velike možnosti za spremembe. Uspešnost na vseh področjih. Uspešno delo in skladna ljubezenska zveza, kjer imamo mi glavno besedo. Predstavlja tudi trdnost zdravja in uspešno finančno poslovanje.

Če ste v obdobju Čarovnika:

Lahko izkoristite njegovo veliko moč, da vam pomaga pri uresničitvi svojih projektov. Potrebno je aktivno delovanje, ker je potrebno izkoristiti pomoč in sposobnost Čarovnika. To moč je možno izkoristiti na vseh področjih, ker Čarovnik nadzira vsa štiri področja (čustva, razum, energijo in materialno).

ključne besede:  moč, notranja sposobnost, energija, kreativnost, moškost

 

 

Ustvarjeno s HTML5 in CSS3 • Dizajn strani This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..  © 2016